Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Neden Eve Online?

DareJedi

Öne çıkan mesajlar

Bu oyunda kalıcı olarak yapabildiğin yaratabildiğin sadece profilin. Buda oyunun sandbox yönünü değil RP yönünü güçlü kılıyor, tam bir yönetici yada komutan rpsi yapabiliyorsun. En iyi RP oyunu olabilir eve bu konuda bu gerçekçiliği yakalayan.

Ama kalıcılık ve yaratıcılık konusunda önümüzde işallah bahsediyolar bişeylerden.
Sosyal ağlarda paylaş

Valla 6 aylık wow aboneliği alıp bir hafta oynayıp eve ye başladım .. Eve dede 4 acc ile oynuyorum. Yeni başlayan biri olarak sebeplerimi sıralıyayım.

1- Wow da pvp ci idim zaten, hatta sadece BG ci. 7-8 tane classın setini aksesuarını her paketten sonra tekrar diziyorum 5 yıldır. Artık bıkkınlık geldi. 3-4 tane bg yapsam 2 saat geçiyor öylece. Her yeni pakette önceki edinimlerimin çöp olmadığı bir oyun çok daha cazip geliyor şu an.
2- Karakterlerim yeni olduğu için skillerin geliştirilmesi gerekiyor, bu arada maden kazıyorum , ve maden kazarken dizi izleyip kitap okuyabiliyorum, wow gibi 10 parmağımı ve diğer duyu organlarımı meşgul etmiyor :)
3- Sistemlerin oyuncu ittifakları tarafından ele geçirilmesi, el değiştirmesi, savaşlar , diğer oyunlarda olmayan güzel şeyler.
4- Parayla plex alıp onu isk çevirme olayı, oyundaki pahalı şeyleri gerçek parayla alma şansı tanıyor. Wow da blizz in kendi sattığı binekler hariç böyle bir şans yok. Tabi sırf para konuşturmak için f2p oynayacak halimiz de yok, eve iyi.
5- Yaş oldu 36, artık daha durağan, daha efendi oyunlar oynama zamanı geldi, binek sırtında ordan oraya koşturup durmaktansa, bir şirketin parçası olup, üzerine düşen görevi yapmak, gerçek sosyal hayata daha yakın bir oyun mekaniğini tecrübe etmek daha iyi.
Sosyal ağlarda paylaş

Ha şunu çok isterdim, oyunda bi serenity havası olsun. Orta boyuttaki gemileri tek kişi kullanamasın. Silahlara bir kişi, dümene bir kişi, diğer elektroni sistemlere bir kişi geçsin, gezegenlere inilsin ve oralarda dolaşılsın, elde silahlar.
Tadından yenmez o zaman, ama çok mu zor bilemiyorum böyle bir oyun.
Sosyal ağlarda paylaş

1 haftadır ps3 de dust oynuyorum cokda zevklıydı fakat dun yenı patch cıkardılar ve bır cok seyı degısdırdıler,artık fazla skılı olanların karsısında benım gıbı yenı oyuncular duramıyo zaten adam vuramıyodum uzakdan snıper yapıyodum 2 atısda ındırıyodum adamı veya supp yapıyodum armor fılan basıyodum mıllete ama bu modullerı takıcak zırhlara ınanılmaz skıll ıstıyo artık, oyun pc de olsa gercekden cok ıyı olurdu su an onn sayısı 4500 kısı fılan
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...