DareJedi Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Bu zamana kadar sürekli başlıklar açılıyor ama kimse neden Eve Online'ı tercih ettiğinden bahsetmemiş. Neden Eve oynuyor ve çevrenize oynatıyorsunuz? Bu oyunun sizce en büyük özelliği nedir? Neden başlayan ve oyunu ciddi anlamda oynayanlar bu oyuna 10yıl harcadı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 bırakanlar içinde seçenek olsun :O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Ekonomisi oyundan daha derin olduğu için şu şık bütünleşik olmalı, sadece ekonomi değil zaten o ekonominin derin olmasının nedeni oyunun derinliğinden, üretim mass fleet savaşları hepsinin ekonomiyle igili olması kısaca oyun içerği derin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Bırakanların sebepleri belli o yüzden onları dahil etmedim benim için önemli olanı neden insanların yıllarını vermesi. PvP based bir oyunun bu denli uzun süreli oynanmasının sebebi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 aslında 3-4 şık aynı kapıya çıkıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 hee bişeylere etki ediosun bide çok heyecanlı bide kuralsız pvp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Hangi 3-4 şık söyle onları tek biryerde toplayım ama bazıları sadece spesifik olarak onu tercih edebiliyor o yüzden ayrıca belirttim aklıma gelenleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Asıl şıkkı yazmamışsın İlhami... Yaşam sidili olduğu için... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Esprili şıkları sevmiyorum abi ya :) Zaten anketli konularda insanlar anketi seçiyor ancak ek bir açıklama yapan yok hiç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadman Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 hepsi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Bütün evrenin oyuncular tarafından yaratıldığı için, söle bişi yok evede oyuncular birşey yaratmıyorlar henüz. en çok yaratıcılık gereken durum combat esnası ve fleet setuplar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Outpostlar, bindiğin gemiler, kullandığın mermiler, aradığın mineraller, named olanlar hariç itemlerin hepsi bunları oyuncular yapmıyor mu? Oyuncular savaşı çıkarıp sonra barışı getir miyor mu? Yani evreni yaratan dinamizm oyunculara bağlı değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 yaratılan birşey yok var olan şablonları üretiyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Bu oyunda kalıcı olarak yapabildiğin yaratabildiğin sadece profilin. Buda oyunun sandbox yönünü değil RP yönünü güçlü kılıyor, tam bir yönetici yada komutan rpsi yapabiliyorsun. En iyi RP oyunu olabilir eve bu konuda bu gerçekçiliği yakalayan. Ama kalıcılık ve yaratıcılık konusunda önümüzde işallah bahsediyolar bişeylerden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 EVE IS REAL! I WAS THERE! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 ya şu son hafta eğlendiğim kadar hiç eğlenmemiştim nerdeyse bu oyunda. ki topu topu 5-6 saat online olabildim falan. ama işte eve öyle bir oyun ki sürekli online olmak gerekmiyor, gündemi takip etmek yeterli kimi zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yafeshan Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Yamalardan fixlerden daha fazla oyunun siyasi ve sosyal durumunu anlatan haberlerin okundugu tartisildigi trollendigi nadide bir mmo oldugundan olsa gerek birakamiyorum, alakasiz sebeplerden iki kere birakmak zorunda kaldigim donemde bile haberlerini takip ederdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Captain Logar Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 neden eve? ne bileyim ben, bilsem kesip atacagim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Eve kapatmadan dükkanı bırakılmaz. Hani 1 yıldır oynamıyorum ama accler açık çoğu zaman girip 15 dk market bakıorum o bile yetio. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Valla 6 aylık wow aboneliği alıp bir hafta oynayıp eve ye başladım .. Eve dede 4 acc ile oynuyorum. Yeni başlayan biri olarak sebeplerimi sıralıyayım. 1- Wow da pvp ci idim zaten, hatta sadece BG ci. 7-8 tane classın setini aksesuarını her paketten sonra tekrar diziyorum 5 yıldır. Artık bıkkınlık geldi. 3-4 tane bg yapsam 2 saat geçiyor öylece. Her yeni pakette önceki edinimlerimin çöp olmadığı bir oyun çok daha cazip geliyor şu an. 2- Karakterlerim yeni olduğu için skillerin geliştirilmesi gerekiyor, bu arada maden kazıyorum , ve maden kazarken dizi izleyip kitap okuyabiliyorum, wow gibi 10 parmağımı ve diğer duyu organlarımı meşgul etmiyor :) 3- Sistemlerin oyuncu ittifakları tarafından ele geçirilmesi, el değiştirmesi, savaşlar , diğer oyunlarda olmayan güzel şeyler. 4- Parayla plex alıp onu isk çevirme olayı, oyundaki pahalı şeyleri gerçek parayla alma şansı tanıyor. Wow da blizz in kendi sattığı binekler hariç böyle bir şans yok. Tabi sırf para konuşturmak için f2p oynayacak halimiz de yok, eve iyi. 5- Yaş oldu 36, artık daha durağan, daha efendi oyunlar oynama zamanı geldi, binek sırtında ordan oraya koşturup durmaktansa, bir şirketin parçası olup, üzerine düşen görevi yapmak, gerçek sosyal hayata daha yakın bir oyun mekaniğini tecrübe etmek daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Ha şunu çok isterdim, oyunda bi serenity havası olsun. Orta boyuttaki gemileri tek kişi kullanamasın. Silahlara bir kişi, dümene bir kişi, diğer elektroni sistemlere bir kişi geçsin, gezegenlere inilsin ve oralarda dolaşılsın, elde silahlar. Tadından yenmez o zaman, ama çok mu zor bilemiyorum böyle bir oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 yaparlar onlarıda 10 seneye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 karanlık tarafa geçip sonye yamanıcam diye dustı sadece ps ye çıkarmamış olsa gemiden inip planetlerde koşturabilicektik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 @loop şuan gemilerde öyle birşey yok yalnız uzaya atılan POSlarda pos silahlarını skilli olanlar bölüşüp kullanabiliyor. Yani pos içinden dışarısını savunmanı sağlıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
USTURA KEMAL Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 1 haftadır ps3 de dust oynuyorum cokda zevklıydı fakat dun yenı patch cıkardılar ve bır cok seyı degısdırdıler,artık fazla skılı olanların karsısında benım gıbı yenı oyuncular duramıyo zaten adam vuramıyodum uzakdan snıper yapıyodum 2 atısda ındırıyodum adamı veya supp yapıyodum armor fılan basıyodum mıllete ama bu modullerı takıcak zırhlara ınanılmaz skıll ıstıyo artık, oyun pc de olsa gercekden cok ıyı olurdu su an onn sayısı 4500 kısı fılan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar