Ractamainus Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 canım firefox ya. antarktika'yı domine etmiş. firefox kullanın, kullandırın işte. for teh web.
Elan_Morin Mesaj tarihi: Nisan 22, 2016 Mesaj tarihi: Nisan 22, 2016 en recent başlık bu diye, buna yazıyım dedim opera bi sonraki sürüm browser'ına bedava, limitsiz VPN koyuyormuş, güzel bir hareket. şuan developer versiyon'unda varmış. diğerleri de takip eder umarım http://wccftech.com/opera-releases-browser-mac-free-builtin-unlimited-vpn-download/
Oce4n Mesaj tarihi: Nisan 22, 2016 Mesaj tarihi: Nisan 22, 2016 opera turbo adında bir vpn'imsi vardı zaten aslında.
Anhora Mesaj tarihi: Nisan 22, 2016 Mesaj tarihi: Nisan 22, 2016 "Opera was bought by a Chinese Company. They operate as an "Ad Network". Opera sells user data to twitter/facebook/google. Its part of their business model. Operas built in VPN will log traffic. TLDR: Its useless, pay a fee and get a reputable vpn that doesnt log traffic." denmiş reddit'te.
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Nisan 22, 2016 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Nisan 22, 2016 En son teklifi değerlendiriyorlardı ama bence Norveçliler satabilirler. Opera'daki ekibin büyük bölümü zaten Vivaldi'ye kaymış gibi görünüyor. VPN eklemeleri güzel bir hareket olmuş gerçi eski Turbo özelliği de bi nevi aynı işlevi görüyordu ama sıkıştırma olaylarından dolayı kısıtlıyordu.
Shean Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2016 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2016 opera bildiğin en iyi browser oldu ya built in vpn built in adblocker chrome addonlarınıda destekliyor kendi addonlarıda var. üstelik youtube videoyu-sadece videoyu- ayrı pencere olarak da sürükleyebilirsin. beğendiğim de bir tasarımı var. gg opera
Daesu Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2018 Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2018 ya bir kaç haftadır youtube inanilmaz yavaş operada 240plere düşüyor autodayken onda bile takılıyor, chromeda hiç sıkıntı yok ama opera vnp açtıgım zaman takılmadan 1080 izliyorum baştan kurdum gene aynı
DareJedi Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2018 Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2018 Bende de opera vpn açınca ağlıyor. Proton vpn candır.
Öne çıkan mesajlar