Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İstanbul Sivas'ı gördü ve yükseltti.

Aket-Atum

Öne çıkan mesajlar

Istanbulda gay sinema yok. Olsa bile 60 kisi ayni salonda sevismez. Ne zannediyo bunlar escinselleri? Hayir normal sinema salonunda bile sapur supur öpüsülebiliyosa, erotik film gösterilen salonda 1 adim daha ileriye gidilmis olabilir. Bence haber abartilmis ve carpitilmis.
Sosyal ağlarda paylaş

Aket-Atum said:

http://www.haberturk.com/gundem/haber/842170-istanbulda-iki-sinemaya-sok-baskin

said:
İstanbul’da 2 sinema salonuna yapılan operasyonda gay ilişkiye girdikleri belirlenen 60 kişi gözaltına alındı.

İstanbul’un Beyoğlu ve Şişli ilçelerinde bulunan 2 ayrı sinemada seks içerikli filmlerin oynatıldığı ve sinemaya gidenlerin gay ilişki yaşadığı ihbarı üzerine Ahlak Büro Amirliği ekipleri harekete geçti. Polis, ihbarların doğru olup olmadığını belirlemek için her iki sinemaya bilet alarak izleyici gibi girdi. Sinemaya giren sivil polislerin dışında operasyona katılacak olan ekipler de sinemaya yakın bir noktada mevzilendi. Seks filmi oynatılan 2 sinemada da film izleyen polis memurlarına yanaşan bazı kişilerin gay ilişki teklifinde bulunması üzerine operasyon için düğmeye basıldı.

Dışarıdaki ekibin uyarılmasıyla harekete geçen polis, bir anda sinemaya girerek tüm ışıkların açılmasını, filmlerinse durdurulmasını istedi. İçerde izleyici gibi bulunan ve dışarıdan operasyonu gerçekleştiren ekipler ışıklar açıldığında birçok kişiyi uygunsuz biçimde yakaladı.

YABANCILAR DA VAR

2 ayrı sinemaya düzenlenen seks operasyonunda biri Meksikalı biri Alman uyruklu 60 kişi polis tarafından ifadeleri alınmak üzere gözaltına alındı. Sinemada gay ilişki yaşadıkları tespit edilen 60 kişiye fuhuş yapmak suçundan polis tarafından işlem yapıldı. Polis, gözaltına alınanların ve operasyon düzenlenen 2 sinemanın isimlerini açıklamadı.

Yeni Hollanda mı olacağız lan acaba? Ahahah

edit: AHAHAHHAHA keywordler çok iyi "Önemli Korkunç Rezalet İnanılmaz İbretlik Tuhaf Düşündürücü Üzücü"

Sarayda OĞLANLAR OCAĞI vardı kardeşim. <> ecdadımızın bu topraklara en büyük mirasıdır homoseksüel ilişki. En yaygın olduğu yerler de karşı cinsle iletişimin sıfıra yakın olduğu yerlerdir. Bu sinema baskınındaki yakalanan tipler de neticede bu topraklardaki mirası devralmış olan babaoğlanlardır(babayiğit dersem alınabilirler sanki)sanırım.
Sosyal ağlarda paylaş

KuddusiMavra said:

Aket-Atum said:

http://www.haberturk.com/gundem/haber/842170-istanbulda-iki-sinemaya-sok-baskin

said:
İstanbul’da 2 sinema salonuna yapılan operasyonda gay ilişkiye girdikleri belirlenen 60 kişi gözaltına alındı.

İstanbul’un Beyoğlu ve Şişli ilçelerinde bulunan 2 ayrı sinemada seks içerikli filmlerin oynatıldığı ve sinemaya gidenlerin gay ilişki yaşadığı ihbarı üzerine Ahlak Büro Amirliği ekipleri harekete geçti. Polis, ihbarların doğru olup olmadığını belirlemek için her iki sinemaya bilet alarak izleyici gibi girdi. Sinemaya giren sivil polislerin dışında operasyona katılacak olan ekipler de sinemaya yakın bir noktada mevzilendi. Seks filmi oynatılan 2 sinemada da film izleyen polis memurlarına yanaşan bazı kişilerin gay ilişki teklifinde bulunması üzerine operasyon için düğmeye basıldı.

Dışarıdaki ekibin uyarılmasıyla harekete geçen polis, bir anda sinemaya girerek tüm ışıkların açılmasını, filmlerinse durdurulmasını istedi. İçerde izleyici gibi bulunan ve dışarıdan operasyonu gerçekleştiren ekipler ışıklar açıldığında birçok kişiyi uygunsuz biçimde yakaladı.

YABANCILAR DA VAR

2 ayrı sinemaya düzenlenen seks operasyonunda biri Meksikalı biri Alman uyruklu 60 kişi polis tarafından ifadeleri alınmak üzere gözaltına alındı. Sinemada gay ilişki yaşadıkları tespit edilen 60 kişiye fuhuş yapmak suçundan polis tarafından işlem yapıldı. Polis, gözaltına alınanların ve operasyon düzenlenen 2 sinemanın isimlerini açıklamadı.

Yeni Hollanda mı olacağız lan acaba? Ahahah

edit: AHAHAHHAHA keywordler çok iyi "Önemli Korkunç Rezalet İnanılmaz İbretlik Tuhaf Düşündürücü Üzücü"

Sarayda OĞLANLAR OCAĞI vardı kardeşim. <> ecdadımızın bu topraklara en büyük mirasıdır homoseksüel ilişki. En yaygın olduğu yerler de karşı cinsle iletişimin sıfıra yakın olduğu yerlerdir. Bu sinema baskınındaki yakalanan tipler de neticede bu topraklardaki mirası devralmış olan babaoğlanlardır(babayiğit dersem alınabilirler sanki)sanırım.

ulan tam kırk yılın başında dogru bişi yazıyordu diyordum son kısımda bitirdin

eşcinsellerin erkeklikleri ile ilgili bir problemi yok, çoğuda senden benden daha erkektir, faggotlarla karıştırıyorsun tipik turkler gibi

http://static.fjcdn.com/pictures/gay_9a5332_1384259.jpg

http://4.bp.blogspot.com/-a_O6G847paM/UD09UB0Z37I/AAAAAAABeCw/CBIktiMNejA/s1600/wrong.jpg
Sosyal ağlarda paylaş

Viktor said:

ulan tam kırk yılın başında dogru bişi yazıyordu diyordum son kısımda bitirdin

eşcinsellerin erkeklikleri ile ilgili bir problemi yok, çoğuda senden benden daha erkektir, faggotlarla karıştırıyorsun tipik turkler gibi

her zaman doğruları yazarım Viktor can,sadece benim doğrularım ile senin doğruların farklı.

benim midem eşcinsel adama delikanlı, babayiğit, aslan,kaplan demeyi kaldırmıyor viktor...seninki kaldırıyorsa senin bileceğin iş...heeee, tabii ki türküm, tipiğini,mipiğini bilmem.

edit: üstelik çoğunun babayiğit olarak tanımlanmaktan hoşlanacağını da sanmıyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

androfili

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/a/a1/Gynephilia-androphilia-heterosexual-homosexual_orientations_diagram.png

antik yunan ve romadaki gelenek ki osmanlı hareminede ordan girmiştir "erkek adam erkek sever" geleneği, erkekliğe olan duskunluktur bu, zayıf ve narin olan ve basit kadınlar yerine kendileri kadar guclu olan erkekleri domine etmeyi severler bunlar

bu toplumun gerceği idi bi zamanlar, sonra colde surgunde olan malum toplumun dini nufusları tehdit altında diye çocukla sonuclanmıycak ilişkileri yasakladı, musevilikten devşirme olan hristiyanlık onu izledi peşinden muhammedde devam ettirdi

o sokaktaki karikaturlerden çok spor salonunda bulursunuz bu homoları, faggot olmadıkları için hiçkimseninde ruhu duymaz lol
Sosyal ağlarda paylaş

hayvan haklarını savunmak için hayvan olmak gerekmediği gibi eşcinsel haklarını savunmak içinde eşcinsel olmak gerekmiyor

çocugum eşcinsel olsa onun için uzulurdum sadece, bole cahil ve bagnaz insanlarla dolu bir dunyada zor bir hayatı olucak diye ki hala organize din diye bişiyin varoldugu bir dunyaya hele hele turkiye gibi nufusun %90 i muhafazakar ve egitimsiz olan bi ulkede cocuk sahibi olmak gibi bi düşüncem yok

ben geberir giderim hala melekler içki içenlerin mezarına geç gidiyormuş temalı soruları tartışıyor olur bu toplum
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...