Vingthor Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 battaniyenin acıklı bir fotosunu koyun
imamizer Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 siz böyle mi mesajlaşıyorsunuz aranızda? ben rıdvanla bile karı koca gibi mesajlaşıyorum.
imamizer Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 battaniyenin üzerine sadist kahkahalar atarak mum damlatırken fotosunun koyun. uçları da yatak başına bağlı olsun.
copry Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 imamizer said: siz böyle mi mesajlaşıyorsunuz aranızda? ben rıdvanla bile karı koca gibi mesajlaşıyorum. AHAHHAHAHAHAHHAHA , ne sen sor ne biz söyleyelim
wastyrx Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Rıdvana pamık şeker pişmaniye karışımı bir şeysin dedim ''ne yani ibne mi olduk şimdi ne olduk anlamadım ben.'' dedi O yüzden imama inanmıyorum ben.......,,,,,,,..........
imamizer Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 öyle yaparak sonraki aşamaya geçtik mi diye soruyor aslında. öpmeye kalksan muhtemelen hafifçe itip 'sence de biraz hızlı gitmiyor muyuz' derdi.
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 rıdvanla hamam keyfi yapacaz, dansöz de olacak
Vingthor Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 ben rıdvanı çok açık söylüyorum şu anda yalıyorum görünce.
wastyrx Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 copry said: zenne o , dansöz değil hamamı kapatır dansöz oynatırız aybediyorsun.
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 dansözü kapatıp hamamı bile oynatabiliriz HOHOHOHOH NASIL ESPİRİ AMA!!! battaniye diyorduk..
copry Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 offffffffff gerçi daha iğrencini yapmıştın da utanıp kızarmıştın, ama neydi, unuttum :(
Theridone Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 bu vastirik de gelsin Babacum da gelsin birlikte hamama gidelim -de konu yine bana ve seksi vücuduma dönmüş =/
moriarty Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 rıdvan harbi niye böyle seksisin lan
Vingthor Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 rıdvan özel üretim tişört sat. 100tl'ye. 1 kere giyip 1.5 dakika cimnastik yap. rıdvan terli özel tişörtler. sonuçta kolektırs edişın
Cons Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 rıdvan bey koltukaltı kokunuzdaki inanılmaz feromonlar beni kendimden geçiriyor
Theridone Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 bilmiyorum ki, her şey kontrolüm dışında gelişiyor. adeta romalı tanrıların banyo yaptığı suda yıkanmış gibiyim
Cons Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 rıdvan bey ben bukadarını gercekten beklemıyordum size gercekteten minettarım böyle koku vede şimdi giydiginiz tisortunuzu ben giyiyorum ve bundan zevk alıyorum sizie teşekkürür borluclgyum iyikim varsınız rıdvan bey
Theridone Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 mmmmmmmm Cons, oruc bozdurursun kûzûm
moriarty Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Merhaba Rıdvan Bey :) Ben yeni uye oldum sitenize oncelikle gercekten super bir site yapmissiniz tskler , ter,ayak kokularinizi cok merak ediyorum hele ayak ter kokusuna bayiliyorum tabikide yakısıklı bakimli olmak lazim Sizin gibi, yuzunuzu gormek mumkun mu? Cok isterim lutfen , sizden giydiginiz urunlerden almak isterim yuz onemli benim icin daha cok etkiler beni, Ben fransada yasiyorum yurt disinada gonderebilirmisiniz, eger gonderemesseniz cok uzulurum, sizin kokularinizi koklamak isterim, diger kisilerin yorumlarina bakarak Belli oluyoki guzel kokunuz var,umarin sizden siparis ettigim zaman bende memnum kalirim :)
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Moriarty akşam akşam beynimizi yaktığın için teşekkürler.
Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 poşeti açınca yüzüme vuran buhar beni adeta kendimden geçirdi diyebilirim.
Öne çıkan mesajlar