Black_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 wastyrx said: O_o http://i.imgur.com/3ilVi0n.jpg bellow' un mekanı değil mi bu? CAKA
GwindonSurion Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 wastyrx said: O_o http://i.imgur.com/3ilVi0n.jpg ne zaman geldin
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 buaftasonu geldi ben iki kere gördüm
copry Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 asmalımescitte biraya direndik p.s çenemi söküp atıcam eved. kutulu-babacum-xaty-copry - wasrtyx
GwindonSurion Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 wastyrx said: 6sı geldim 7si gittim vay beeee..................
xaty Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 copry said: cumartesi geldi ildenizin mor-pembe battaniyesi bende hala. onu ne ara veririz, unutmayalım da ayıp olmasın adama
wastyrx Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 GwindonSurion said: wastyrx said: 6sı geldim 7si gittim vay beeee.................. Tatilde değil miydin abi sen?
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Elimizde copry ve çenesinin troll face resmi var mı? Cidden meme olabilme kapasitesi var o çenede. İmamizer göreve!
copry Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 editlemeye gerek yok ki cidden bak orjinal hali yeterli bence
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 copry said: asmalımescitte biraya direndik p.s çenemi söküp atıcam eved. kutulu-babacum-xaty-copry - wasrtyx beni makşlar nere3ye gitti? nerede o martı kaşlar?
GwindonSurion Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 wastyrx said: GwindonSurion said: wastyrx said: 6sı geldim 7si gittim vay beeee.................. Tatilde değil miydin abi sen? TATİLDEYDİM AMA DÖNERDİM cCcwastrixreiscCc
wastyrx Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Bu yıl 2-3 kere geldim artık siz gelin abi misafirim olun, bikaç gün sonra zaten ne biçim memleket bura diyip kaçıyorsunuz ^_^
copry Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 BabacumMostors said: copry said: asmalımescitte biraya direndik p.s çenemi söküp atıcam eved. kutulu-babacum-xaty-copry - wasrtyx beni makşlar nere3ye gitti? nerede o martı kaşlar? KAŞINI BİLMEM AMA BATTANİYEN ELİMİZDE !!! YERİ VE ZAMANI BİLDİRİCEZ BİR DOST 111
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 xaty said: copry said: cumartesi geldi ildenizin mor-pembe battaniyesi bende hala. onu ne ara veririz, unutmayalım da ayıp olmasın adama ya iş çıkışı bi içeriz.. o arada verirsiniz n'olcak?
Öne çıkan mesajlar