aquila Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Minecraft degil dota oynuyodun di mi.
Vingthor Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 hiç minecraft oynamadım ya. neyse yani direniş yarıştıran adam deno. altından kalkamayacaksan etmiceksin öle laf bu kadar basit.
-Deno- Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 lan uzatma hala bıdı bıdı yapıyosun şuraya gelip. bi dediğinle bi dediğini tuttur artık. git ne yazmışım bi oku.
Vingthor Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 dediklerimde tutarsızlık yok bu arada. senin yaptığın andavallık neden benim üzerime kalsın lan alla alla. her atar yaptığında ağzına geri vurduk yani inatla boş atar. yapamıyosan yapmıcan bu kadar basit.
Ninja Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 birbirinizi kirmayin kalp kirmak kolaydir ama tamiri imkansizdir.
Esh Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Baska topige bakiyodum bir anda iyiligin aurasi beni buraya cekti.. Artik daha mutlu bir insanim.
-Deno- Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 ağzıma neyle vuruyorsun ya ? kaç kere atar yapmışım bu forumda da vuracak gücü bulmuşsun ? yanına topladığın tanımadığın adamlarla ortam germekten başka olayın kalmadı. iki seni desteklemeyen mesaj atılınca iyiye yatıp, bir gün sonra tekrar değişmen flawless victory.
calimero Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 -Deno- said: Vingthor said: Abi lütfen ya, cidden şu saçma muhabbetten tartışma mı çıkarıyosunuz. sakin, öpüşün barışın hadi.
aquila Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 -Deno- said: ağzıma neyle vuruyorsun ya ? tercihen penis.
calimero Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 calimero said: -Deno- said: Vingthor said: Abi lütfen ya, cidden şu saçma muhabbetten tartışma mı çıkarıyosunuz. sakin, öpüşün barışın hadi. http://i.imgur.com/MKc1teY.jpg hatta şöyle bi poz istiyorum sizden. şevki, yardım et arkadaşlara ^^
Vingthor Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 -Deno- said: ağzıma neyle vuruyorsun ya ? kaç kere atar yapmışım bu forumda da vuracak gücü bulmuşsun ? yanına topladığın tanımadığın adamlarla ortam germekten başka olayın kalmadı. iki seni desteklemeyen mesaj atılınca iyiye yatıp, bir gün sonra tekrar değişmen flawless victory. gereksiz atarlarım için başkalarından özür diledim senden değil. yanıma topladığım bitane adam yok bu arada. artık o gruplaşıp saldırıyosunuz lafını çürütmek için ben ayrıca elimden geleni yapıyorum ayrı şurada direk hatta gruplaştığım adamla tartışmışım farkında mısın bilmiyorum. ben hala söylüyorum senide tanıyorum gördüm 2-3 kere. bu karşıma gelse konuşamayacak dediğin adam ben değilim. şaka yaptım sen direk bana saldırdın bende devamını getirdim. ki sonrasında olayla değil senin tepkinle dalga geçtiğimi yazdım. hatta olayı mantıklı buldum helal falan dedim. bi bok yedin yani üzerime atmaya çalışıyosun hala. tekrar ediyorum 'babişko'. kesin bilgidir.
Ninja Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 lutfen Vingthor san ve Deno san kavga kimseye yarar getirmez ben oyle dusunuyorum ki ileride iyi birer dost olacaksiniz.
Vingthor Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 yok sevdiğim bir adam deno zaten. düz öle takılıyodum saldırmasaydı. görsem sarılırım kişisel bir derdim yok.
Ninja Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 sinirler gerilebilir ama yapici olalim. yikici olmayalim.
-Deno- Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 aras, okumamış olabilirsin diye iki üç sayfa önce yazdığımı tekrar koyuyorum, 'abi çünkü buradaki adamların özünü az çok tanıyorum, adamlar akıllı uslu adamlar aslında.' 'ha, benim takıldığım, özellikle aras'da, şu oldu: kendi de söylemiş, daha 1.5 hafta önce facebook'da konuşuyoduk, vay sen de sağlam direniyosun hacıt bilmemle diye. klasik muhabbet. ben de şu 1 ayda sağlam tecrübeler edindim o da belli ki edinmiş. şahsen benim şu son yaşadığım olay 3 hafta boyunca gaz bombasını geri atmak, barikat kurmak, polisten kaçmak vs.gibi eylemlerin ötesinde bir durumdu. tekrar anlatmicam baştan. korktum abi. ben de korktum, yanımdaki insanlar da korktu ev sahipleri de korktu. gözaltına alınanlardan haber alınamama durumunu siz de biliyosunuz. derdim gözaltına alınmak değildi, gidip de bir depoya kapatılma korkusuydu. hepimiz 1 aydır tecrübe ediniyoruz şu olayları beyler, kimse kahramanı oynamasın. böyle bir durum olmuşken, aras da az çok bu durumu bilip benzer boktan bi olay yaşamışken trollemek yanlış, bunu demeye getiriyorum.' evet, fazla tepki gösteren ben olmuş olabilirim, öyle bir durum varsa özür de dilerim hiç karşımdaki önce özür dilesin gibi dertlerim de yoktur. fakat şu forum'u sen de tanıyan birisin, bir papişko lafına olayın ne tarz bir geyiğe vurulacağını da biliyorsun. geyiğin de hiç kaldırılacağı bir zamanda olmadığını biliyorsun. takıldığım 'lan geçen gün ciddi ciddi adamla gündem tartışıyorken, ciddi bir durum karşısında nasıl böyle bir cevap verebiliyor olduğu' konusuydu.
Vingthor Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 pembe pembe çakralarım ninja sama seni aydınlatırım.
Ninja Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 peki Vingthor sama yasam yolunuzda iyi yolculuklar dilerim.
moriarty Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Ninja said: lutfen Vingthor san ve Deno san kavga kimseye yarar getirmez ben oyle dusunuyorum ki ileride iyi birer dost olacaksiniz. lan seni yerim ben
Vingthor Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 abi bu ne kibar bir adam ya. ninja sama bende sana iyi yolculuklar dilerim. buda yolunu açık etsin.
Esh Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Abi san mi sama mi sense mi ? Sama neden san a dondu mesela?
Vingthor Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 başımıza 'buddha' mı gelecekti diyerek resetliym şurayı
Öne çıkan mesajlar