dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 çok yoğun lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 dur makul bişiler yazalım bugün agit'ten bi amca ile meeting vardı işte. anlattı dinledik, sscb neden çöktü neden dağıldı dan başlayıp kafkasyanın bugünkü durumuna, bu blögede neden demokrasi ihtiyacının doğduğuna-ama aslında doğmadığına varınca konuştuk bilmem ne. geberiyorum yprgunluktan şimdi kafamı kaşıyacak halim yok inan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 halısaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 bildigin yogurdu bilmedigin ayrana degismicen arkadas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 tam tersi o sözün dogrusu cunku ayranla yogurdu degisen salak olur direk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karaktersiz Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 ameliyata girdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BALANARHUSEYIN Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 bütün gün kendimi kaşıdım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Therru Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 büfeci misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 kedi olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Therru Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 BALANARHUSEYİN adında bi kedi. bu dünya çok acımasız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Dünü kötü bitirdim, bu güne kötü başladım ama böyle devam etmeyecek. *reloads* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Kuzenin kızı oldu tam ısırmalık heuahueah. Kalbim temizmiş ki iptal olmuş konserler falan bi uğrayacağım yanlarına ama kalabalık değildir inşallah aptal mekan. Gideyim bi kahvaltı yapayım bir de. Eved. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 bugün dönem başından beri 1 kere gittiğim dersin hocası beni aradı. hoca geleceğin hafta 2 gün önceden mail at sınav sorularını yollayım sana dedi. alamadıysa notları, kaynakları da yollatayım dedi. üstüne canını sıkma gelemiyorum diye falan da dedi tatlılıkla. imana geliyordum o an bildiğin. peygamber olsa olsa böyle birşeydir diye düşündüm. işte o an vaak diye ses geldi..!! dedim noluyor amk..? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 her geçen gün daha da kötüye gidiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 trafiğe kalmamak için 9da başlayan mesaiye 7.30da giriyorum sormanız hata herkesle beraber 18de çıkıyorum tabiki sdfs FUG : D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cempostaci Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 yeni mi basladin ise :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 imamizer said: bugün dönem başından beri 1 kere gittiğim dersin hocası beni aradı. hoca geleceğin hafta 2 gün önceden mail at sınav sorularını yollayım sana dedi. alamadıysa notları, kaynakları da yollatayım dedi. üstüne canını sıkma gelemiyorum diye falan da dedi tatlılıkla. imana geliyordum o an bildiğin. peygamber olsa olsa böyle birşeydir diye düşündüm. işte o an vaak diye ses geldi..!! dedim noluyor amk..? Hoca sana vurgun imam Gene telefondaki seksi ses tonunu mu kullandin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 farketmez. herkes bana sen sana hayran rıdvan. o iğrenç nikini yerim senin şapşal şey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 abi o vaak sesi neymiş peki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 imamizer said: farketmez. herkes bana sen sana hayran rıdvan. o iğrenç nikini yerim senin şapşal şey. Sen boyle konusunca ayaklarimin altinda tatli bir karincalanma zuhur ediyor, ayalarim terleyip gozbebeklerim buyuyor <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 hihi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Vay arkadaş, "Full Scan" dediğim dakikaya lanet ola. 4 saat 3 dakika ve 2,798,730 items scanned itibariyle halen %75 i filan tamamlanmış gözüküyor. Bilgisayar çöplüğe dönmüş de bilememişim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Jim_E_Rustler said: Tabletim geldi, çok mutluyum. Aha bu da tek günlük postum olsun. Fare thee well. Ne marka model aldın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 adamlar yapıyor arkadaş efsane oluyor her ayın 15i gidiyoruz anca ama bilin bakalim neresi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Abi. Bazı insanlar çogzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar