BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Holy said: ildeniz ben de terfi verebilirdim sana ya. ister misin benim terfimi? senin terfin ab-ı hayattır veriver veriver Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 kozalak said: BabacumMostors said: terfiyi almışım.. olağan üstü bir durum olmazsa ay sonunda açıklanacak.. kısmet mayışa ne kadar etki ediyor sdfs ben de haber bekliyorum, yüzdüm yüzdüm kuyruğuna geldim. istediğim yerden teklif gelir umarım. bilemedim ki bu saatten sonra belki kiraya çıkacğaım yerin fiystın ıarttırırm sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 çok ümitlenme ama. akbank bu yıl göyaaa piyasa araştırması yapmış ve verdikleri maaşın fazla olduğunu görmüş. bundan sonra daha aşağı olacakmış maaşlar. hatta bi arkadaş terfi aldı, maaşı 100 lira oynadı. ertesi gün istifayı bastı çocuk sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 gleoddyn said: yarın ya bakü yolları ya da düzce yolları gözükecek. çok gerginim lan! Baku cikti amk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Daha ne istiyon? Azeri hatunları taştan, geliyor Fistan başkan! adsf Syafa başı fuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paris aktarmalı Amerika uçuşum vardı. Bileti kestirdim, sonra fark ettim ki Paris'teki aktarmam farklı havaalanına günlük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 abi ben de bi kere adana diye alanyaya gidiyordum. neyseki bileti iptal ettirebildik. ama eve gidemedik tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 bavul toplamam lazım da çok üşeniyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Almanya kaizen enstituden adam geldi. Konu futboldan acildi, adam direk galatasaray dedi sdf. Fenerbahceyi biliyo musunuz dediler. Bilmiyomus adam ahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 xaty said: Paris aktarmalı Amerika uçuşum vardı. Bileti kestirdim, sonra fark ettim ki Paris'teki aktarmam farklı havaalanına günlük o nası oluyo lan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 xaty ı bilmem ama ben alanya yı adana olarak okumuşum. harfler çok yakın birbirine sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Rotweiler said: Daha ne istiyon? Azeri hatunları taştan, geliyor Fistan başkan! adsf Syafa başı fuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu Hahaha iyi güzel de abi, teknik ofisten sorumlu olacağım ve teknik ofis konusunda tecrübem 5 aycık daha... Sanırım yetememe korkusu var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Çoğu zaman risk alacaksın. Ben de 7 sene ara verdiğim sektöre döndüm ama 4 ayda recovery. O yüzden bence cesaretli ol, hele hele türkmen ellerinde yanlışların çok belli olmaz, kolay öğrenirsin yanlışlarından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 İş işte öğrenilir de, geç işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Bakalım, bu zaten kısa bir proje oryantasyon gibi bir şey olacak benim için, esas proje mart sonu gibi başlayacak, eğer sözleşmeyi imzalarsa. Bu projedeki kabiliyetime göre orada kalma durumum olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 şu an çok sinirliyim umarım bi süre daha geçmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 gleoddyn said: Bakalım, bu zaten kısa bir proje oryantasyon gibi bir şey olacak benim için, esas proje mart sonu gibi başlayacak, eğer sözleşmeyi imzalarsa. Bu projedeki kabiliyetime göre orada kalma durumum olacak. Hacı sen şimdi oralarda sıkılırsın falan. Gel bak burada ne var. http://forum.paticik.com/read.php?42,4094202,page=1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 bugün de haber çıkmadı. yarın çok kritik bir gün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cantug Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Şuan ücretsiz servisler dağıtmak istiyorum deli gibi deli gibi ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Gulegule mutluluk. tekrar hosgeldin lanet olasi yalnizlik. Ama seviyorum lan seni de. En azindan birakmiyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Günlük, nası bi hafta oldu bu lan? vay anasını ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Kaizen eğitimine gelen alman eşiyle birlikte köfteci yusufa gitmiş yemeğe. SİZDE BU KADAR MÜKEMMEL BİR KAİZEN UYGULAMASI VARKEN NİYE BENDEN EĞİTİM ALIYOSUNUZ diye böğürdü adam ahahahah. Koca kaizen enstitüsünde köfteci yusufu anlatacak adam gidince ehüeh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Her gün daha boka sarıyor işler, koyverdim gitti artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nienna Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 berbat bir gündü bacaklarım ağrıyor başım ağrıyor eve yeni geldim yatmam lazım ama sörfüyorum bakıyorum suriye savaşı çıkacaktı en son. dudağımın içi de yara olmuş sıcak çikolata içiyorum yine yatmam üç dördü bulur dinlenemeden gidip geliyorum işe öleyim pls :'( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Praetorian Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 günlük sana yazdıklarımın okundugundan şüpeleniyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar