Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 lif kopan bişey değil miydi. yırtığı da mı oluyormuş onun? valal bi yaşıma daha girdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 doğumgünün müydü senin bugün şımarmışsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 ciddi sormuştum, sonra espriyle tamamladım mesajımı :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 döverim seni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 pardon espriyle tamamlamayı unutmuşum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 kadınlar unutmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Jaegerjaquez said: abi bu face de dini icerikli paylasım yapmak nedir lan hele bi tanesi var her gün 10larca sey paylasmaya basladı news feed kuran'a döndü milet sevap kastıgını sanıyor =.= direge salavat asmis birisi herkes okuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 az önce bir hasar dosyası inceledim, bir ATMye zarar verilmiş, dosyad değişen parça için kesilen faturadaki not; said: Terör saldırısı sonucu 04.06.2013 tarihinde XXXXX seri nolu ATM için değişen parça bedeli. he annem, he gülüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Livered Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 Evli olmasam saman kafalı dolu ülkede bir gün bile durmam. Eşimi ikna edemiyorum gitmeye buralardan :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 Hamakta tembel tembel sallanırken önümdeki yoldan bi bisletli hatun geçti ki vuuuhuu oldum. Sonra ellerini bırakıp sigarasını yaktı meh oldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 İlk tebligatım geldi vatana millete hayırlı olsun. Cezaevine temiz iççamaşırı getirirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 Yolda f&f stayla kaçırırız seni np. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=g6QasdYZVWQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 Ne tebligati Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 Artık ne olacaksa olsun beklemekten sıkıldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 Sol kolumun üzerine dayandım hep bugün, hatta direk dirsek üzerine. Bikaç kez elektrik çarpar gibi oldu sinire denk geldi. Sanırım zedeledim lan kolum uyuşuyo hafiften. Kalp krizi diil ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nazca Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 Göğüs kafesinden omzuna doğru bir uyuşma varsa doktora git. Tersi de tehlikeli yalnız, kaslarda uyuşukluk olduysa ters bir durum olmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 günnük kombi işi yapan makine müh lerine çok pis laflar hazırladım lan 3 kuruşluk malzeme döşeyip 30 katını istemek nedir ya ayıp ulan kendi konut ısıtma projemi kendim yapıcam lan sonunda home made yerden ısıtma nasıl yapılır tutosu gelebilir yakında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 böyle bir niyetin varsa master ödevlerimden birinin konusuydu home made yerden ısıtma. özelden irtibata geç, sana bir sistem döşettiririm sıcaklık sensörlü otomasyonlu kafayı yersin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 o konuda bende kırgınım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 f/p önemli izmir deyim kış 3 ay bile değil burda abartmaya gerek yok bide zaten yerden ısıtmaya otomasyon gereksiz be abi açınca sistemi 12 saat sürüyor evin ısınması öle anlık zırt pırt açmasın bişeyi sensöre falan gerek yok bi ayarlıycam bütün kış aynı stabilitede 3-4 ay çalışcak sonra yatcak zaten kombi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 you know nothing jon snow... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 biz trene kaçak biniyoz arkadaşa kaçak et kesitriyoz yok böyle bir şey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 http://i2.cdnds.net/13/15/300x225/odd_you_know_nothing_jon_snow.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 ben evleniyorum sanırım ya O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar