Dynun Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 saat 4te yola çıkıyom yaylalar yaylalar. burdan da reklamını yapayım nolcaksa :p kib bye paticik bi süre için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nazca Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Koşuyolu'nda bizim parkın arka tarafındaki otoparkta feci yangın çıkmış, lpg'li araçlar falan var sanırım, epey bir patlama sesi duydum gelirken. Kötü de yanıyor, E-5'i de siyah bulutlar kapladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Kabak koyundan slm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Praetorian Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 ühü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 pascalnouman said: Kabak koyundan slm veri big ket. Günnük bu arada 2011 aralıktan beri araba kullanmıyordum. En son kullandığımda ara sokakta başkasıyla çarpışıp neredeyse pert etmiştim kullandığım arabayı. Direksiyon başına yurtdışında direkt uzun yol ile geri döndüm,çok fantastik oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 hava böyle kalsın ya, hatta bu gazla sonbahar gelsin kışı, soğuğu, duştan çıkınca kurulanmayı ve kuru kalmayı nasıl da özledim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 Kirayı vermek için emlakçıya gitmeye üşeniyorum lan, 200 metre yürümek zor geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyv Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 yağmur yağıyor yay o/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 Bugun saykodelik kofte yedim.cilginim çok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 üst katımda menapoz teyze var sanırsam balkonundaki çiçeklerle kavga ediyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 Telefonla konuşuyordur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 yok ya gördüm yani bildiğin çiçeklerden hıncını alıyor kendi kendine konuşuyordu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nazca Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 Sanırım artık tatil yapabilirim birkaç günlüğüne, zaten yeni ders kaydı vs var Ağustos sonu, sonra aynı sıkıcı işler. Güzel şeyler söylemek istiyorum ama yapamıyorum, sen n'apıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 uykum geldi boşuna uyku ilacı almayayım dedim. 4 saat sonra uyandım FFUUUUUUU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 BabacumMostors said: yok ya gördüm yani bildiğin çiçeklerden hıncını alıyor kendi kendine konuşuyordu Çiçeklerle konuşmak gelişimlerini etkiliyor artı olarak stres atıyorsun. Git kadının elini öp saygılarını sun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 hıncını alıyor derken çiçeklere vuruyordu ya la Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 sen de kadını motive etseydin ya "vur joker vur vur vur" diyerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 sdfshfsdf mümkünse apartmandaki komşuluk ilişkilerim "melaba melaba" dan öteye gitmesin ha bir apartman dolusu genç dimağ olsa ayrı mesele de.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 valla apartmanım olsa 25-35 yaş arasına kiralarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Bence her apartmana bi tane yaşlı ve huysuz amca lazım. O boşluğu gençler dolduramaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 gel beraber huysuz amca olalım muppet showdaki igbin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 eheheh https://www.facebook.com/photo.php?v=515777411840734&set=vb.335861046499039&type=2&theater Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 keşke bugün pazartesi olmasa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 bugün perşembe olsa, trabzon maçından sonra hemen 2. beşiktaş maçı gelse ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 friendzoned olması gereken bir arkadaş daha. dikkat etmem lazım. nasıl buluyorum bunları ben hacı, mıknatıs gibiyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar