Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2013 ÖFF BAYRAM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Octavarium Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2013 Bayramın akrabaları bir araya getirmesi güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2013 Taksiciye abi çok acil dedim yaktı dörtlüleri yetiştirdi sağolsun. Hala kulaklarım çınlıyor günlük, resmen adam yaşama sebebim şuan, böyle zamanlarda daha çok fark ediyorum bu durumu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2013 sevgili günlük tam 20 gün oldu asos.com siparişimi vereli ve ilk kez gelmedi. Standart delivery yaptıgım için, içim kan ağlıyor. Değermiydi 7 pound için :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2013 insanın kendi evi gibisi yok lan. kira gerçi ama olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2013 RÖGÖ QÖIT ATTÖM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2013 ev alma komşu al demişler ya anlamadım gitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2013 sitelerde geçerli değil o laf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2013 Peygamber böceğini masaya buyur ettik, bide önüne arı verdik. Hapur hupur yedi, sofra duğasını yaptı gitti.. Hayvan resmen arının beynini ikiye bölüp iki yarısını da içten içten yedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2013 Bayramda bitti ya yarin is basi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2013 Benim tatil daha yeni başlıooooooo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2013 senko said: Benim tatil daha yeni başlıooooooo nereye gidiyorsan beni de götür lan +2 benden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2013 xaty said: Peygamber böceğini masaya buyur ettik, bide önüne arı verdik. Hapur hupur yedi, sofra duğasını yaptı gitti.. Hayvan resmen arının beynini ikiye bölüp iki yarısını da içten içten yedi. japanesebugfights tadı yakalamışsınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2013 wastyrx said: senko said: Benim tatil daha yeni başlıooooooo nereye gidiyorsan beni de götür lan +2 benden. önce istanbul sonra istikamet dikili Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2013 La bende tekneyle falan açılacağız diye düşündüm git burdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2013 bizim tekneyi al bi planın varsa marina da duruo hala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2013 Ya kullanacak adam da lazım işte hiç bişi yapmayayım istiyorum resmen :| hüsoya dedim dayıyı kandır hadi diye dümbük zaten tatilde olduğu için geçiştirdi -.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 i like you asdfasdfasdf http://i.imgur.com/rnEXROv.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 bazen olur ya sıkıntılarını kendine bile söyleyemezsin, kimseye söyleyemezsin, beklersin zaman ne gösterecek. işte öyle birşey yaşıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 zorlasam yarı maraton koşarmıyım sence günlük bence koşarım ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 isini tam yap birader. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 hele bi yarısını yapalım da tamını da yaparız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Livered Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 gün bitmiyor. ellerim kollarım ayaklarım her yerim agrıyor nefes alırken sol tarafım agrıyor. ayak parmaklarım bile agrıyor. eve gidip şortumu giyip uzanmak istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 Bayramdan sonra izin çok iyiymiş yau gene yapalim bunu benjamin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 yıl olmuş 2013 maaş yatırmayan firma mevcut tey allam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar