imamizer Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Saeros said: asdgasdgwrwrewscvcx işte böyle arkadaşlar ne yapıcağımı bilmiyorum trollemezseniz sevinirim http://i.imgur.com/6jCcTO2.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 sdfad wat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 hiç komik değilsin saeros. kimse gülmüyor sana. boşuna vaktimi harcadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 yat uyu eğer yarın sabah hala dövüşmek istiyorsan dövüşürüz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 AtlaraFisildayan said: kız seni sevmiyorum diyor, e ayrılalım madem diyorum. şaka yaptım diyor sonra. çok garip abi. döversin diye korkuyordur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Cheat kodu yok mu bu oyunun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Komşum ud çalıyor, çogzel de şarkı söylüyor lan bu saatte. Keşke keman çalan kızda balkonda çalsa sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 GENCOSMAN said: Şu ne kadar güzel bir biraymış. Şeftalili bira ne lan diyordum ama çokzel ya http://alemighty.files.wordpress.com/2011/12/golden-glory.jpg Nerden buldun ki bunu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 eski çamaşırları atmak ne zor bu da dursun bu dursun diye çoğu kaldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 imamizer said: Saeros said: asdgasdgwrwrewscvcx işte böyle arkadaşlar ne yapıcağımı bilmiyorum trollemezseniz sevinirim http://i.imgur.com/6jCcTO2.gif Imam dela misin sen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 olm çok saçma bir işe girişiyorum. hadi bakalım ne olacak. gerçi bana göre saçma, çoğuna göre normal bir şey ama neyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 yoruldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 facebook bile move to canada diyor neyini düşünüyorsam =.= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 hiç benzetemiyorum insnaları daha önce gördüğüm haline Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 off sıkıldım la isten resmen rarladilar beni sene basindan beri alt+E ye basicam az kaldi ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 of 20gb torrentliyorum seedleyin allahsızlaær Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Yarın ( 50 dakika sonra) doğum günüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 hala karar veremedim kariyerimi hangi yönde kursam diye. askere 4.5 ay kaldı gidene kadar az bişey portfolyo kasayım diyorum ama yok nafile kararsızlık öldürüyor beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Durumunu, koşullarını bilmeden yorum yaparsam biraz hatalı olur ama 4,5 ay dinlen. Askerden sonra zaten emekli oluncaya kadar engelsiz bir şekilde çalışacaksın. En az 1 ay olsun dinlen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 şu anda bir yerde çalışmaktayım hani evde yatmıyorum ama yaptığım işten memnun değilim gibi bir durum var. sanki hayalimdeki iş bu değilmiş gibi. ama bir yandan sorumluluklar, gelecek, aile vs. baskıları karşısında mantıklı bir tercih yapmak zorunda olmak yoruyor ruhumu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Aile ,evlilik ,çocuk bende var ve işimi benden kötülere bakarak seviyorum, sevmeye çalışıyorum. Öyle bir mesleğim var ki konsantre meyve suyu gibi kısa zamanda çok iş yapıyorum. Para az geliyor ve benim maaşı çerez parası yapan meslekleri görüyorum. Ne yapalım bir yerde şans diyorum. Bİr yerde ek ticarete atılayım diyorum vs vs vs İşini iyi seç emekli oluncaya kadar onu yapacaksın. Çözüm için sadece bir seçenek sunarsam. beğenmediğin işinden çık ve 4,5 ay dinlen ve beğendiğin iş ara, yolunu yap. 4,5 ay uzun gibi ama 1 ay gibi dinlen derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Bugun kızlar mı süzdü beni yoksa bana mı öyle geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Sana öyle gelmiştir. Bana hep öyle geliyor çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Kızlar eski ergen sivilceli zayıf hallerinizde süzmüyor diye şartlanmayın artık. Kızlar tosun gibi 25-30 yaşlarınızdaki hallerinizi gayet iyi süzüyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Suzuyolarda noluyo, süzek gibi bakıyorlar anca. Bir şeye yeltensen kezban mode on konumuna geçiyorlar 0ms tepki süresiyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar