kozalak Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 en büyük holdinglerden birindeki bir pozisyon için arayacaklarmış günlük. arasınlar bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 gerçekten inanılır gibi değil lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 5. dövmemi yaptırdım ve hala dövme modellerine bakıyorum. torbacı gibi oldum anasını satayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Rüyamda bir sürü çevik arasında kaldım. Aazımı burnumu kırdılar baya güzeldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 xaty said: Gangnam style ile sahneye firlayan 40+ ingiliz teyzeler kaldiramiyom kollari diye bi sokak dugununden farksiz.. Ilgiyle takip ediyoruz fak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 fede said: gerçekten inanılır gibi değil lan abi değmez sakin ol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 şaşırdım sadece ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 ^_____________________________________^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Olm günnük, haftasonu tırnağımın arasına bişey girmiş heralde, tırnağın izi bi noktada içeri girmiş baya ve orası haftasonundan beri sızlıyo anasınısatiim.jpg. Çok kıl bişey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Denize girmek istiyorum ben ya havız mavız kesmiyor. Biraz daha denize giremezsem gidip melihciğimin fışkiyesini kıracam bize deniz getir layt! diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 bu sefer çok kilo aldım. bu kilolar çıkmaz benden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Çıkar çıkar merak etme. 105 kilodan 70'e düşmüş adamım ben. Azimle delinmeyecek mermer yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 ahah benimde aynı 105ten 70e düştüm ben de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Günlük her boka azimle disiplinle atiliyorum ama konu diet ve spora gelince 2 gün zor dayaniyorum. Ne olucak benim bu halim, amma zayif iradeli ciktik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Ayfon said: Ne olucak benim bu halim obezite Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 obeziteyi senden ögrenicek degiliz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Günlük sonunda haftaiçi işten önce çıkıp koşmayı becerdim bu sene sdfsdf. Gezi olayları bünyeyi altüst etti, bi türlü başlayamamıştım. Bundan sonra yardırmaya devam ederiz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 -yardıramadı. Nası bi hayatım var cidden anlamıyorum ya 2 gün önce -20k olduydu bugün +xyz deyim aheuhaeu pazartesiye karton kutuda uyanacağım sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 lan. ordan y'yi bana ver. x0z sana kalsın. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 kız seni sevmiyorum diyor, e ayrılalım madem diyorum. şaka yaptım diyor sonra. çok garip abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 aha adam benim ters evrenimde asdfdfsg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 asdgasdgwrwrewscvcx işte böyle arkadaşlar ne yapıcağımı bilmiyorum trollemezseniz sevinirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 sevgili günlük bugün sol haberin bir online alışveriş sitesinden reklam aldığını gördüm. yaşasın kapitalizm. end Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Saeros said: asdgasdgwrwrewscvcx işte böyle arkadaşlar ne yapıcağımı bilmiyorum trollemezseniz sevinirim LOLOLOL I TROL JOO!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GENCOSMAN Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Şu ne kadar güzel bir biraymış. Şeftalili bira ne lan diyordum ama çokzel ya http://alemighty.files.wordpress.com/2011/12/golden-glory.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar