NolaxThensbane Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 kırık dişim bir daha kırıldı, sanırım bu bir işaret Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Akito ne pis adammış lan Adam demek bile övgü aslında ya Lafın gelişi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Nazca said: Zaten kimse bir şey bırakmayacak bana, kimim kimsem yok. Artık kira vermeden yaşamak istiyorum, lanet olsun ya. Geliyor ve gidiyor resmen, böyle yaşanmaz lan. Ya çıkıp gideyim, kendi evimi tutayım onun kirasını vereyim bari, bu ne lan. Sokayım lan evinize. Dasaa bana karton prefabrik kaça yaparsın abi, yeter gideceğim burdan. HALP. ben de bir dünya para bayılıyorum T_T Siz de gavur ellerde çalışın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nazca Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 O olacak abi ya büyük olasılıkla. 6.01 AM İstanbul, gökyüzü o kadar imkansız bir bulut panoraması var ki şu an, Güneş'in yerinde olsam resmen erken doğardım. 25.000 feet'te yaşamak istiyorum ya çıkıp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bliksem Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 dasaaa said: Zor durumda kalınca kendime soruyorum what would Jesus do Sonra adamın inşaatçı olmadığını anımsıyorum Ne güzel ya şu bir süredir okudugum en spontane komik şey olabilir sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 ulan ramazan başladı diye erken çıkıcaz dediler yarım saat erken çıkıyomuşuz pii i*neler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 lel günlük, Zoroastrians, the Avesta tells the story of how Ormuzd created the world and the first two humans in six days and then rested on the seventh. The names of these two human beings were Adama and Evah. These texts date back as far as the 10th century B.C. din derslerinde bunu gösterseler aslında ya :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lemuria Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Günlük, toplantılarımı erkenden bitirdim. Napsam ne oynasam diye bakıyorum ekrana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Eve gitmek istiyorum artik yea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 bıktım usandım lan. yeter! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 OOOOOO 61 çok uykum var günlük , çok hastam vardı bugün bir de , dinlenmek şart. tatile de 3 gün kaldı , BODRUM BODRUM DARİDARİDAAAAA BODRUM BODRUMMMMM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 dasaaa said: pogodi said: bugün holy'yi konsere götürcem günlük. beni de ruslara götürsene :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 61 gündür yapacak işim yoktu bugün bi iş kitlediler böyle 10saattir ofisteyim daha 5% i falan bitti =\\\\\\\\\\\\\\ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Yarın iş görüşmem var şans dileyin lan! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Olm her gün iş görüşmesine mi gidiyosun sen. Bu sefer nereye? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 ermetale panpa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Ooo büyük oynamışsın, helal team. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 pogodi said: bugün holy'yi konsere götürcem günlük.götürdü. dasaa ruslara birlikte gidelim mi? grup indirimi alırız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Sonunda dayı kartını açtım. Kurtulacam bu kalıplardan fabrikamın mühendisi patronumun gözdesi olucağım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Rus var dediler geldik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 NolaxThensbane said: Sonunda dayı kartını açtım. Kurtulacam bu kalıplardan fabrikamın mühendisi patronumun gözdesi olucağım. Dayısız olmuyo hacı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nazca Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 NolaxThensbane said: Yarın iş görüşmem var şans dileyin lan! Hülooğ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nazca Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Haftaya Eskişehir'e gidiyorum lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 NolaxThensbane said: Yarın iş görüşmem var şans dileyin lan! hayi inşallah aslansın kaplansın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 iyi akşamlar günlük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar