Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 dışarı çıkmadan önce erken hazırlanmak gerçekten süper bi duyguymuş sabah erkenden uyanıp "aa daha varmış" diyip tekrar uyumak gibi bişey resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thecure Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 bazen kendi kendimi hayretler içinde bırakıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 thecure said: bazen kendi kendimi hayretler içinde bırakıyorum ben yazdım bunu. acc açık kalmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 ne postlar yazdim garbage a gittiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 fede said: thecure said: bazen kendi kendimi hayretler içinde bırakıyorum ben yazdım bunu. acc açık kalmış bian ahanda dedim sonra gecti :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nienna Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 suat diye kız, canan diye erkek tanıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Dizimin arkasında garip bir acı var sporumu aksattı resmen üzüldüm :< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 nienna said: suat diye kız, canan diye erkek tanıyorum. ahah ben de canan diye erkek tanıyorum. şok olmuştum duyunca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Selam, canan, sevgili demekmiş bazı isimler çok anlamsız, sırf seslenişleri güzel oldukları için beğeniliyorlar saygılarımla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 rüyamda paticikte "şöhret" diye bir bölüm vardı. girip bakamadım içeride ne gibi topicler açılıyordu. büyük ihtimalle gündemden sonra magazin'e el atacaklar ve ben bunu önceden gördüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 abi yine aynı şey oldu ya!!! ne güzel sabah çantamı yanıma almışım, çıkıştı direk spora gidicem diye. gel görki kakam var. e ben evden başka yerde yapamayan adamım, eve de gidemem şimdi. yine kakamla beraber spor yapıcam resmen. offf 21. yy da hala kaka yapıyoruz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 kakayla birlikte oruç tutmak sporu bozar mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 ABD ve İspanya arasında bir iş tercihi yapmam gerek. ABD'deki maaş oranın standartlarına göre baya iyi fakat şehir Portland'ın kazası, İspanya'daki maaş ülke standartlarına göre normal (kriz öncesi gibi düşündük ama şu an yine daha iyi) fakat şehir Barcelona Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 5 yıllık iş hayatımda yaptığım en güzel mülakkatı günlük. keşke her şirket eleman alırkan bu şekilde mülakat yapsa. bugün yaptığım diğer mülakat ise tam bir amatör işiydi. hayatıma renk geldi lan, daha da renklenir umarım (gökkuşağı gibi olmasın ama sdf) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 BulletRide said: ABD ve İspanya arasında bir iş tercihi yapmam gerek. ABD'deki maaş oranın standartlarına göre baya iyi fakat şehir Portland'ın kazası, İspanya'daki maaş ülke standartlarına göre normal (kriz öncesi gibi düşündük ama şu an yine daha iyi) fakat şehir Barcelona ABD. Geleceği düşün, başka yere geçmeye kalktığında her türlü avantaj. Birikimin de daha iyi olacak. Tabii iş ne en ufak fikrim yok, o da ayrı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 portlandin neyini begenmedin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 BulletRide said: ABD ve İspanya arasında bir iş tercihi yapmam gerek. ABD'deki maaş oranın standartlarına göre baya iyi fakat şehir Portland'ın kazası, İspanya'daki maaş ülke standartlarına göre normal (kriz öncesi gibi düşündük ama şu an yine daha iyi) fakat şehir Barcelona herkese allah böyle dert versin panpa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 amin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 BulletRide said: ABD ve İspanya arasında bir iş tercihi yapmam gerek. ABD'deki maaş oranın standartlarına göre baya iyi fakat şehir Portland'ın kazası, İspanya'daki maaş ülke standartlarına göre normal (kriz öncesi gibi düşündük ama şu an yine daha iyi) fakat şehir Barcelona portlant kazasi diyor adam ya lan angara da yasayan insanlar var, onlar napsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Ne varmış lan angarada? >;> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 O değil de bu kızlara küçüklükten ne yapıyorlar da böyle otururken bile dik durabiliyorlar onu merak ettim şuan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Oklava yutuyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Merdane yutsam yetmez bana ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 bak sinir yaptım gece gece sıfatına tüküreyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 senko said: BulletRide said: ABD ve İspanya arasında bir iş tercihi yapmam gerek. ABD'deki maaş oranın standartlarına göre baya iyi fakat şehir Portland'ın kazası, İspanya'daki maaş ülke standartlarına göre normal (kriz öncesi gibi düşündük ama şu an yine daha iyi) fakat şehir Barcelona portlant kazasi diyor adam ya lan angara da yasayan insanlar var, onlar napsin Portland ABD'de tek gittiğim şehir orası ayrı. Kuzenim yaşıyor, pek içimi açmadı, ha ben de İzmir'deyim Ankara değil pek şükür amma ortada bir Barcelona-Portland seçimi var, Portland bile değil kazası dediğim gibi şu an ezberimde bile değil kasabanın adı. İş Kalite Mühendisliği, Gıda ve Çevre ağırlıklı. Biraz şımarık durdu fakat durum bu ahsdhashd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar