ShadowFax Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Sevgili günlük, Sanırım bugün kadıköy'de bi şeyler içerken önümden Noyzura geçti. Tam emin olamadım. Sonra bir daha geçti. Yine emin olamadım. Günlüğüm bu kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 dinimiz amin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 dasaaa said: Abi devlet memurluğu gibi işleri ben yapamıyorum Dosya toplamak falan bize ters merak etme hem bilgisayardan hem kağıttan dosya tutulduğu durumlar da var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 Bilgisayar da toplayıp bilmem kaç kopya basıyorum Worst nightmare bildiğin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nazca Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 Dışarıda hava çok güzel ya, Güneş ayrı, ağaçlar, kuşlar ayrı güzel lan. Bir pazar günü için çok güzel ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 Az sonra çalışmaya giderim pazara sokayım Güneşi ağacı da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 Sanırım gay oldum ben artık kızlara ilgi duymuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 Mr_Hand said: Sanırım gay oldum ben artık kızlara ilgi duymuyorum Watta! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karaktersiz Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 kilo verdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 copry said: Mr_Hand said: Sanırım gay oldum ben artık kızlara ilgi duymuyorum Watta! wastyrx'ten hoşlanıyorum. Tam bir erkek <3 O da bana boş değil sanırım. 1-2 kere bakışını yakaladım. ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 vastirikten hepimiz hoşlanıyoruz o saylanmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nienna Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 çok sıcak çook. metro istasyonuna inip orada oturmak istiyorum akşama kadar. hem bomboş hem buz gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 Mr_Hand said: Sanırım gay oldum ben artık kızlara ilgi duymuyorum Ergenlikten çıktın bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 Yav he he Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 Karakoyde balik kokusu ile 20 dakka daha d. Otobusu bekliycek olmak pirayslis:(((( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 yazın ne kokar o balıklar leş gibi. un kapanı köprüsü sanırım bu konuda liderdi 5 sene önce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
katliamci Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 Nazca said: Dışarıda hava çok güzel ya, Güneş ayrı, ağaçlar, kuşlar ayrı güzel lan. Bir pazar günü için çok güzel ya. o kadar depresif şeyler yazıyosun ki şunu okuyunca hacklendin sandım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 Bugün bebeklerin 9 ay doğmalarının erken olduğunu öğrendim. Asıl 21 ayda doğması gerekiyormuş ve şaşırdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 biraz yoruldum günlük ama çok güzel oldu çokta iyi güzel oldu, tamam. Bu arada ilk defa arkadasini gercekten begendim sanirim günlük ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nazca Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 katliamci said: Nazca said: Dışarıda hava çok güzel ya, Güneş ayrı, ağaçlar, kuşlar ayrı güzel lan. Bir pazar günü için çok güzel ya. o kadar depresif şeyler yazıyosun ki şunu okuyunca hacklendin sandım. Arada çok nadir iyi hissettiğim de oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 wastyrx said: biraz yoruldum günlük ama çok güzel oldu çokta iyi güzel oldu, tamam. Bu arada ilk defa arkadasini gercekten begendim sanirim günlük ^_^ Hep bekleriz efendim , cok cok guzeldi gercekten haftasonu ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 inşallah 2 ay içinde istifamı verip adam gibi bir yere geçerim günlük. dua et lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Ayaklarını masaya kaldır bi' daha ki sefere havalandırırken, kovarlar seni tazminat alırsın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 yeni işi garantiliyim de yaparım onu. ofise angaranın bağlarını dinleticem ayrıca. bi de leğen alıcam ayaklarım için, serin suya ohhh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar