ShadowFax Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Sevgili günlük, Sanırım bugün kadıköy'de bi şeyler içerken önümden Noyzura geçti. Tam emin olamadım. Sonra bir daha geçti. Yine emin olamadım. Günlüğüm bu kadar.
fenn Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 dasaaa said: Abi devlet memurluğu gibi işleri ben yapamıyorum Dosya toplamak falan bize ters merak etme hem bilgisayardan hem kağıttan dosya tutulduğu durumlar da var
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 Bilgisayar da toplayıp bilmem kaç kopya basıyorum Worst nightmare bildiğin
Nazca Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 Dışarıda hava çok güzel ya, Güneş ayrı, ağaçlar, kuşlar ayrı güzel lan. Bir pazar günü için çok güzel ya.
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 Az sonra çalışmaya giderim pazara sokayım Güneşi ağacı da
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 Sanırım gay oldum ben artık kızlara ilgi duymuyorum
copry Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 Mr_Hand said: Sanırım gay oldum ben artık kızlara ilgi duymuyorum Watta!
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 copry said: Mr_Hand said: Sanırım gay oldum ben artık kızlara ilgi duymuyorum Watta! wastyrx'ten hoşlanıyorum. Tam bir erkek <3 O da bana boş değil sanırım. 1-2 kere bakışını yakaladım. ^^
Theridone Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 vastirikten hepimiz hoşlanıyoruz o saylanmaz
nienna Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 çok sıcak çook. metro istasyonuna inip orada oturmak istiyorum akşama kadar. hem bomboş hem buz gibi.
fenn Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 Mr_Hand said: Sanırım gay oldum ben artık kızlara ilgi duymuyorum Ergenlikten çıktın bence
copry Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 Karakoyde balik kokusu ile 20 dakka daha d. Otobusu bekliycek olmak pirayslis:((((
fenn Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 yazın ne kokar o balıklar leş gibi. un kapanı köprüsü sanırım bu konuda liderdi 5 sene önce
katliamci Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 Nazca said: Dışarıda hava çok güzel ya, Güneş ayrı, ağaçlar, kuşlar ayrı güzel lan. Bir pazar günü için çok güzel ya. o kadar depresif şeyler yazıyosun ki şunu okuyunca hacklendin sandım.
fenn Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 Bugün bebeklerin 9 ay doğmalarının erken olduğunu öğrendim. Asıl 21 ayda doğması gerekiyormuş ve şaşırdım.
wastyrx Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 biraz yoruldum günlük ama çok güzel oldu çokta iyi güzel oldu, tamam. Bu arada ilk defa arkadasini gercekten begendim sanirim günlük ^_^
Nazca Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 katliamci said: Nazca said: Dışarıda hava çok güzel ya, Güneş ayrı, ağaçlar, kuşlar ayrı güzel lan. Bir pazar günü için çok güzel ya. o kadar depresif şeyler yazıyosun ki şunu okuyunca hacklendin sandım. Arada çok nadir iyi hissettiğim de oluyor.
copry Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 wastyrx said: biraz yoruldum günlük ama çok güzel oldu çokta iyi güzel oldu, tamam. Bu arada ilk defa arkadasini gercekten begendim sanirim günlük ^_^ Hep bekleriz efendim , cok cok guzeldi gercekten haftasonu ^_^
kozalak Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 inşallah 2 ay içinde istifamı verip adam gibi bir yere geçerim günlük. dua et lan.
wastyrx Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Ayaklarını masaya kaldır bi' daha ki sefere havalandırırken, kovarlar seni tazminat alırsın?
kozalak Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 yeni işi garantiliyim de yaparım onu. ofise angaranın bağlarını dinleticem ayrıca. bi de leğen alıcam ayaklarım için, serin suya ohhh
Öne çıkan mesajlar