copry Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Mr_Hand said: Çıplak ayak çim biçince hulk oldum lan. sdf Ahahahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Çıplak el 2 kasa salatalık soyunca Hulk oldum. sadfasdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bujinkan Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 ^-^ gunluk aile baglarim yavas yavas kopuyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lemuria Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Aile candır ninja kardeş, kopmasına izin verme derim.. Günlük, dün elemanlara "yarın mesaiye gelin iş yetişcek "dediydim, şeytan ya dürttü beni kalk bi git bakalim napıyolar dedi, neyse kahvaltıdan sonra ofise bi geldim herkes cs oynuyor ahahah Beni görünce bi "basıldık" anı yaşadılar tabi.. "beklemiyorlarmış" beni. ciddi bi ses tonu ile "bu ay pazar hariç, full mesai yapılacak, ve mesai ücreti almayacaksınız" dedim, odama geçtim. içerden ses gelmiyor ama sanırım cok bozuldular :D neyse ay sonunda mesaileri tabi ki yatırıcaz da bu ders olur umarım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 allah yuru ya kulum dedi balmumcudan sirkeciye gittim geldim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karaktersiz Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 webmemes.org(badpoker) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 ban Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 lemuria said: 'yer var mı lan' diyip oyuna girsen iyi olurmuş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 lemuria sis atsaydın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 köyden indim şehire 1500 rakım farketti internetsiz zamanlar güzeldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 bugün köpekle direndim. önce kadıköydeki yürüyüşe . oradan bjk'ye ve sonra taksime gittik. polislerle her yerde güzel etkileşim oldu. sonra bazı kızlar çok direniş falan. enerjimi kendime geri katamadım hepsini yuttular . neyse boşa gitmesinden daha iyi dedim mutlu oldum. etme yutma dünyası <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 Copry<3 xaty Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 OOOOOOOO neden xaty <3 copry değil?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 pardon beyler kadınlar tarafıdnan heklenmişim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 sabah çok tatlı uyandım. bütün siyahlarımı çamaşır makinasına atınca giyicek hiç birşeyim kalmadı. bir tayt giydim . bugün ki eşcinsel yürüşüne bu tayt ile katılsam ne hallelenenler olur belli değil. önümüzde maçlara bakalım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 xaty said: Copry<3 xaty olm bu ne lan halen liseli kafaları :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 Noyzura said: sonra bazı kızlar çok direniş falan. enerjimi kendime geri katamadım hepsini yuttular . neyse boşa gitmesinden daha iyi dedim mutlu oldum. etme yutma dünyası <3 ahahahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 ;( enercim .. bir umut yokladım tek damla bile yoktu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 öff dasaaa^grumpy cat den bile karamsar durumdayım. noyzuram yola enerji bakam ii gelecek mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bujinkan Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 bugun cok yoruldum zor bir meslek^-^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 Vay arkadaş, Zeynel Çilliden omlet söyledim (niye kendin yapmıyorsun'a hiç girmiyorum), arkeoloji konusunda geri vites yapacağım diye uğraşırken bildiğin plastik yemişim. Nasıl sıcak koydularsa, o köpük kabı eritmiş omlet, bütünleşmişler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 Yarın resmi olarak iş hayatıma ilk adımı atıyorum. Bekle beni kapitalizmin çarkları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 1ay sonra ıslatarız adettindir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 aybettin pampa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 oh rahatladım valla günlük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar