dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2013 Geri gelmeyecek çok özlediklerim var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2013 internete ara veriyorum köye gidince inş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 Adam ogrenci birakmaya and icmis ya. Dogru cevaba bile eksik puan vermis. Bildigin mezuniyetimi yakti pezevenk. O girecegim butunleme sana girsin itoglu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 Daralların darallarına, monotonluğun sınırlarına geldim. Rüya görmek, monotonluktan kurtulmamı sağlıyor; bu yüzden çok uyuyorum. Bulaşıkcı Fatma ablaya göreyse depresyona girmişim, o yüzden çok uyuyormuşum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Haziran 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2013 Yetemiyorum o yüzden üzgünüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Haziran 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2013 offf çok kötüyüm ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2013 bi daha bu kadar içmeyecem... yok lan iccem tabi ehuehue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ninfa Mesaj tarihi: Haziran 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2013 iş başvurusu yapmak ne gıcık doktora mı yapsam nedir arkadaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 19, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2013 bütünleme sınavım baya iyi geçti büyük ihtimalle başka işim kalmadı en azından bi süreliğine rahatım of beynim boşaldı lan nasıl gerilmişim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Haziran 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2013 uzun zamandır bu kadar yorgun, bitkin günü geçirdiğimi hatırlamıyorum. eve gidip baygınlık geçirmek istiyorum sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Haziran 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2013 işe girdim hehehehee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2013 Nereye girdin lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 Karpuz yedim, çok güzeldi. Teşekkür ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 Bugün benim doğum günüm :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 iyiki doğdun dasaaa. çok canım sıkılıyor ya. çok hemde. forumunda tadı yok. heryer siyaset. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 Biliyorum çok yaşlandın ama nolur dayan be anneannem.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 200tlyi çöpe attım lan günlük. Neyin kafasindayim böyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 olm insallah su isi hallederiz la pederle baska bisi istemiom valla bak rus gelsin donup de bakan fenerli olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 Direnişten 3 gün önce telefonumu garantiye yolladım, pazartesi gelecek günlük. Pazartesiden sonra da benim şansıma hiç bi halt olmaz kesin. Tek kare bi şey çekemem. =/ o kadar güzel şeyler gördüm ama hiç birini kaydedemedim ya la! TOMA'nın yanında karşılıklı oturduğumuz kız <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 msn istemedin mi salak oglan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 SeaGle said: Nereye girdin lan geçici olarak eski firmama ulutekteyim gene, bu arada iş bakmaya devam =) seagle senle buluşmanın zamanı geldi de geçiyor artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 Seele said: msn istemedin mi salak oglan. ne msn i msn mi kaldı lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 NolaxThensbane said: SeaGle said: Nereye girdin lan geçici olarak eski firmama ulutekteyim gene, bu arada iş bakmaya devam =) seagle senle buluşmanın zamanı geldi de geçiyor artık Valla haklısın ya. Şu işe bi giriş yapayım bi hafta sonu görüşelim. Temmuza kadar kep atmadır balodur iş giriş belgeleri otu püsürü kalabalık biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2013 Lavugun biri duran sdrvis aracina girmis, o da 2 metre geri kayip bizim arabaya degmis. Bide kacmis eleman, zaten arabanin ici meyhane gibiydi sdf Servis arabasi direk pert ya, 6 aylikmis birde cok uzulduk ona. Gg oldu yepisyeni mercedes sprinter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Haziran 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2013 =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar