Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Degersiz item'larla EVE'in ekonomisini patlatmak

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Ahah. Adam resmen manupule etmis tum ekonomik sistemi.

Ozetle olay su; 1 ISK'lik bir item buluyor elemanin biri markette, hepsini satin aliyor, sonra milyon ISK gibi anlamsiz fiyatlarla geri koyuyor markete ve tekrar satin aliyor. Sanal ekonomide birden bire inanilmaz firliyor hic bir ise yaramayan item'in fiyati.

Sonra bunlarin hepsini bir gemiye yukleyip arkadaslarina o gemiyi patlattiriyor ve gelen paranin, puanin haddi hesabi olmuyor.

http://penny-arcade.com/report/article/how-a-clever-player-with-a-useless-item-almost-took-down-eve-onlines-entire
Mesaj tarihi:

Çok akıllı adamlar var şu oyunda ya :) Karakterlere ne olmuş acaba kaldırdıkları para ya da lp ile ilgili bir bilgi gözükmüyor. Şu tablo baya birşey anlatıyor aslında.

Mesaj tarihi:
banladılar diye hatırlıorum işte bu goonun inanılmaz para kaldırdığı dönem fwler ilk geldiğinde.

yani banlama değilde birşeyler yapılmıştı.

ha bide bu abuse değil aslında.

sonunda o oyunculara hiçbir şey yapmadık dio ama ben o dönem bişiler yapıldı diye aklımda kalmış.

yapmaması normali tabi adamlar kafayı kullanmış
Mesaj tarihi:
Geçmekte olduğum bir sistemin local chatinde görmüştü bu konuyla ilgili bir şeyler ama oyunda yeni olduğum için anlayamadım.
Gemi patlatılınca niye para & puan geliyor?
Mesaj tarihi:
karşı factionun ne kadar değerli gemisini patlatırsan o kadar değerli vs diye saçma bi olaydı sanırım. ama hatırlamıyorum tam oynamıyordum o aralar ara vermiştim.
Mesaj tarihi:
Peki napıcaklar şimdi? Basitçe, patlatılan geminin değeri hesaplanırken kargosunda olanların gözardı edileceği bi dinamik koyarlar herhalde.
  • 3 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...