di Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Ahah. Adam resmen manupule etmis tum ekonomik sistemi. Ozetle olay su; 1 ISK'lik bir item buluyor elemanin biri markette, hepsini satin aliyor, sonra milyon ISK gibi anlamsiz fiyatlarla geri koyuyor markete ve tekrar satin aliyor. Sanal ekonomide birden bire inanilmaz firliyor hic bir ise yaramayan item'in fiyati. Sonra bunlarin hepsini bir gemiye yukleyip arkadaslarina o gemiyi patlattiriyor ve gelen paranin, puanin haddi hesabi olmuyor. http://penny-arcade.com/report/article/how-a-clever-player-with-a-useless-item-almost-took-down-eve-onlines-entire
DareJedi Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Çok akıllı adamlar var şu oyunda ya :) Karakterlere ne olmuş acaba kaldırdıkları para ya da lp ile ilgili bir bilgi gözükmüyor. Şu tablo baya birşey anlatıyor aslında.
reampage Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 banladılar diye hatırlıorum işte bu goonun inanılmaz para kaldırdığı dönem fwler ilk geldiğinde. yani banlama değilde birşeyler yapılmıştı. ha bide bu abuse değil aslında. sonunda o oyunculara hiçbir şey yapmadık dio ama ben o dönem bişiler yapıldı diye aklımda kalmış. yapmaması normali tabi adamlar kafayı kullanmış
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 ya o arada ki lp spike ı bulup geri almışlardı sanırım bişileri. ama akıllıca,ban sebebi değildi bence.
loop Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Geçmekte olduğum bir sistemin local chatinde görmüştü bu konuyla ilgili bir şeyler ama oyunda yeni olduğum için anlayamadım. Gemi patlatılınca niye para & puan geliyor?
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 fw deki lp sistemi öyle işliyor, patlattığın gemi ne kadar değerliyse o kadar lp veriyor.
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 karşı factionun ne kadar değerli gemisini patlatırsan o kadar değerli vs diye saçma bi olaydı sanırım. ama hatırlamıyorum tam oynamıyordum o aralar ara vermiştim.
loop Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Ha evet, makaleyi okudum, milis savaşında öyle bir şey varmış. Para ve LP .. MMO dünyası çakal dolu ya !
loop Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Peki napıcaklar şimdi? Basitçe, patlatılan geminin değeri hesaplanırken kargosunda olanların gözardı edileceği bi dinamik koyarlar herhalde.
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 geçen yılın olayı değilmi ya o bitti gitti. ordan gelen paralar suyunu çekti bile
DERT3 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 LP ile ilgili avantajı geri almışlardı. Adamları banlamadılar.
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 zaten yapılması gerekende oydu, yakışmaz ccp ye böle bi sebepten banlamak =)
fizy45 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 ama güzel yöntemmiş ya basit ama akıllıca !
Öne çıkan mesajlar