Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

aşk mı? para mı? sorusuna para diyenler...!!!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
param olsun aşkı satın alırım herşekil
saalam adamım ztn istediim zmn sewgilim olr[signature][hline]Yalnızlık paylaşılmaz
Paylaşılsa yalnızlık olmaz
Mesaj tarihi:
gerçek hayatta yer bulamayacak, anlamsız bir soruya cevap arayan anlamsız yazılar...
o kadar anlamsız bir soru ki, cevap vermek saçma olur.

öyle kesin bir çizgi yoktur, "ya para ya da aşk" gibisinden.[signature][hline]is all that we see or seem
but a dream within a dream?

Edgar Allan Poe
Mesaj tarihi:
Vardır aşık olursun paran olmadıgından aklın basında degıldır sureklı dusunursun ama paran olur tak dıye ıstedıgın kısı ıle beraber olursun bu da her ne kadar aşk olmasada o ankı mutluluk duygusu daha agır basar[signature][hline]Onen-i Estel Edain
ü Chebin Estel Anim
Mesaj tarihi:
Bence para,sadece aşık olursa ama param olmazsa hiçbişey yapamam ama paran olursa aşık olamazsın diye bişey yok.[signature][hline]Ölüm nerden ve nasıl gelirse gelsin,savaş sloganlarımız kulaktan kulağa yayılacaksa, silahlarımız elden ele geçecekse ve başkaları mitralyöz sesleriyle,savaş ve zafer naralarıyla cenazelerimize ağıt yakacaklarsa
Ölüm Hoş geldi,Safa geldi !
CHE
Brook[/i]
Mesaj tarihi:
said:
Baggio, 28 Kasım 2004 18:01 tarihinde demiş ki:
Birinin paraniz var diye size vermesi etmesi "ask" degildir. Paraniz var diye hic sizi gercekten sevecek birini bulamazsiniz diye birsey de yoktur, sadece parayi seven kasarlar ile sizi sevecek insani ayirmaniz gerekir.

Zaten sacma ve amacsiz bir konu olmus bence, ama ustune bir de ilk sayfadan oteye gecmek istemeyecegim kadar abuk subuk cevaplar gelmis -Prawler agirlikli-, onun icin diyesim geldi bunlari, bir daha da girmem bile buraya. Iyi tartismalar size.

ps: "ben ask istemiyorum, ben zengin olacam onun yerine" diyebilirsiniz tabi, kimsenin sahsi tercihiyle alakam olmaz, ama "para aski satin alir" gibi gereksiz/asilsiz seylere girmemek lazim. alsa alsa sevgili/metres satin alir, ask degil.

Şimdi aşk nedir? Bunun tanımı bi kere kişiden kişiye değişir. O ayrı bir tartışma konusu. Gelip laf atıp kaçıyorsun da, benim cevabım gayet mantıklı. Gelmiş buraya edebiyet döktürüyorum nidalarıyla 2 laf atıp kaçmışsın da. Para mı aşk mı diye sorsalar, para seçilir mantıklı olarak. Birinin sana aşık olmasını istediğin gibi sağlarsın, ben dilimi kullanırım param da olursa bu + olur, hatta aşkı satın alma olur.

İsteyen istediğini desin bana bu bir gerçektir. Metresi zaten parayla satın alırsın, ama bi insanın sevgisini de parayla satın alabilirsin çünkü para insana güç katar, karizma katar onu doğru kullanırsan...

Abuk subuk cevap seninki, benimki değil.[signature][hline]İ$te geldik gidiyoruz bilinmez bir diyara
Eskiden karpuz idik, şimdi döndük biz hıyara.
UO-TF-CS-NWN-RO-AA Serverları@mix.gen.tr // Yazılarım
Mesaj tarihi:
şindi. belki şöyle bişi lazım. yani hazırda aşık olduğun sana da aşık biri varken ondan vazgeçip karun gibi zengin olur musun. soru böyle olsa daha bi manalı olucak sanki.[signature][hline] Ne sen, Ne ben, Ne de hüsnünde toplanan bu mesa,
Ne de alam-fikre bir mersa, Olan bu mai deniz
Melali anlamayan nesle aşina değiliz.
Mesaj tarihi:
said:
horacegoesskiing, 28 Kasım 2004 20:35 tarihinde demiş ki:
şindi. belki şöyle bişi lazım. yani hazırda aşık olduğun sana da aşık biri varken ondan vazgeçip karun gibi zengin olur musun. soru böyle olsa daha bi manalı olucak sanki.

+1 diycemde buda çok ''al şu gazoz kapaklarını, kızımız peşini bırak'' oldu, daha orjinal birşeyler lazım :p[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Mesaj tarihi:
Hiçbir meblağ aşkı satın alamaz...
deermişiiim...:D[signature][hline]her kiminki devesi vardır o zengindir.Ama her kimki Ferrariye biner o şanslıdır
arap atasözü
oldu mu?

Mesaj tarihi:
praw o pek aşk olmuyor yalnız. "hayranlık, tutku, beğenme, hoşlanma" diyebiliriz, ama aşk değildir o karizma marizma işi.[signature][hline]- sauron is back frodo.
- FUCK!
Mesaj tarihi:
ehm. valla ben herhangi bir paraya karşılı düşünemem bile böyle bişeyi. aman aman... darısı sizin başınıza ne diim.[signature][hline] Ne sen, Ne ben, Ne de hüsnünde toplanan bu mesa,
Ne de alam-fikre bir mersa, Olan bu mai deniz
Melali anlamayan nesle aşina değiliz.
Mesaj tarihi:
said:
Prawler, 28 Kasım 2004 00:53 tarihinde demiş ki:
Parayla aşkı da satın alırsın
Gerçek aşk diye birşey yoktur, bir süre sonra biter o aşk evliliklerde bile, sevgi devam ettirir bazı şeyleri...

Bıdı bıdı konuşmayın, dağılın bakiim :P

O sevgiyi bulamazsın işte o paranla anladın mı?Et istiyosan kasapta da var![signature][hline]Halfmumi, 08 June 2003 06:13 tarihinde demiş ki:
açıkcası evlenince karım olursa o yöntemi uygulayacam.

Metboy 19.08.20 22:42 bende türk sağ açarım o sol açarsa ahahha
Othranx 19.08.20 22:42 euheu
Othranx 19.08.20 22:42 sen dopsun orta aç eueh
Metboy 19.08.20 22:42 aefdaeh
Mesaj tarihi:
said:
Prawler, 28 Kasım 2004 20:35 tarihinde demiş ki:
said:
abdurrahman, 28 Kasım 2004 20:18 tarihinde demiş ki:
Allah (c.c) aşkı ve vatan aşkı..
Her tarafı şehit kanıyla sulandı bu vatanın.
Paranın önemi yok!!!

sen de ayrı cinssin ya neyse.

burda tuttum seni
  • Yeni Oluştur...