SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 Selcukun attığı gol kadıköye yeni ulaşmış galiba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 forgiver said: SARIIIIIIIIIII Kırmızııııııııııııııııııııııııııııı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 Olm sivasın sayılmayan golü mü var, 4-2 bitmedi mi maç 4-1 diyo lig tv? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralpb Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 4-2 olmasi lazim ? edit: sayilmayan mi bilmiyorum da sallanmayan bi gol oldugu kesin kimse bakmiyordu bile hahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 fenn said: forgiver said: SARIIIIIIIIIII Kırmızııııııııııııııııııııııııııııı ŞAMPİYONNNNNNNNNNNNN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 Çipi yakmış adamlar, yine feneri şampiyon yapamadılar sidşkjdg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guernica Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 bu kadar fark olunca arada, şampiyonluk meh oldu biraz ya ahah. fm'de 2-3 sezon ligi domine ettikten sonra gelen his geldi bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 4. şampiyonlukla cl gelse bari tesadüf sonuçta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 Abi geçen sene kadıköyde şampiyonluk kupası kaldırmak resmen tepe noktasıydı. Şu şampiyonluğa geçen seneki kadar sevindim desem yalan olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 forgiver said: 4. şampiyonlukla cl gelse bari tesadüf sonuçta Tesadüfen alsak şu kupayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 sampiyonluk baydı artık clde final yakısır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 SeaGle said: Abi geçen sene kadıköyde şampiyonluk kupası kaldırmak resmen tepe noktasıydı. Şu şampiyonluğa geçen seneki kadar sevindim desem yalan olur. Geçen senekinin tadı başkaydı tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 geçen yıl şampiyonluk kutlamalarında yenilediğim korna bugün de bitmiş bulunmakta artık yenisini de gelecek yıl bitiririm :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati919 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 geçen seneki şampiyonluk aile yanında çekilen osbir stresi sonrası gelen boşalma etkisi yarattı bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 ailenin yanında niye otuzbir çekiyorsun abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 kavurma said: geçen yıl şampiyonluk kutlamalarında yenilediğim korna bugün de bitmiş bulunmakta artık yenisini de gelecek yıl bitiririm :) korna bitiyo mu lan? eşek gibi bastım var ya of dadadadadadadattt neyse biz pek korna kullanmıyoruz zaten, selektör yetiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 yan odadaır ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 mahallede ateş yaktılar arabayı da çekip roman havası çalıyorlar resmen tarlabaşı gibi ya ahahahaha izmiri seviyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 kavurma said: mahallede ateş yaktılar arabayı da çekip roman havası çalıyorlar resmen tarlabaşı gibi ya ahahahaha izmiri seviyorum abi bugün hıdrellez diil mi? Ondandır belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralpb Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 im lovin it Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 çifte kutlama yapıyorlar demek ki sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati919 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 ne güzel laaan http://www.skorer.tv/video-izle/G-Saray-soyunma-odasinda-sov--zE5KKwWcFHvB.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
omm Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 yazık la sunucuya jdksldfjk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar