Tarumar Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 yeni mmo ya başlamaya korkar oldum. kaş bir cm kalkık olsun, götü şöyle olsun göbeği böyle olsun derken saatler geçiyor birde karakter yaratıldıktan sonra istediğim gibi olmazsa tekrar baştan. bu takıntıya sahip benim gibi kaç kişi var?
Claiborne Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 o evreleri geçip de karaktere koyduğum nick kullanımda olunca hayat beni çok yoruyor
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 tostostoron eksikligi gostergesi diyolar bu olay icin.
Vidar Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 bende de var bu. 1 saat kıçını başını kaşını yapmaya uğraşırım, yarım saat de isim seçmeye uğraşırım.
Osuran_boga Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 ya sorma neverwinter online neyseki random name seçeneği koymuş adım "alain tumblebelly" oldu asdf
Masakari Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 Erkek adam reroll yapar paso, 18(00) için. Sizin olay ne ?
Jeeztro Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 keşke o kdar zamanım olsa da derdim bu olsa qq
Wyand Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 Tarumar said: yeni mmo ya başlamaya korkar oldum. kaş bir cm kalkık olsun, götü şöyle olsun göbeği böyle olsun derken saatler geçiyor birde karakter yaratıldıktan sonra istediğim gibi olmazsa tekrar baştan. bu takıntıya sahip benim gibi kaç kişi var? http://images3.wikia.nocookie.net/__cb20120511051125/creepypasta/images/thumb/9/9a/Fap-now-kiss-l.png/1280px-Fap-now-kiss-l.png
Ayfon Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 Bu bende isim ararken var. Saatler gecer sonunda oynamaktan vazgecerim isim bulamadigim icin.
Seperate Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 herşeyi anladım da saatler geçer ne ya ? cidden saat mi geçiyor karakter yaratırken ,isim bulurken oha
loop Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 Biran önce şu oyuna bakayım diye konulan saçma isimlerden sonradan pişman olunma da var, şu an Evede hissettiğim...
sadman Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 Ayfon said: Bu bende isim ararken var. Saatler gecer... loop said: Biran önce şu oyuna bakayım diye konulan saçma isimlerden sonradan pişman olunma da var, şu an Evede hissettiğim... :( Eve çok acımasız o konuda
Ayfon Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Seperate said: herşeyi anladım da saatler geçer ne ya ? cidden saat mi geçiyor karakter yaratırken ,isim bulurken oha Senelerce ayni oyunu oynayabiliyorsun ama char yaratirken 2 saat harcayamiyorsun? Inanamayacak ne var ki?
Killer Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 aynen ya. dragonage oynuyorm karakter mazlum bakıyo uyuz oldum. nası kaçırmışım diye. sdgk
-Deno- Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 da 2'yi oyna, orada bunları yaşamazsın
Noyzura Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Tarumar said: yeni mmo ya başlamaya korkar oldum. kaş bir cm kalkık olsun, götü şöyle olsun göbeği böyle olsun derken saatler geçiyor birde karakter yaratıldıktan sonra istediğim gibi olmazsa tekrar baştan. bu takıntıya sahip benim gibi kaç kişi var? aion online oyna. tipini beğenmezsen karakterin şehir merkezinde surgery npc var ona gidip estetik operasyonlarla düzeltiyorsun tipini istediğin gibi.
Chipetbeth Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Ayfon said: Bu bende isim ararken var. Saatler gecer sonunda oynamaktan vazgecerim isim bulamadigim icin. İyi bir zopa attır kendine hiç bir şeyin kalmaz
Öne çıkan mesajlar