Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

character creation ekranında günün yarısını geçirenler

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
yeni mmo ya başlamaya korkar oldum. kaş bir cm kalkık olsun, götü şöyle olsun göbeği böyle olsun derken saatler geçiyor birde karakter yaratıldıktan sonra istediğim gibi olmazsa tekrar baştan.

bu takıntıya sahip benim gibi kaç kişi var?
Mesaj tarihi:
Tarumar said:

yeni mmo ya başlamaya korkar oldum. kaş bir cm kalkık olsun, götü şöyle olsun göbeği böyle olsun derken saatler geçiyor birde karakter yaratıldıktan sonra istediğim gibi olmazsa tekrar baştan.

http://images3.wikia.nocookie.net/__cb20120511051125/creepypasta/images/thumb/9/9a/Fap-now-kiss-l.png/1280px-Fap-now-kiss-l.png
Mesaj tarihi:
Ayfon said:

Bu bende isim ararken var. Saatler gecer...

loop said:

Biran önce şu oyuna bakayım diye konulan saçma isimlerden sonradan pişman olunma da var, şu an Evede hissettiğim...

:(
Eve çok acımasız o konuda
Mesaj tarihi:
Seperate said:

herşeyi anladım da saatler geçer ne ya ?

cidden saat mi geçiyor karakter yaratırken ,isim bulurken oha

Senelerce ayni oyunu oynayabiliyorsun ama char yaratirken 2 saat harcayamiyorsun? Inanamayacak ne var ki?
Mesaj tarihi:
Tarumar said:

aion online oyna. tipini beğenmezsen karakterin şehir merkezinde surgery npc var ona gidip estetik operasyonlarla düzeltiyorsun tipini istediğin gibi.
  • Yeni Oluştur...