Litminov Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Arkadaşlar bir araştırmayı Google'da ingilizcede yapmak istiyorum ancak ana sayfasında bulunan google in english butonu kaldırılmış ve yarım saattir aramama rağmen bulamadım bu işin kısa yolunu deli olacağım. Dili ingilizce mi yapmak gerekiyor illa? O zaman da bi ingilizce bi türkçe çok uğraştırıyor. Kısa bir yolu varsa, belirtirseniz sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 google.int de uçmuş. şöyle bir şey var işine yararsa asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 google.co.uk den arat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
j_bLiND Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 bir kereye mahsus istiyorsan gizli sekme aç google.com/ncr yap ingilizce oluyo hepten. burada bi konudan öğrenmiştim de hangisiydi unuttum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Litminov Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Sonunda bir alternatif bulabildim teşekkür ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar