Jadelith Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2003 Merhabalar Eu2 forumlarında bir yerde bunların aynı şeyden geldiğini söyleyen bir topic vardı söylenilene göre islam bayrağı başta sadece yeşilmiş, sonra da bir sembol gerekmiş, türklerin pagan kültüründen getirdikleri hilal de beğenilmiş ve alınmış bununla ilgi bir belge gösterebilirseniz bana çok memnun olurum. herhangi bir kitap ya da internet sitesi olabilir (tabiy internet sitesi adamın birinin kendi açtığı dandirik geocities tipinden bişi olmasın lüflen :))
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2003 eu2 forumunda söyleyen adam söyleyemiyor mu kaynağını ? :) bende duydum onu ki bana söyleyen galiba yine eu2 forumuna takılan Gimliydi eeheu[hline] Uçan Sam demiş ki: *eski günlerimde olsam çesmastır'ı da pataklarım da *hentai bile oynardı eskiden :) *süperdi ilk red alert'teki mammoth tank biriktirip kafadan dalma olayı Strateji Anlayışım Mammoth'tur
Jadelith Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2003 bunu söyleyen yunus isimli bir eu2 forum reguları tabikide, türk kanı akıyo adamda, hiç gerek var mı kaynağa? o söyleyince bütün dünyanın inanması gerekiyor :):):) yani adama laf etmiyorum ama türklerin bu huyu süper. işte sonra alırız başımıza ermeni sorununu. savunacak bişiyimiz yok. unity nin dediği gibi osmanlı kaynakları yeraltında duruyor. fakat diğer ülkenin bilim adamları (duyduğuma göre) osmanlının tarih yazarlarının çok geniş kapsamlı yazdıklarını söylüyor.
Jadelith Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2003 bende öyle biliyorum ama problem official bir kaynağın öyle dememesi :D
wanderer Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2003 official kaynak ne abi milliyetci bi osmanli memuru yaziverse oraya "ulusumuzun sanli bayragi ... " diye al sana boru gibi official olcakti. bu islerde officiallik hikaye biraz.[hline]W.A.N.D.E.R.E.R.: Wireless Artificial Neohuman Designed for Efficient Repair and Efficient Reasoning
Gimli Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2003 http://www.compmore.net/~tntr/crescent_stara.html buna dayandırmış[hline]Volfied, 04 May 2003 08:18 tarihinde demiş ki: A mug of ale, and a fine tale! Gimli yönetti
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2003 benim bildiğim hilal kelimesi arapça Allah ile aynı şekilde yazıldığından ilişkilendirilmiş bir şekilde. ben de birilerinden duydum gerçi.. :)[hline]Police: You at the window! Drop your weapon and place your hands on top of your head! Arnie: trrritotitaritotitaritotitaritotitaritotitaritotitaritotitaritotita!!! Police: That's a minigun!!! Star dublajli Police: Lanet olsun ne biçim silah bu böyle??!!!
Jadelith Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2003 evvel zaman içinde jadelith şöyle buyurmuş: gimli yönetir saol abicim official dediğim konu hakkında doğru düzgün bir yazı yazan adam anlamında :)
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2003 said: Sam, 05 May 2003 23:23 tarihinde demiş ki: benim bildiğim hilal kelimesi arapça Allah ile aynı şekilde yazıldığından ilişkilendirilmiş bir şekilde. ben de birilerinden duydum gerçi.. :)[hline]Police: You at the window! Drop your weapon and place your hands on top of your head! Arnie: trrritotitaritotitaritotitaritotitaritotitaritotitaritotitaritotita!!! Police: That's a minigun!!! Star dublajli Police: Lanet olsun ne biçim silah bu böyle??!!! bence sen yine kanat taktın uçuyosun sierra army depot semalarında :)[hline] Uçan Sam demiş ki: *eski günlerimde olsam çesmastır'ı da pataklarım da *hentai bile oynardı eskiden :) *süperdi ilk red alert'teki mammoth tank biriktirip kafadan dalma olayı Strateji Anlayışım Mammoth'tur
Giovanni Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2003 said: Nukem_Verite, 05 May 2003 20:00 tarihinde demiş ki: islamı bilmemde Türk bayrağı birşehidin kanı üstünde ay ve bir yıldız parlıyor bi gece ve oradan esinlenerek yapılıuyor bi hikayeside vardı. Öyle biliyorum ben yani[hline]"Hepimiz Zenciyiz" Nasıl olabilir bu?[hline]Mutlu olmaya yetmez ki...
Wacky Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2003 said: Deep-Night, 09 May 2003 23:59 tarihinde demiş ki: said: Nukem_Verite, 05 May 2003 20:00 tarihinde demiş ki: islamı bilmemde Türk bayrağı birşehidin kanı üstünde ay ve bir yıldız parlıyor bi gece ve oradan esinlenerek yapılıuyor bi hikayeside vardı. Öyle biliyorum ben yani[hline]"Hepimiz Zenciyiz" Nasıl olabilir bu?[hline]Mutlu olmaya yetmez ki... Hilal varmış o gece, tam da onun yanına bi yıldız denk düşüyomuş. Kanın üzerinde parlamış yani. Böle durup dururken Allah tarafından hilal ve yıldız çıkmamış yani aha bayraanız bu olsun diye :P[hline]Trust in my self-righteous suicide I cry, when angels deserve to die! Benim la, Phann!
Jadelith Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2003 şükür allaha hilal varmış bi de dolunay olduunu düşünsenize :P *edit: bayrak yapmaya çalıştım ama boşlukları kabul etmedi :)* [Bu mesaj Jadelith tarafından 15 May 2003 12:58 tarihinde değiştirilmiştir]
slayer__ Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2003 said: Jadelith, 15 May 2003 12:58 tarihinde demiş ki: şükür allaha hilal varmış bi de dolunay olduunu düşünsenize :P *edit: bayrak yapmaya çalıştım ama boşlukları kabul etmedi :)* [Bu mesaj Jadelith tarafından 15 May 2003 12:58 tarihinde değiştirilmiştir] japon bayrağında niye yuvarlak var sanıyorsun 8-) neyse şimdi türklerin islam kültürü üzerinde etkisi çok fazla olmuştur özellikle bilinen islam devletleri sunni oldukları için ve sunnileride türkler çok uzun süre korudukları için hilalin olması türklerden alınmış olmasını akla getirebilir
TheSilver Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 Japon bayrağındaki ay lunitari 8-) hem Türklerin pagan özelliğinden geliyorsa ay bu çok güzel.
Daesu Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2003 Bu günkü türk bayragı osmanlı zamanındada vardı devlet dairelerinde asılıyordu . fotograf falan görmüşsünüzdür bir cogunuz. Hilal dini bir semboldür. savaş esnasındada dini ve milli bütünlük bozulmaya başlamıştı sanırım bu bayraga milliyetcilik duygusu adına bişeyler katmak için karar verdiler. yani evet bayragımızdaki hilal Türk ulusundan geldigimiz için degil Müslüman oldugumuz için koyulmuşyur. türk oldugumuz için koysalar kurt falan koyarlardı heralde :)
Gimli Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 Bishop linki okumadın heralde?[hline]Volfied, 04 May 2003 08:18 tarihinde demiş ki: A mug of ale, and a fine tale! Gimli yönetti
sostizm Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 Aslında konuyu bozmak istemiyorum, çok güzel tartışılıyor ama merak ettim şu linkteki adamın titri nedir? Polat Kaya, M. Sc. E. E. MSc tamam Master of Science, yüksek lisans yapmış bi konuda. Sonraki E.E. ne ola ki?
wanderer Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 electrical engineering buyuk ihtimalle?[hline]W.A.N.D.E.R.E.R.: Wireless Artificial Neohuman Designed for Efficient Repair and Efficient Reasoning
Öne çıkan mesajlar