Nessaftw Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 Sevimli kedimiz Lily; Purr purr diye sevimli sevimli takılırken yüzüme doğru yaklaştı akabinde ağzını açıp esnedi dün akşam. Aman yarabbim. Ağız değil mezar sanki. Ufak bir google araştırması sonucu mamalardan kaynaklandığını gördüm. Farklı farklı şeyler tavsiye etmişler lakin kestiremedim tam olarak ne yapmak gerektiğini. Ne yapmak gerek ki bu koku gitsin ? Royal Canin yaş ve kuru mama kullanıyoruz şuanda.
zipzip Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 yavru değil mi o daha ya, ne kokusu?dişlerine baktın mı?bazen süt dişlerini atamadıklarında çürüyor.ondan olabilir.veterinerlerde toz gibi bişey var, mamasına koyuyosun anında geçiriyor.
Starscream Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 önce troll yapmak gerekirse açlıktandır. sonra bi cok sebebi olabilr. diş sağlıgı mama degisimi böbrekte sıkıntı diabet kısaca veteriner
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 yaş mamasını bilmiyorum ama kuru olanından (neutered young male olması lazım adı) veriyorum ben son 1-2 aydır. öyle bi kokma olayı falan yok. yaş mamayı kesmeyi bi dene istersen.
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 hayvanın ağzının ne kokmasını bekliyordun
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 Admin Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 Starscream saymis olasi nedenleri. Ben once bir dislerini kontrol et derim.
Sequo Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 Sapık mısın niye kedinin ağzını kokluyorsun ki?
Masakari Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 copry said: Curuk disi vardir Burdan sana ekmek çıkmaz.
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 kokar, çok ağır aşırı değilse normaldir. ama köpek gibisi yok, köpek ağız kokusu gösterilerde sıkılsa daha gösteri mösteri yapan olmaz
NeoStyle Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 Böbreklerinde sıkıntı var onun veterinere göster
copry Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 Masakari said: copry said: Curuk disi vardir Burdan sana ekmek çıkmaz. Taştan çıkarırım , kediden çıkarmam ekmeğimi :p
souldarkorn Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 bir kere hills kullanmıştık o zaman koku olmuştu. bir de günlük olarak koku olduysa hemen kesin yargıya varma. 3-5 gün sürekli ise bir neden ara. son olarak orijen de koku yapmıştı. hatta tuvalete çıktığında felaket kokuyordu anında bıraktık orijeni. çok yoğun et içeriyor. acana kullanıyoruz uzun zamandır bir sıkıntı yok.
Öne çıkan mesajlar