bck Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 abı orgınal falan saygı duyma ıyı seylerde yaratıcısı olmaman uzucu tabı.. ama sende baya gelıstırmısın ısı ..asdasd
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 kendimi kescem lan ı yazmayın yeter
Noyzura Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Cuce said: sene olmus 2013 hala cıvık tutarsız spiritualizimler savunuluyor. yapıcak bişey yok. benim savunduğum herşey her bireyin içselliği üzerine. içeride keşfedilecek çok şey var. bunu binlerce yıldır binlerce farklı üstad söylerken savunulan spiritıalizmler değil insanın kendini keşfidir. Seni benimle bir hafta spiritüel bir kampa almak isterdim ve yaşayacağın olağan üstü kişisel deneyimlerinden sonra istesende bu kadar maddeci kalamazsın.
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 panpa 20 aralıktan sonra yeni boyuta geçiyoduk noldu o işler
Noyzura Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 geçtik gayet ilginç devam ediyor. benim yaşadığım farkılılık içimi çok acayip bir şefkat kapladı. herşey ve herkes için tuhaf bir şefkat duyuyorum. böyle normalda testis geçeceğim ya da çok acımasızca olacağım kişilerin karmaşalarını hissedip tuhaf bir burukluk hissedip daha sakin biri oldum. bu esnada tuhaf bir sürü şey daha öğrendim.
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 sokakta sana laf atan kırolara yaklaşımın nasıl etkilendi peki bu olaydan?
Myshkin Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Cuce said: abi fertile cresent, dünyanın en verimli toprakları falan.. daha ne kadar tarım olabilirki. e mezopotamya'yı bir kaç yüzyıl ellerinde tuttular, o da zaten en güçlü oldukları dönemdi abi.
Gizli Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 ya daha 2 gün önce "sevgilinle ayrılışını foruma yazman doğru değil" diyen adama "gel vs alayım aklını saniyede 40 yumruk" diyordun.
Noyzura Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 pardon örnek insan olmam mı gerekiyor ? dilediğim zaman dilediğim gibi olma özgürlüğüne sahibim. tabi bu değişkenlik özgürlüğünü kavramak zor. ayrıca o adam senin söylediğin gibi birşey söylemedi. cinsel fantazilere döküp anlattığım şeyi bambaşka birşeymiş gibi çevirdi. başarılıda olmuş buraya yazdıklarına bakarsam da neyse. eski tartışmaları açmak istemiyorum.
fede Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 islam geri kalmadı ya, hristiyanlık 600 sene ilerdeydi ondan. yahudilik de 4000 sene ilerde yani durum ortada dünyayı yönetiyo adamlar
dunkof Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Allah olduğunu biliyorum ve ona iman ediyorum ancak Müslüman olmazsam kafir olurmuyum ?
Ayfon Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 desertt said: Kısacası müslümanlar bu dünyanın kürtleri uzaykekini aglatacaksiniz gene. Noyzura said: yıl olmuş 2013 hala arap tanrısına tapınılıyor... löööl
Frostbite Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Ardeth said: çibetbet de sorunun ayaklı cevabı gibi zaten hahaha seni yirim ardeth bro..
clownbaby Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 dunkof said: Allah olduğunu biliyorum ve ona iman ediyorum ancak Müslüman olmazsam kafir olurmuyum ? evet. mekke'li müşrikler de allah'a inanıyordu
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 allah olduğunu biliyorum ne demek la. gördün mü birader? denklemini mi yazdın?
dunkof Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Ardeth said: allah olduğunu biliyorum ne demek la. gördün mü birader? denklemini mi yazdın? Sen var olmadığını düşünüyorsun galiba ?
chrome Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Biri believers atheists idiots jpegini koysun ve konu kapansin mumkunse
Phyx Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Masakari said: Her şeyin cevabı Kuran'ı Kerim'de var. Açın okuyun. baya iyi
clownbaby Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Ardeth said: allah olduğunu biliyorum ne demek la. gördün mü birader? denklemini mi yazdın? nedensellik diye bişey var sebep-sonuç falan. denklem tutarlılığının nedeni, o kuralın ne zamandan beri var olduğu.
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 dunkof said: Ardeth said: allah olduğunu biliyorum ne demek la. gördün mü birader? denklemini mi yazdın? Sen var olmadığını düşünüyorsun galiba ? yoo düşünmüyorum. düşünsem bile var olmadığını biliyorum demem çünkü bilmiyorum. var olmadığına inanıyorum derim.
Ekoilibrium Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Topikteki müslüman postları çok şeyi açıklıyor.
Öne çıkan mesajlar