Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İslam neden cahil kaldı

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Cuce said:

sene olmus 2013 hala cıvık tutarsız spiritualizimler savunuluyor. yapıcak bişey yok.

benim savunduğum herşey her bireyin içselliği üzerine. içeride keşfedilecek çok şey var. bunu binlerce yıldır binlerce farklı üstad söylerken savunulan spiritıalizmler değil insanın kendini keşfidir.

Seni benimle bir hafta spiritüel bir kampa almak isterdim ve yaşayacağın olağan üstü kişisel deneyimlerinden sonra istesende bu kadar maddeci kalamazsın.
Mesaj tarihi:
geçtik gayet ilginç devam ediyor. benim yaşadığım farkılılık içimi çok acayip bir şefkat kapladı. herşey ve herkes için tuhaf bir şefkat duyuyorum. böyle normalda testis geçeceğim ya da çok acımasızca olacağım kişilerin karmaşalarını hissedip tuhaf bir burukluk hissedip daha sakin biri oldum. bu esnada tuhaf bir sürü şey daha öğrendim.
Mesaj tarihi:
Cuce said:

abi fertile cresent, dünyanın en verimli toprakları falan.. daha ne kadar tarım olabilirki.

e mezopotamya'yı bir kaç yüzyıl ellerinde tuttular, o da zaten en güçlü oldukları dönemdi abi.
Mesaj tarihi:
pardon örnek insan olmam mı gerekiyor ? dilediğim zaman dilediğim gibi olma özgürlüğüne sahibim. tabi bu değişkenlik özgürlüğünü kavramak zor.

ayrıca o adam senin söylediğin gibi birşey söylemedi. cinsel fantazilere döküp anlattığım şeyi bambaşka birşeymiş gibi çevirdi. başarılıda olmuş buraya yazdıklarına bakarsam da neyse. eski tartışmaları açmak istemiyorum.
Mesaj tarihi:
desertt said:

Kısacası müslümanlar bu dünyanın kürtleri

uzaykekini aglatacaksiniz gene.

Noyzura said:

yıl olmuş 2013 hala arap tanrısına tapınılıyor...

löööl
Mesaj tarihi:
Ardeth said:

allah olduğunu biliyorum ne demek la.

gördün mü birader?

denklemini mi yazdın?

nedensellik diye bişey var sebep-sonuç falan. denklem tutarlılığının nedeni, o kuralın ne zamandan beri var olduğu.
Mesaj tarihi:
dunkof said:

Ardeth said:

allah olduğunu biliyorum ne demek la.

gördün mü birader?

denklemini mi yazdın?

Sen var olmadığını düşünüyorsun galiba ?

yoo düşünmüyorum. düşünsem bile var olmadığını biliyorum demem çünkü bilmiyorum. var olmadığına inanıyorum derim.
  • Yeni Oluştur...