Black-ice Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 ne de uğraşmışım ya fotoşopun kalitesine bak alın şunu bi yerlere koyun arkadaş bak duruyor http://i11.photobucket.com/albums/a181/karabuz/f7d5c462-d047-4eb4-988d-7da8a1142d48_zps3a59e615.jpg
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 0ne said: sipeyskeyk said: 0ne mesajı okudum evrim sürecinde geriye gittim mk. (monkey king) bsg(battle star galactica) oo dabıl kill geliyo
Myshkin Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Cuce said: "nutella yerim" said: çöllerle dolu bir cografyaya sıkıştıgı için ?! medeniyetin, yazının, tarihin, matematiğin, ticaretin, anlasmaların, metal işciliğinin, mimarinin, astronominin vs vs vs hepsinin cıktığı coğrafyaya sıkıstı islamiyet. bunların hiçbiri bir tarım etmiyor ama. bütün büyük medeniyetler sağlam tarım imkanlarının olduğu yerlerde kurulmuştur.
bck Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Black-ice said: ne de uğraşmışım ya fotoşopun kalitesine bak alın şunu bi yerlere koyun arkadaş bak duruyor http://i11.photobucket.com/albums/a181/karabuz/f7d5c462-d047-4eb4-988d-7da8a1142d48_zps3a59e615.jpg abi googleda baya unlu isim hakkını falan al bence gecen quad iconlusunu gormustum baya varyasyonlarını yapmısın zamanla.. belkı tısort baskısı falan yapılabılır geyık olsun dıye..event felan.. asdas
Tarumar Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 islam denilen felsefe çölde yaşayan muhammed isimli birisinin kendi yazdığı kurallardır ve bunu dünya dışında yaşayan çok güçlü bir varlığın gönderdiğini insanlara söylemiştir. islam asla insanın iyi olmasını istemez sadece o gökteki varlığın isteklerini yerine getirenler ödüllendirilecektir. bu sebepten dolayı islam insanın gelişmesini değil sadece islam disiplinine sadık kalmasını ister ve bu hayat tarzını benimsemiş insanlar diğer konularda kendilerini geliştirmeye gerek görmezler ve geri kalırlar. bu gibi kişilerin çoğunlukta olduğu ülkelere bakarsanız insan hakları, özgürlük, refah gibi konularda hep geri kalırlar çünkü bu konuları geliştirebilecek insan yetiştiremezler.
Ekoilibrium Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 0ne said: islam kafası çok başka ya, hala çözülebilmiş değil ve bence hala sırrını koruyo. Hemen herşey bilim tarafından açıklanabilirken adamların hala " Ama peygamber var, mucizesi kuran var, demekki allah'da var" gibi çocukluktan abiler ve sakallılar tarafından yıkanmış beyinler ile dolaşmaları çok saçma. Acaba "mantıklı düşünmezseniz, abilerin sakallıların dediklerini yaparsanız size cennette 72 bakire" sözü verdilerde bunlar onun için mi bu kadar kasıyo. sdfsdf Durum zaten ortada, bilim ve teknolojiyle ilerleyen devletler şimdi tüm islam alemini kukla yapmış parmağında oynatıyo, bunlarda kendini peygamberin savaşçısı zannediyo. Kill başına extra bakire var mı? ona göre bende geçebilirim. sdfsdfsdfsdf
Black-ice Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 bck said: Black-ice said: ne de uğraşmışım ya fotoşopun kalitesine bak alın şunu bi yerlere koyun arkadaş bak duruyor http://i11.photobucket.com/albums/a181/karabuz/f7d5c462-d047-4eb4-988d-7da8a1142d48_zps3a59e615.jpg abi googleda baya unlu isim hakkını falan al bence gecen quad iconlusunu gormustum baya varyasyonlarını yapmısın zamanla.. belkı tısort baskısı falan yapılabılır geyık olsun dıye..event felan.. asdas yok abi bulan ben değilim yaw. ben sonradan kullanan adamım sadece. ilk çıkışı quad ikonlu olan zaten. :)
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Hemen herşey bilim tarafından açıklanabilirken
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Black-ice said: ne de uğraşmışım ya fotoşopun kalitesine bak alın şunu bi yerlere koyun arkadaş bak duruyor http://i11.photobucket.com/albums/a181/karabuz/f7d5c462-d047-4eb4-988d-7da8a1142d48_zps3a59e615.jpg oha çok güzel
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 İslam dediğin şey Arab abicim işte. Türkler bi el atmış bi iki bir şey yapmaya çalışmışlar, bi dünya yere hükmetmişler, bir sürü şey keşfetmişler falan. Persler aynı şekilde yardırmışlar. Ama bir Arab gerçeği var. Araplar bomboş takılmışlar öyle. E daha sonra malın biri ortaya bi iddia atmış, demiş ki islam arap tarafından çıktı o yüzden hepimiz araplar gibi olmalıyız, sonra biz de böyle oluyoruz işte yavaş yavaş. Hepimiz geri kalmışız.
Tarumar Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 eğer gerçekten bir tanrı varsa islamiyeti asla göndermiş olamaz. tüm aleme gönderildiği söylenen bir kitapta muhammed in kaç tane kadın alabileceği, cinsel olarak neler yapabileceği neden ilgilendiriyor tüm insanlığı? bir laf vardı kuran ı okuyup anlayana ateist denir diye gerçekten çok doğru.
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Myshkin said: Cuce said: "nutella yerim" said: çöllerle dolu bir cografyaya sıkıştıgı için ?! medeniyetin, yazının, tarihin, matematiğin, ticaretin, anlasmaların, metal işciliğinin, mimarinin, astronominin vs vs vs hepsinin cıktığı coğrafyaya sıkıstı islamiyet. bunların hiçbiri bir tarım etmiyor ama. bütün büyük medeniyetler sağlam tarım imkanlarının olduğu yerlerde kurulmuştur. abi fertile cresent, dünyanın en verimli toprakları falan.. daha ne kadar tarım olabilirki.
Noyzura Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 yıl olmuş 2013 hala arap tanrısına tapınılıyor...
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 sene olmus 2013 hala cıvık tutarsız spiritualizimler savunuluyor. yapıcak bişey yok.
Ekoilibrium Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Sen de fenk şuiye inanıyosun ne farkın var?
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 olm sene 2013 oldu ya la, vay anasini.
Black-ice Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 kubat damage'i şimdi koymam lazımdı galba. ama noyanı severim koymazdım lan.
Fakkoo Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 olm bundan öncede yunanınlıların zeusu neptünü falan vardı noldu onlar. bi 500 600 sene sonra götüyle gülcekler şu islama inananlara :D http://www.youtube.com/watch?v=x8JKAIiw6LY şu adam ibadet etse nolur olmasa nolur beyin yok 4 kelimeyi yanyana getiremiyor :D Abi her zaman diyorum hitler yaşasaydı bir konum itibar yasa tasarısı çıkarsaydı dünyada beyni çalışan insan çok daha fazla olacaktı.
Black-ice Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 yok başka yok abi. zamanlama hatası dedim :D
Fakkoo Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 en iyisi bu yıllardır bunu kullanıom http://images.wikia.com/kubatdamage/images/6/6a/Kubat_damage.jpg
Black-ice Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 orjinal her zaman iyidir. saygı duyarım.
Öne çıkan mesajlar