Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Boyunla ilgili sorun

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Boynumu sürekli bir yere dayama ihtiyacı duyuyorum.Ama bilgisayar başındayken ihtiyaç duymuyorum.Nedenini bilen var mı ?
Bide uzun süreli olarak (kuyruklar) ayakta durduğum zaman boynum felan ağrıyor.Hareketli iken bir sorunum yok....[signature][hline]-Micheal Jordan mı ???
-Hayır cormadım

-Uğurcum oynat !!!
-Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor...

Genciz Güçlüyüz Atatürkçüyüz ...
Mesaj tarihi:
Benımde oyle bısey var sureklı boynum agrır oda basıma cıkar ve sonuc hergun fecı basım agırır cok kotu bıseydır gıtmıstım doktora ıste rontgen cektı arkada normal bırınde 6 tane omur(oyda galıba ısmı) gozukurken bende rontgende 9 tane gozukuyo Onada galıba boynu uzun seyı falan dıyolar bu yuzdende boynun agrıyo

Bana hareket verdı ıste bı kactane bıde ılac vermıstı ama hala agrıyo cekıcez boyle omrumuzun sonuna kadar heralde :(
Mesaj tarihi:
offf yaaaaaaa :([signature][hline]-Micheal Jordan mı ???
-Hayır cormadım

-Uğurcum oynat !!!

Mesaj tarihi:
=) pek doktora giden bi insan olmadığım için belki daha önce geçirmiş biri yardım edebilir diye açtım[signature][hline]-Micheal Jordan mı ???
-Hayır cormadım

-Uğurcum oynat !!!

Mesaj tarihi:
Bence sende pek bir sorun yok stresten kaynaklı bir boyun ağrısı olduğunu sanıyorum çünkü bendede böyle bir boyun ağrısı vardı (şimdi pek yok ) Küçükken zaten boyun ağırısıyla büyüdüm hareket edince ağrımıodu boynum daha çok canım sıkılınca fln ağrıyordu veya oturunca[signature][hline]Saeros, 24 Kasım 2004 22:34 tarihinde demiş ki:
bi an çok korktum ben de. geçti sonra
Mesaj tarihi:
tam olarak sıkıntım kafamı sürekli bir yere dayama ihtiyacı duyuyorum...[signature][hline]-Micheal Jordan mı ???
-Hayır cormadım

-Uğurcum oynat !!!

Mesaj tarihi:
bir yere dayama ihtiyacı duyduğuna göre önemli bir sorunda olabilir(örnek boyun fıtığı) bir doktora görün derim.[signature][hline]Saeros, 24 Kasım 2004 22:34 tarihinde demiş ki:
bi an çok korktum ben de. geçti sonra
Mesaj tarihi:
Aynı sorun bende de war her sabah kalktıgımda kafa hareketlerı yapıom ıste saga sola fln cewırıom 1 gun yeterlı oluyo sanırım ufak bı sorun olabılır boyun zedelenmesı fln[signature][hline]Onen-i Estel Edain
ü Chebin Estel Anim
Mesaj tarihi:
said:
Saeros, 28 Kasım 2004 17:22 tarihinde demiş ki:
hmm. kafanın yarıçapı ne kadar? :p

Benim bittiğim an şuandır :lol:
yarıldım ya[signature][hline]Ölüm nerden ve nasıl gelirse gelsin,savaş sloganlarımız kulaktan kulağa yayılacaksa, silahlarımız elden ele geçecekse ve başkaları mitralyöz sesleriyle,savaş ve zafer naralarıyla cenazelerimize ağıt yakacaklarsa
Ölüm Hoş geldi,Safa geldi !
CHE
Brook[/i]
Mesaj tarihi:
abi yarılmayın benim dediklerime nolur ya. sonra yanlış anlıyolar, dalga geçiyorum sanıyolar. hır gür filan. ühü be.[signature][hline]- sauron is back frodo.
- FUCK!
Mesaj tarihi:
karpuz kafalı değilim ( yoksa öylemiyim :hmm:)[signature][hline]-Micheal Jordan mı ???
-Hayır cormadım

-Uğurcum oynat !!!

Mesaj tarihi:
said:
Saeros, 28 Kasım 2004 19:53 tarihinde demiş ki:
abi yarılmayın benim dediklerime nolur ya. sonra yanlış anlıyolar, dalga geçiyorum sanıyolar. hır gür filan. ühü be.

Sende öyle bi laf söylüyosun ki,yarılmamak için insanın beton olması gerekir :-p[signature][hline]Ölüm nerden ve nasıl gelirse gelsin,savaş sloganlarımız kulaktan kulağa yayılacaksa, silahlarımız elden ele geçecekse ve başkaları mitralyöz sesleriyle,savaş ve zafer naralarıyla cenazelerimize ağıt yakacaklarsa
Ölüm Hoş geldi,Safa geldi !
CHE
Brook[/i]
Mesaj tarihi:
doktora gitmeye gerek yok uzun süre sabit kalan, hareket etmeyen boyun kasları zayıflıyo, güçlendirmek lazım
uzun süre bilg. başında duran herkeste olması normal biraz aksion yapıp hareket ettirmek lazım
hatta bu boyun ağrılarının bir nedenide ilkokul birinci sınıftan beri oturduğumuz ve öğrenim süremiz boyunca kurtulamadağımız insan ergonomisi özürlü tasarımıyla bizleri mahveden öğrenci sıralarıdır burdan yetkililere duyurulur[signature][hline]Tell me, what did I do wrong, To make you stay away so long
  • Yeni Oluştur...