Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Telefon almak gerekti..


CusTodeM

Öne çıkan mesajlar

Selam öncelikle, herkes açıyordur böyle konu ama biraz konunun aciliyeti var ve okumama rağmen yazılanları belirgin bir sonuca varamadım. Benim Blackberry Boldum var şu an son boldlardandı geçen sene almıştım. Yanlız her ne kadar bir sorunum olmasa da kontratlı olduğu için yurtdışında kullanamıycam başka bir hatla.Bu yüzden değiştirmem gerekiyor.

1 hafta sonra gidiyorum, devamlı bir telefon piyasısını kontrol eden biri değilim. S4 çıkıyormuş pahallı olur değer mi diye düşündüm bir de bu samsung ve iphone kapışması beni daraltıyor.

Burdan da alabilirim, gidiceğim İtalya'dan da farketmiyor(belki burdan almam taksit vs açısından daha iyi olur). Nexus iyimiş diyorlar, lumia beğenmedim pek. Fikirlerim anca bunlar.

Fiyatını gözetmeksizin bana önerilerinizi verirseniz çok sevinirim. Söylediğim telefonları da mesela samsung olsun iphone olsun bak şöyle bir yanı var ama diyip önermelerde yapabilirsiniz. Teşekkürler şimdiden
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

gerge ısrarla lumia önerdikçe kafamı karıştırıyorsun. :)

abi ben lumia aşığıydım. topiğimde de söyledim.
nereye gitsem kime gitsem satmadı resmen. 920 hem de.

işte en son vatana girdim lumia 920 almaya çalıştım adam alma valla alma diye daha ucuzunu s3 falan satmaya çalıştı.

ben o kadar gezdim gördüğümle biraz da kendi araştırmamla şunu anladım ki bu lumia'nın bir tek kamerası güzel galiba. zaten donanım olarak fln bayağı geri samsunglardan o ortada.

bilmiyorum ben çok anlamıyorum. s3 aldım daha 2-3 gün önce. ama güzel desem neye göre dediğimi bilmediğimden demeyeyim. zira bundan önce bi tek iphone 3 kullanmış biriyim :)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • Genel Yönetici
Israrla al demiyorum. Eger sana hitap ediyorsa, hayatini telefonda app kullanarak gecirmiyorsan al diyorum. Blackberry'den gecen birine uygun mesela ama Android'den gecen birine yavan gelir eger bu yavanligi istemiyorsa. Lumia 620 konumda sirf bunu analttim zaten.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Android istiyorum açıkcası, alışığım da androide telefondan olmasa da Google Nexus 7'im var çıktığında beri ingiltereden almıştım. O kadar seviyorum ki mereti işe de yarıyor, o yüzden google phone hakkında düşünceleri de merak ediyorum mesela.

Lumiayı pek beğenmedim dediğim gibi. Teşekkürler yorumlar için
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

HTC One tasarımı, arayüzü ve donanımı
Nexus 4 güncelleme desteği, donanımı
Xperia Z üst sınıf android telefon, ince, tasarımı
S4 daha performanslı, ince, yüksek donanıma sahip
Ya da bana yeter dersen ki uzun süre yeter s3 de bakabilirsin. LG öneremiyorum çünkü fazla araştırmadım ve yazılım desteği kötü.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • Genel Yönetici
Xperia Z guzel bence. Zaten ya Xperia Z ya da HTC One alinir bence para limiti yoksa. Nexus hep iyi gitti ama 4. pek guzel degil donanim olarak, klasik LG. Samsung hakkinda fikirlerimi tekrar yazmam gereksiz sanirim, S4 konusunun son sayfalarina bak.

Eger kamera kullaniyorsan ama kesin Xperia Z, kullanmiyorsan cok bak sadece HTC One'a.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...