ShadowFury Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 North: Norse Mitolojisi West: Mezopotamya Mitolojisi South: Çin Zodiacları East: Yunan Mitolojisi(-ymiş)(mefta) Elf tanrıları weste dahil olmuş ta goblin tanrısının north pantheonda olduğuna eminmiyiz? Hem Redcloak öyle birşeyden bahsetmedi direkt olarak son dungeona teleport oldular (hobgoblin clericlerden birisini göndermiş olabilir ama, ille de en üst seviye clericin gitmesi gerekmiyordur herhalde) Bir de Hoder gönderme değil, öyle bir tanrı var norse mitolojisinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 ShadowFury said: North: Norse Mitolojisi West: Mezopotamya Mitolojisi South: Çin Zodiacları East: Yunan Mitolojisi(-ymiş)(mefta) Elf tanrıları weste dahil olmuş ta goblin tanrısının north pantheonda olduğuna eminmiyiz? Hem Redcloak öyle birşeyden bahsetmedi direkt olarak son dungeona teleport oldular (hobgoblin clericlerden birisini göndermiş olabilir ama, ille de en üst seviye clericin gitmesi gerekmiyordur herhalde) Bir de Hoder gönderme değil, öyle bir tanrı var norse mitolojisinde. hoder için facepalm.jpg diyorum o zaman kendime =) wiki'sinde elven gods ve goblinoid pantheon (sadece dark one var) ayrı birer pantheon olarak geçiyor diye gaza geldim. Bi de dark one gelirse yok ettirmez heralde, o kadar planı var gate'iydi bilmemnesiydi. Ama RC gelirse güzel olur. Tam da bininci sayı ha, epik kavga da çıkar kesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 evet bu arada redcloak niye orada değil o da önemli aslında. gelmesi lazım. 1000 bence de epic olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 Redcloak joker'den sonra en sevfiğim villian olabilir. Abartmıyım gerçi kaç ton film kitap vs var da, çogiyi yine de. Zaten Giant reyis "monster'ız diye kötü müyüz lan faşolar" tribinden hareketle çok güzel işleyebiliyor karakterleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 Hoder kör bir tanrı, Baldr'ın ölümüne Loki yüzünden istemeden neden oluyor falan. Önemli bir olayda direkt başrolde yani :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 durkula'nın dediği "son bir oy" direk the giant olsa, "bininci sayıda kapatıyoruz dünya yok olsun ggnormk" dese ya aslında ahash Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 1000'i beklerken iki NPC hakkında bilgi "Rich Burlew" said: Back when I ran the Kickstarter campaign, the top reward was a walk-on cameo for a D&D character of your creation. It's taken a while, but today I fulfilled that reward in strip #986. Veldrina the elven priestess is the creation of one of my loyal backers and has been included here at their request. In fact, upon hearing the character's description for the first time, I immediately decided to slot her into an existing spot in the upcoming story where a divine caster would make the most sense, so she will be sticking around a bit more than the one page that was paid for. It just took a long time to get to this specific point in the narrative, though luckily the backer has been very gracious and patient for this entire time. So enjoy the first-ever fan-created OOTS character for however long she's here. I also fulfilled another promise with today's strip, if a less joyous one. Mark Monack, who went by the screen name "Wrecan" was a pillar of the message board community for many years. He was, among his other roles, the founder of one of the forum's odder traditions: counting the number of strips each character appears in, a project that continues many years after he began it. When he passed in 2013, I asked his wife Jodie if there was anything I could do to help out. She told me he would have loved nothing more than to have a walk-on character named Wrecan in OOTS. Now, there is one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2015 Veldrina ve Wrecan açıklaması yeni değil ki, ilk çıktıklarında ana sayfaya koymuştu onları. 1000 1000. bölüme yakışan bi son panel olmuş ^^ "...And when did he learn to pronounce the word, "of", anyway?!?" Hel'in planı o kadar da kötü değilmiş yalnız, Dark One'ın planı gibi evreni tehlikeye atacak bir şey filan diye tahmin ediyordum, diğer tanrıları öldürtür en azından filan gibisinden. Nispeten düzgünmüş yine de. Ama şimdi bi Dark One priesti filan gelip benim oyum da pantheon için geçerli diyip odaya dalsa hayır oyu verip Hel'in planını boşa çıkarsa mükemmel olurdu (Ama belli ki olmayacak öyle bir şey, hem Northern pantheonda olup olmadığını bile bilmiyoruz) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2015 ben tatilde olduğumdan görmemiştim o açıklamayı, bana göre yeni :) 1000 B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2015 combtta şansı yok bence, öldürüp res olacak ama ona daha çöok var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2015 roy'un son hp'sinde belkar batman stayla camdan çatıdan girip own'lasın plx. hatta tüm order "fuk dis, i'm going in" diye girip gank atsa... elan'dan özellikle bekliyorum "bu rahip sürüsüne (ve dolayısıyla izleyiciye) göre içeri girip kavgaya dalmamız çok büyük bir günah, therefore, we must get in the in the name of the drama!" tarzı bi kahramanlık. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
XLegolas Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2015 Cokomantis said: roy'un son hp'sinde belkar batman stayla camdan çatıdan girip own'lasın plx. hatta tüm order "fuk dis, i'm going in" diye girip gank atsa... elan'dan özellikle bekliyorum "bu rahip sürüsüne (ve dolayısıyla izleyiciye) göre içeri girip kavgaya dalmamız çok büyük bir günah, therefore, we must get in the in the name of the drama!" tarzı bi kahramanlık. (tu) Bu mantıklı keza eğer belkar bodyguard değilse bu onun öldürülmesi demek bu da prophecyi gerçekleştirir roy için de karakter gelişimi olur sdf. Yanlız Roy sanırım durkon baştan beri böyleydi zannediyor hala içinde biri olduğunu anlamadı mal sdfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2015 XLegolas said: Bu mantıklı keza eğer belkar bodyguard değilse bu onun öldürülmesi demek bu da prophecyi gerçekleştirir roy için de karakter gelişimi olur sdf. Yanlız Roy sanırım durkon baştan beri böyleydi zannediyor hala içinde biri olduğunu anlamadı mal sdfds Belkar resmi olarak bodyguard diye hatırlıyorum. Belki roy'a o son avantajı sağlamak uğruna ölebilir. Ama ben bi süre daha öleceğini sanmıyorum. Gerçi işin içinde "bu yıl içinde" tarzı bi zaman sınırı da vardı, onu takip etmedim be kadar süre geçti vs diye. Roy da garibim ne bilsin, içinde başka ruh var vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2015 1001 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2015 Hahah bölümün adı "Will Save the Day" Roy'un wis bonusu bi işe yaradı demek ki ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2015 4 sayi birikmis(998-1001), salya akita akita okudum. NELER OLDU BOYLE YA AMANIN. evde bayrak salladim resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Eylül 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2015 14+ wisdom var deniliyor forumda. Rich de "very good wis" diye tasvir etmiş kısaca. Iron will feati yok sanırım. Onun yerine Horace Greenhilt's Mage-Slayer feati var :) Bir de daha Roy'un kılıcı yeşil olmadı saldırırken, undead'e bonus damage vermedi daha. Oradan da hatrı sayılır damage verir ancak Durkon'u tek başına öldürebileceğini sanmıyorum ki zaten Durkon prophecy'deki gibi daha kendi halkına zarar vermedi henüz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Eylül 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2015 Multitask! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ozan Mesaj tarihi: Eylül 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2015 Roy tüketsin ama Belkar bitirsin işini, süper olur :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Eylül 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2015 ahahahahha *snapoutta!* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
XLegolas Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 boyle iyi baslayip dayak yedigi cok oluyo simdi baslar drain level atmaya durkon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 b-b-b-buffff! o kadar cleric var, kesin "durkula'ya zarar verecek harekette bulunamayız ama loophole var, al sana ULTIMATE MEGA BUFF" diyenler çıkacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
XLegolas Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 o da dogru gerci yasada onu engelleyen detay olabilir. durkon da biseyler yapcak herhal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 clericlerin priestların godlarının verdigi kararı sorgulamaya yemez bence? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Eylül 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2015 roy'a heal atmak bufflamak vs. durkon için aggresive hareket olacağından bunu yapamazlar sanırım. vampire cleric vs. fighter dövüşünü 3.5 versiyonunda genellikle cleric alıyordu sanırım ama roy'un buildi undead caster'lar için özel olduğundan dolayı yine de gayet iyi bir şansı var. bir işe yaramayacak yine de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar