deadwoll Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 İyiymiş tweet sdfdg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Abi... Levent kirca gibi hicbir firsati kacirmadan hukumete saydiriyorsun. Ha bire ama. Surekli guncel surekli yeni seylerle. Hayir belki rahatliyorsun sen boyle ama bana da gina geldi kafa dagitmaya siteye giriyorum aa bu neymis bakayim diyorum moralim bozuluyor. Hayir adam gibi tutarli bir manifeston da yok istifade edebilecegimiz duzeyde bir sosyolojik birikimin de yok, ha bira bizim mahalledeki bakkalin muhabbetini yapiyorsun. O da ha bire google viki kanirtiyor iceride sonra geleni gideni kilitliyor. Inonuden beri zaten hunharca duzuldugumuzu her gelenin gideni arattigini biz de biliyoruz zaten. Caren yoksa haybeye kafamizi sisirme abi. Insan olarak harika adamsin bir pati eventi olsa ellerimle beslerim seni abimm cigkofteden de ye diye, renk getiriyorsun foruma ama bu halini sevmiyorum cetintas abi. Sebeb-i isyanim bundandir. Bot espirisine ve memeye cok guldum ayrica belirteyim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 yav said: ahah çeto abinin jpeglerle cevap vererek patiye ayak uydurma çabası gözlerden kaçmamalı khkhkh ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 sarilasim geldi cetin abiye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Litminov Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 chrome said: Abi... Levent kirca gibi hicbir firsati kacirmadan hukumete saydiriyorsun. Ha bire ama. Surekli guncel surekli yeni seylerle. Hayir belki rahatliyorsun sen boyle ama bana da gina geldi kafa dagitmaya siteye giriyorum aa bu neymis bakayim diyorum moralim bozuluyor. Hayir adam gibi tutarli bir manifeston da yok istifade edebilecegimiz duzeyde bir sosyolojik birikimin de yok, ha bira bizim mahalledeki bakkalin muhabbetini yapiyorsun. O da ha bire google viki kanirtiyor iceride sonra geleni gideni kilitliyor. Inonuden beri zaten hunharca duzuldugumuzu her gelenin gideni arattigini biz de biliyoruz zaten. Caren yoksa haybeye kafamizi sisirme abi. Insan olarak harika adamsin bir pati eventi olsa ellerimle beslerim seni abimm cigkofteden de ye diye, renk getiriyorsun foruma ama bu halini sevmiyorum cetintas abi. Sebeb-i isyanim bundandir. Bot espirisine ve memeye cok guldum ayrica belirteyim :) Ne yalan söylim adam haklı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 adam haksız çünkü okumadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 bu topic'den morali bozulan hemen pskiyatra görünsün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar