Tarumar Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 cumhuriyetçilerin en büyük sorunu tahta kafalı olmalarıdır. imam hatipler ve meslek liselerinin önünü kapatınca cumhuriyeti kurtardıklarını sanmalarıdır.. bu saçmasapan insan hayatını dar kalıplara sokan görüşlere sahip insanlara tersini söyleyince de cumhuriyet düşmanı ilan ederlerdi ama üst üste 3 seçimde göt olmalarınının akabininde yeni yeni düşünmeye başlamışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lovecraft0Z Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Türkiyedeki sorun tek sosyal partinin AKP olması. oda tam ters yönde ani yagma talan ve yozlaşma, herşeyin sermayeye sınırsızca ve hiçbir bilimsel entellektuel otoriteden görüş almadan sırf çıkarlar dogrultusunda yem edilmesi. Geri kalan tüm siyasi oluşumlar ideolojik ve ortalama bir futbol taraftarı gibi oy veriyor yada partilerini destekliyorlar dolayısıyla ortaya bişey çıkmıyor. Türkiye ye adam gibi sosyal egitim-saglık şehirleşme ve ulaşım entellektüel yaşam ve halkın geniş kesimlerine ulaştırılması, bunların üzerine ekip olarak ciddi kafa yoran, politika üretebilen siyasi oluşum gerekli, Kılıçdaroglu ilk geldiginde sanki bişeyler olacak gibiydi ama görünüyorki ulusalcı tayfa onu bastırdı yine chp eski haline döndü. bırakın kemalizm din sosyalizm kapitalizm kürtçülük türkçüllk vb falan filan bu muabbetleri bunlar herkesin kendini haklı çıkardıgı, daha çok taraflı mitolojik hikayelere dayanan ve reel hayatta karşılığı olmayan muabbetler. Evrensel degerler var; herkes kültürü, etnik kimliği,dili inancı cinsel yönelimi ne olursa olsun eşit haklara sahip olmalı kanun önünde, bu siyaset üstü bir gerçeklik. Onun haricinde, GERÇEK sosyal politika üreten akpye alternatif parti lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 cacodemon said: reel ekonomiye bir bakın. faiz indirimleri, teşvikler, yatırımlar, borçlanarak da olsa ekonomik büyümeler... ivme tersine dönmedikçe yönetimde kolay kolay değişiklik olmaz. ekmek kaygısı ile oy veriyoruz. gerisi boş. Paticikte bugüne kadar gördüğüm en doğru mesajlardan birisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chipetbeth Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 bucurukunannesi said: Hani denir ya üç Meksikalı bir araya gelince devrim yapar diye. Biz üç Türk de bir araya gelince "N'olacak bu memleketin hali?" deriz.:) Hakikaten çok kötü bir haldeyiz. Resmen tüfeksiz, topsuz işgal edildik. En kötüsü de 400 subayı sahte delillerle zindanlarda yatarken apoletli biri ortalıkta genel kurmay başkanı diye dolaşıyor! Peki ama bu hale gelmemizde biz -bize taktıkları isimle- laiklerin hiç mi suçu yok? VAR. Biz derken benim, sizin olmasa da, laiklik adına abuksabuk kararlar alanların suçu var. En büyük suçları üniversitede başörtüsü yasağını kaldırmamaları. Bu yüzden saf kız öğrencileri akpkk gibi Atatürk ve cumhuriyet düşmanı, ABD uşağı bir partinin kucağına attılar. Bundan büyük suç olur mu? Üstelik hala bunun farkında değiller. Bu ülkede başörtü yasağı diye bir şey olmasaydı akp bu kadar güçlenemezdi. Başörtü yasağı olmasa Tayyip ve türevleri "Kemalist laikler bize eziyet ediyooor! Bize okuma hakkı tanımıyoorr!" diyemezlerdi. 13-14 yaşındaki kız çocuklarının sırf bu yüzden Atatürk'ü öcü olarak görmelerine sebep oldular. Ve zihinlerindeki bu yanlış algıyı düzeltmek çok zor. İkinci en büyük hata rahmetli Ecevit'e aittir. İmam Hatip lisesi mezunlarının üniversitelere alınmasını sağlayan odur. İmam Hatip adı üstünde, okuyup imam olacak, dinden başka şeyle uğraşmayacak. Zaten anlamaz da. Ben yıllarca bunların forum sitelerini inceledim. Bakın şöyle şeyler yazarlardı hiç unutmuyorum hala aklımda kalmış: "Kendini bilen bir kız nasıl dışarıda erkeklerle dolu bir iş yerinde çalışır?" "kadın eli sıkmak haramdır" "kadının sesi erkeğe, erkeğin sesi kadına haramdır" "kadın çok mecbur değilse çalışmaz, evden tek başına dışarı çıkamaz" vs. benzer şeyler. Yani tam anlamıyla molla tipi, demokrasi düşmanı, Atatürk düşmanı tiplerdi. Ecevit bunlara üniversite yolunu açtı ve işte meyvelerini şimdi topluyoruz!!! Türk bayrağı açanlara, Atatürk posteri açanlara nasıl kinle, nasıl garezle gaz bombası atıyorlar, suratlarına uçan tekme savuruyorlar! Bunlar hakim oldular, savcı oldular ve uydurma delillerle şimdi 400 subayın içeride yatmasına sebep oldular. Ecevit şimdi rahat uyuyor mu acaba? 100 sene önce dağdan gelip bağcıyı kovarken düşünecektiniz 1000 senelik medeniyeti 10 senede çökertemeyeceğinizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 1000 senelik medeniyet dincilerin medeniyeti degildi, gene bu milletin medeniyetiydi, dagdan gelip bagdaki kovulmasaydi, ne bag ne de dag kalirdi ortada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chipetbeth Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Yazar ,bu mesajında;yeni yazacağı resmi ideoloji 2.sınıf vatandaşlık kitabından bir kuple sundu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cempostaci Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 geldi cola turka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Litminov Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Ulu önder için tören alanına gelen türbanlı bir kız öğrenci, alanda kovuldu.İki kadının fiili saldırısına uğrayan türbanlı öğrenci gözyaşına boğulurken hemen yanındaki bir gazi kıza sahip çıkarak başörtüsünden dolayı kendini tebrik etti. İzmir'de düzenlenen Atatürk'ün 73. ölüm yıldönümü anma töreninde bir üniversite öğrencisi, sözlü tacize uğradı. Mağdur olarak ağlayan kız öğrenciye, bir Kıbrıs gazisi sahip çıkarak teselli etti. Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen törende "Atatürkçü" olduğunu iddia eden bir kadın, başörtülü bir kız öğrenciye sözlü tacizde bulundu. Hizmet Gönüllüleri Konfederasyonu tarafından çelenk koyulması sırasında öğrencinin yanına yanaşan kadın, "Senin buradan gitmeni istiyorum." dedi. Kimliğini açıklamak istemeyen kadın, çevrede bulunanların tepki göstermesi üzerine, "Bu insanların karşı devrimin bir ürünü olduğunu göremiyorsanız, sizinle konuşacak hiçbir şeyim yok." dedi. Bir vatandaş, "Herkes giyiminde hür değil mi?" sorusunu yöneltti. Saldırgan kadın ise, "Hürriyet bu mu? Karşı devrimin simgesini kabul etmek mi hürriyet? Ben etmiyorum o zaman." diyerek alandan hızla uzaklaştı. Bu sırada gözyaşlarına hakim olamayan N.N.E. isimli üniversite öğrencisinin yanına gelen bir Kıbrıs gazisi, "Ne mutlu sana, tebrik ediyorum. O terbiyesizlik yapıyor. Öyle şey mi olur, Atatürk başörtüsüne karşı değildir. Bunun gibi pis insanlar, Atatürk'ü bu hale getirdi. Hayır kızım, sen o yönden rahat ol." şeklinde teselli etmeye çalıştı. Genç kız ise, "Anlamıyor, anlamak istemiyor. Biraz saygılı olsa konuşmama izin verirdi. Atatürk'ü din düşmanı gösteren insanlar bunlar. Atatürk'ün annesi ve eşi de başörtülüydü. Bunu rejime bağlamanın ne anlamı var? İnsanların inançlarını böyle küçümsemek kime ne fayda verir? Sanki sadece kendisinin Atatürk'ü, o benim de atam." diyerek duygularını dile getirdi. Hizmet Gönüllüleri Konfederasyonu Başkanı Nezaket Emine Atasoy da olaya tepki gösterdi. Genç kızın yanlarında staj yaptığını, böyle bir durumla karşılaşmalarının kendilerini son derece üzdüğünü kaydetti. Bazı insanların hâlâ dar kalıplarda sıkışmasına anlam veremediklerini belirten Atasoy, "Atatürk kimsenin değil, bütün Türk milletinindir. Bu zavallı kadın, inançlarından dolayı başını örten bir kızımızı buradan kovma cüreti gösterdi. Kendisini kınıyorum. Bunu İzmir'e ve İzmirlilere mal etmek doğru olmaz, çünkü İzmirliler gerçekten demokrat insanlardır." dedi. Böyle gerizekalılar olduğu sürece haklısın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Chipetbeth said: 100 sene önce dağdan gelip bağcıyı kovarken düşünecektiniz 1000 senelik medeniyeti 10 senede çökertemeyeceğinizi trolldür bu inş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Aynı adam Suriye'ye intihar bombacısı olarak gidecek. O yüzden sorun yok sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 bu konular hep tartışıldı yıl 2013 ekonomiye odaklanın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cempostaci Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Saeros said: Chipetbeth said: 100 sene önce dağdan gelip bağcıyı kovarken düşünecektiniz 1000 senelik medeniyeti 10 senede çökertemeyeceğinizi trolldür bu inş cola turkanın zararları bunlar troll değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
desertt Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Laiklik Müslümanlık ile uyuşmuyor lanet olsun araplara nerden bulaştık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chipetbeth Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Redeagle said: Aynı adam Suriye'ye intihar bombacısı olarak gidecek. O yüzden sorun yok sdf. Ben vakıf gönüllüsüyüm kardeş,nerede ezilmiş bir halk var oradayım...sibirya da ki kafkas türklerinden somali de ki su bulamayan insanlara ve tabiiki eşed zulmünden muzdarib olan mazlum suriye halkına kadar...bomba senin içinde patlasın bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cempostaci Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 hangi vakıf bu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chipetbeth Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 http://www.imkander.org.tr/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 bücürükünbişeyi bu hale gelmemiz evet biz laiklerin suçu. ama bu anlattıkların değil suç. çünkü türbanlı bir kız gördüğünüz zaman bile yüzüne öyle bi bakıyosunuz ki. dalga geçiyosunuz direk her hareketleriyle. benim kız arkadaşımda öyleydi mesela anlatamıyodum yapma etme. görür görmez bık bık başlar. onlarda intikam alıyo şimdi rahat rahat. suç olan hala kendinizi böyle rahatlatmanız. kafanıza göre bi özgürlük tanımınız olduğu için bu hale geldik. başka bişey değil. 55 yaşına gelmişsin, kafan hala aynı. atatürk diyen bir kedin var falan. bu kafayla zaten bi bok kurtaramazsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Memphis7 Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 müslümaaaaaan uyumaaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Chipetbeth said: 1000 senelik medeniyeti 10 senede çökertemeyeceğinizi wt? şu yazını az açsan keşke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Chipetbeth said: Redeagle said: Aynı adam Suriye'ye intihar bombacısı olarak gidecek. O yüzden sorun yok sdf. Ben vakıf gönüllüsüyüm kardeş,nerede ezilmiş bir halk var oradayım...sibirya da ki kafkas türklerinden somali de ki su bulamayan insanlara ve tabiiki eşed zulmünden muzdarib olan mazlum suriye halkına kadar...bomba senin içinde patlasın bu arada Yav he he. Budist rahiplerinin kestiği müslümanların peşinden koş sen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 laiklerin suçu = küçük kardeş vazoyu kırdı diye niye bakmadın diyerek büyük kardeşe atılan suç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cempostaci Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 murat özer sen misin cola turka kafalı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chipetbeth Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 he koskoca vakıf başkanının işi gücü yok,senin gibi zengin rp si yapanlara laf yetiştirecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 fede said: laiklerin suçu = küçük kardeş vazoyu kırdı diye niye bakmadın diyerek büyük kardeşe atılan suç. Bubaya kim vurduu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bucurukunannesi Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Tabii bir de madalyonun öteki yüzü var: Türbanlıların bir kısmı da hiç MASUM DEĞİL. Her fırsatta bu konuyu sömürdüler. Kah yalancıktan gözyaşı döktüler. Nasıl mı? Senaryo tahminimce üç aşağı beş yukarı alttaki gibiydi: BAŞ KARAKTERLER: Tayyip'in cin akıllı kızı Sümeyye ve bir başka kız.(Ayşe olsun) Zaman: Seçime az zaman kala... Sümeyye: Kız seçime az kaldı şöyle türbanlıyız mağduruz diye bir şeyler yapalım. Ayşe: Nasıl yaaanii?:) Sümeyye: Bak aklıma ne geldi, tiyatroya gidip en ön koltuğa oturalım. Ayşe: Eeee? Sümeyye: Benim ağzımda sakız olsun, ÇAKKIDI ÇAKKIDI çiğneyeyim hem de tam oyuncuların gözüne baka bakaX( Ayşe: Hahahaha eee iyi de nolcek? Sümeyye: Kızım sen de amma saftiriksin, eşek değiller ya elbet bir tepki gösterecekler. Ayşe: eee? Sümeyye: Biz ikimiz de oyunu yarıda bırakıp çıkacağız ve ben akşam facebook sayfama "türbanlıyız diye bizi tiyatrodan attılar ÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜ" diye ağlaşacağım. (:P) Ayşe: Vay çok kurnazsın! Sümeyye: Ertesi gün bütün gazetelere geçer...e seçime az kaldı MAĞDURUM BEN, MAĞDURUM BEN şarkısı lazımdı(:P) Ayşe: Kız Sümeyye ne akıllısın:)baban yaşlanınca seni başbakan yapmalılar, bu türban işinde sen daha çooook iş çıkartırsın:) Sonuç: Ertesi gün gazetelerde Sümeyye'nin bir arkadaşına dert yandığı ortaya çıkar. Akabinde sayfadaki yazı alelacele kaldırılır ama senaryo başarılı olmuştur. Hatırladınız değil mi arkadaşlar?:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar