reampage Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 süper slimde mi var bu dert sadece _? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Sanirim. Cikarip dik koydum sagi solu acik sekilde, yine de degismedi bisey. Bir de her seferinde oluyor bende, kacarim yok. Bir de her zaman boyle uzun surmuyor, kimi zaman 5 dk gecmeden direkt deliriyor alet. Durum ayni midir sizde de? Direkt para iadesi mi isteyeyim yoksa replacement mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 ya bu yeni slimler fan sesleri eski model konsollara gore biraz daha fazla.daha ucuz fan kullandiklarindan.bunu sony'de belirtmisti zaten.. ama oyle cok rahatsiz edici bir ses olmamasi gerekiyor..iade et degistirsinler sorunlu urun denk gelmis sansina. birde alabiliyorsaniz old slim en iyisi.bu yeni slimlerin plastigi bile dandik sdgfde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 oha yalnız, hayatımda ev ortamında çalışan bu kadar yüksek sesli fanlı bir alet daha görmedim. bir de pentium'larda lga 775 soket işlemciler ilk çıktığında gelen stok fan deli bağırıyordu ama bu ondan da beter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Gozunu sevdigimin Amazon'u. Return item dedim, return window expired dedi sistem. Ordan chat'i acip item faulty napcaz haci deyince, para iadesi mi yoksa urun degisimi mi istersiniz diye sordu. Urun degisimi deyince Cumartesi getircekler yeni urunu uygun mu diye sordu, e dedim eskisi ? Getiren kuryeye verirsiniz dedi, nesi bozuk falan diye de sormadi. Uyudum da ruya neyim mi goruyorum acaba lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 amazon hep ole zaten abi, sorgusuz sualsiz iade :) bunun disinda aletten ciddi fena ses geliyomus, ben bazen cd den gelen okuma sesine atarlaniyorumda, senin ps3 u gordukten sonra koynuma alip uyuyim bari aleti, zavallimin bisi yaptigi yokmus sdfdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GENCOSMAN Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 oha tam da aynisindan siparis verdim amazondan simdi boyle dingillik yapiyorsa direk iptal edeyim ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Cihazi biraz daha havadar bi yere koydum dun cikarip, son vitese gecmedi simdilik. Fan sesi rahatsiz etmeyecek duzeyde. GOW Actim biraktim pause'da, bakalim yapcak mi yine oyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar