Suark Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Sizi bilmiyorum ama ben şu aralar(yaklaşık 1 yıldır)İnanılmaz bir oyun boşluğundayım..Ağzımın tadına layık yemeyip yanında yatılacak cinsten ne bir film ne bir oyun çıkıyor şu aralar.. hep eskilerdeyim.. Sıkıldım artık grafiğine güvenen oyunlardan..illede grafik grafik..ne zaman anlayacaklar acaba grafıklerın hıc bır zaman gercek duzeyde olmayacagını ve eger duzgun grafık gormek istersem sadece dısarı cıkmam gerekigini.. off delirecem artık oyun oynamaktan cok artık paticikte takılıyorum.. ooooff offf...(İçimi döekyim dedim)[signature][hline]Angelfire, 24 Kasım 2004 23:11 tarihinde demiş ki: ...... bitidirdiniz ömrümü tükettiniz yemin ederim anlamıyorum amacınız ne sizin biz dostuz mu demeye çalışıyonuz ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sholver Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 yahoo da pool oynaın acaip zevkli.[signature][hline]Shôlvèr Stâ® Design Everywhere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 walla şu an adam olsa bomberman ya da liero oynarım.[signature][hline]Angelfire, 24 Kasım 2004 23:11 tarihinde demiş ki: ...... bitidirdiniz ömrümü tükettiniz yemin ederim anlamıyorum amacınız ne sizin biz dostuz mu demeye çalışıyonuz ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 *!gözü dönmüştür* starcraft oyna :P[signature][hline]"I have seen the future of horror, and his name is Turk Telekom" - Stephen King Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 arcane hakli...[signature][hline]I repeat myself when under stress I repeat myself when under stress I repeat myself when under stress I repeat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 evet evet starcraft.. süper oyundur. ayrıca, sanitarium, fallout 1-2, dungeon keeper, the day of the tentacle, beneath a steel sky, vampire: the masquerade - redemption, gods, super frog, escape from the monkey island, legacy of kain - blood omen gibi oyunlar da listemize dahildir.[signature][hline]mono - life in mono Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 adam "ne varsa eski oyunlarda var yeniler tad vermiyor" diye yakinmis herkes eski oyun onermis ehehe bisiler yanlis ama dur bakalim :P[signature][hline]Dienst ist Dienst, Schnaps ist Schnaps Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 starcraft winning eleven[signature][hline]Muhtaç oldugun kuvvet damarlarındaki asil kanda mevcuttur ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mikado Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 World of Warcraft..[signature][hline]Kaybettigim seyler arasinda en cok aklimi ozluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaan Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 bende aynı sıkıntıdaydım fallout 2 yi kurdum tekrar.[signature][hline]NO PAIN NO GAIN ® © icq:108382340 oxxx[==============> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 İstanbul Efsaneleri'ni bulursan, onu oyna.[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 bende atomic bomberman oynuyorum bir aydır yok böyle bişey bırakamıyorum. bide nfs2 var tabi[signature][hline]SPS'e 1 Math'a 2 NS'e 3... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McFrenzy Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Ben bi nfs2 bide nba oynuyorum. Aynen yeni çıkan oyunların hiç biri zevk vermiyor artık :([signature][hline] Rotweiler, 19 Eylül 2004 22:13 tarihinde demiş ki: Hayatta ne olursa olsun kazanan hep iyiler ve RP olsun... Saygılarımla... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AmoRPHouS Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 "Ağzımın tadına layık yemeyip yanında yatılacak cinsten ne bir film ne bir oyun çıkıyor şu aralar.." Tam böyle bi oyun cıktı Half-Life 2.Hemen oynamalisin bence. [Bu mesaj AmoRPHouS tarafından 28 Kasım 2004 11:33 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
schaker777 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 sana farkli turden bir suru oyun onerebilirim zaten biliyorsundur ama hatirlatmak amaciyla Red alert 2(Yuri's Revenge) Car tycoon Sim Coaster Roller Coaster demiyorum cunku oda grafik duskunu sacma bir oyun Yelkenci falansan Virtual Skipper 3 Crazy Taxi Search and Rescue(seri olarak ilgi cekici bir oyun)[signature][hline]Love is a name.. Sex is a game..so, Forget the name... Play the Game.. Saint Joseph'li ultimacılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
schaker777 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 arkadaslar nfs2 ile nfs:u2 yi karistiriyorsunuz galiba :D ikiside apayri ama ikiside muthis bir oyun :)[signature][hline]Love is a name.. Sex is a game..so, Forget the name... Play the Game.. Saint Joseph'li ultimacılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 film, ocean's 12 var, ama mayista mi gelir artik TR ye haziranda mi bilmiyorum. oyun WoW var diicem, ama TR'yi dusununce, 2 ay beklemen gerek. guzel oyun, nfs- u var, u2 var. mafia superdi. max payne 1 guzeldi. 2 de hostu. (bunlar 2 sene icinde mi cikmisti ya?) thief3 var, sift ortam icin oynayabilecegin. Garrett amcam yine dokturmus.. (olmasi gerektiginden fazla dokturmus) total war'lari sevdi insanlar bak, onlara da bakabilirsin.[signature][hline][Golden Horde]Goyal Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Oyna larry :D bırak tum oyunları[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Oynama sende :d[signature][hline]'' 3. Dünya savaşında ne olacağını bilmem ama 4. Dünya savaşı taş ve sopalarla olcağı kesin'' Albert Einstein *'Amcamız'* Mail Adresim Ben kimmiyim Ahanda Gör Aha bak bu da Css ateş ederek yaptığım amblem :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Devir artık mmorpg devri gir Wow a hayatını yaşa...[signature][hline]-Micheal Jordan mı ??? -Hayır cormadım -Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... Genciz Güçlüyüz Atatürkçüyüz ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 said: John_Petrucci, 28 Kasım 2004 13:17 tarihinde demiş ki: Devir artık mmorpg devri gir Wow a hayatını yaşa... he valla[signature][hline]'' 3. Dünya savaşında ne olacağını bilmem ama 4. Dünya savaşı taş ve sopalarla olcağı kesin'' Albert Einstein *'Amcamız'* Mail Adresim Ben kimmiyim Ahanda Gör Aha bak bu da Css ateş ederek yaptığım amblem :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 eve oynuorum zaten mmorpg(digerleri acmıyor cunku ozgurlugumu kısıtlıyorlar mesela wow da nightelf olup night elf kesemiosun o yuzden oynamıorum :)) Yazdıklarınızın cogunu oynadım zaten bi şu hl:2 yi deniyeyim.. hakketen guzelmi ya?yani ne kadar farklı olabilir diyorum içimden ama alyım.[signature][hline]Angelfire, 24 Kasım 2004 23:11 tarihinde demiş ki: ...... bitidirdiniz ömrümü tükettiniz yemin ederim anlamıyorum amacınız ne sizin biz dostuz mu demeye çalışıyonuz ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odchu Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 pirates 2... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
beefsteak Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 jones in the fast lane.. sayki sevki ve sierra...evet eskiyim ben ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar