Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Mal gibi oldum 10 gündür. Uykuya dalmakta bi sorunum yok. Geceleri 2dkda uykuya dalıyorum.Ancak sabah 6 gibi bi uyanıyorum yok anasını satayım bi daha dalamıyorum. Kaçta yatarsam yatayım aynı durumdayım. Psikiyatriste gittim anlattım durumu bilmemne depresyon dedi. Canımı sıktığım bişey de yok. Hayatımda herşey yolunda. Verdi 2 tane antidepresan biri misol biri abizol içmek istemiyorum da böyle ilaçlar alışkanlık yapıyo diye. Tek kötü alışkanlığım herşeyi çok kafaya takmam kısa süreli olarak. Misal sınava giricem ertesi gün, yatağıma yattığımda ya kötü not alırsam ya kalırsam gibi düşünceleri çok takıyorum kafama. Arabayı çizdiler bi kaç saat çok moralim bozuldu. Ne bileyim işte herhangi küçük şeylere çok takıyorum kafayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reflective Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 abi milletin arzulayıpda ulaşamadığı bir hediyeye sahipsin. kıymetini bil. (erken uyanma konusunda) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Abi 3 saat uyuyup mal gibi gezmek mi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 rahat batması Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reflective Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 erken yat abi. mesela 11 de ya da 12 de. mis gibi işe güce gecikme derdi yok. günler daha uzun olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Aslında 2 seçenekten birini denemek istiyorum. Ya akşam 10-11 gibi yatıcam. ya da sabah 6ya kadar yatmayıp 6 giib yatıcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 erken yat dendi mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finklorpeyniri Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 at iç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 elesso said: rahat batması Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Dartanian said: Mal gibi oldum 10 gündür. Uykuya dalmakta bi sorunum yok. Geceleri 2dkda uykuya dalıyorum.Ancak sabah 6 gibi bi uyanıyorum yok anasını satayım bi daha dalamıyorum. Kaçta yatarsam yatayım aynı durumdayım. Psikiyatriste gittim anlattım durumu bilmemne depresyon dedi. Canımı sıktığım bişey de yok. Hayatımda herşey yolunda. Verdi 2 tane antidepresan biri misol biri abizol içmek istemiyorum da böyle ilaçlar alışkanlık yapıyo diye. Tek kötü alışkanlığım herşeyi çok kafaya takmam kısa süreli olarak. Misal sınava giricem ertesi gün, yatağıma yattığımda ya kötü not alırsam ya kalırsam gibi düşünceleri çok takıyorum kafama. Arabayı çizdiler bi kaç saat çok moralim bozuldu. Ne bileyim işte herhangi küçük şeylere çok takıyorum kafayı. fiziksel olarak yor kendini. kız arkadaşın varsa bol bol seviş, bu yöntemle uyumayan erkek daha görmedim. yoksa gym, halı saha ne mantıklı geliyorsa sana yazdır kendini. aynısı bana üniversite sınav döneminde olmuştu kafam çok yoğundu fakat fiziksel olarak yorulmuyordum. akşamları kafa yorgunluğundan uykum geliyordu fakat fiziksel olarak ihtiyaç olmadığı için uyuyamıyordum. kız arkadaş edindim, aynı hafta çözüldü. ayrıca nedir bu antidepresan falan kendinize gelin yaş kaç ne derdiniz var da anti depresan'a fln başladınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Spora gidiyorum zaten. Gün içi fiziksel olarak yoruyorum kendimi oldukça uykum var uyuyorum. Uyanıyorum sıkıntım o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 camı kapat sabah ezanı biterken uyanıyosundur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 montla uyu dicem de havasi gecti onun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Erken yat ve erken kalk. Sabahları güzel kahvaltı hazırla üstüne çay keyfiyle kitap, dergi oku ne bileyim oyun falan at ama sakın o doktorun verdiği ilaçları içme. Doktor iyice insan sağlığını umursamaksızın ilaç şirketi elamanı oldu. Selam versen hemen ilaç kitlemece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Dartanian said: Spora gidiyorum zaten. Gün içi fiziksel olarak yoruyorum kendimi oldukça uykum var uyuyorum. Uyanıyorum sıkıntım o. erken mi yatıyorsun 6 saat uyku yeterli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 anti depresan hiç kullanma hele direk beyin kimyasını çöp ediyor melis olursun 3 ayda, saksı styla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 forgiver said: Dartanian said: Spora gidiyorum zaten. Gün içi fiziksel olarak yoruyorum kendimi oldukça uykum var uyuyorum. Uyanıyorum sıkıntım o. erken mi yatıyorsun 6 saat uyku yeterli Yok 1.30 2den önce yatmıyorum.Yeterli değil yani uykum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 spor yap, alkol kullan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 bir ufak ayran ic aksam yemeginde biseycigin kalmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Dartanian said: Abi 3 saat uyuyup mal gibi gezmek mi :) 4 saate çıkar uykunu baya başarılı bi hayatın olur bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar