Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Uyuyamıyorum

Dartanian

Öne çıkan mesajlar

Mal gibi oldum 10 gündür. Uykuya dalmakta bi sorunum yok. Geceleri 2dkda uykuya dalıyorum.Ancak sabah 6 gibi bi uyanıyorum yok anasını satayım bi daha dalamıyorum. Kaçta yatarsam yatayım aynı durumdayım.

Psikiyatriste gittim anlattım durumu bilmemne depresyon dedi. Canımı sıktığım bişey de yok. Hayatımda herşey yolunda. Verdi 2 tane antidepresan biri misol biri abizol içmek istemiyorum da böyle ilaçlar alışkanlık yapıyo diye.

Tek kötü alışkanlığım herşeyi çok kafaya takmam kısa süreli olarak. Misal sınava giricem ertesi gün, yatağıma yattığımda ya kötü not alırsam ya kalırsam gibi düşünceleri çok takıyorum kafama. Arabayı çizdiler bi kaç saat çok moralim bozuldu. Ne bileyim işte herhangi küçük şeylere çok takıyorum kafayı.
Sosyal ağlarda paylaş

Dartanian said:

Mal gibi oldum 10 gündür. Uykuya dalmakta bi sorunum yok. Geceleri 2dkda uykuya dalıyorum.Ancak sabah 6 gibi bi uyanıyorum yok anasını satayım bi daha dalamıyorum. Kaçta yatarsam yatayım aynı durumdayım.

Psikiyatriste gittim anlattım durumu bilmemne depresyon dedi. Canımı sıktığım bişey de yok. Hayatımda herşey yolunda. Verdi 2 tane antidepresan biri misol biri abizol içmek istemiyorum da böyle ilaçlar alışkanlık yapıyo diye.

Tek kötü alışkanlığım herşeyi çok kafaya takmam kısa süreli olarak. Misal sınava giricem ertesi gün, yatağıma yattığımda ya kötü not alırsam ya kalırsam gibi düşünceleri çok takıyorum kafama. Arabayı çizdiler bi kaç saat çok moralim bozuldu. Ne bileyim işte herhangi küçük şeylere çok takıyorum kafayı.

fiziksel olarak yor kendini. kız arkadaşın varsa bol bol seviş, bu yöntemle uyumayan erkek daha görmedim. yoksa gym, halı saha ne mantıklı geliyorsa sana yazdır kendini. aynısı bana üniversite sınav döneminde olmuştu kafam çok yoğundu fakat fiziksel olarak yorulmuyordum. akşamları kafa yorgunluğundan uykum geliyordu fakat fiziksel olarak ihtiyaç olmadığı için uyuyamıyordum. kız arkadaş edindim, aynı hafta çözüldü. ayrıca nedir bu antidepresan falan kendinize gelin yaş kaç ne derdiniz var da anti depresan'a fln başladınız.
Sosyal ağlarda paylaş

Erken yat ve erken kalk. Sabahları güzel kahvaltı hazırla üstüne çay keyfiyle kitap, dergi oku ne bileyim oyun falan at ama sakın o doktorun verdiği ilaçları içme. Doktor iyice insan sağlığını umursamaksızın ilaç şirketi elamanı oldu. Selam versen hemen ilaç kitlemece.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...