MartinLGore Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Selamlar arkadaşlar, Bi kaç gündür yoktum ortalıkta. Putiş aramıştı. (Biz aramızda putin'e putiş deriz, herneyse...) Gel dedi canım sıkılıyo nedoşum. Bi kahvemi iç dedi özledim seni dedi.. Dedim şimdi bir kahve falan hikaye, koy yanına şoyle güsel bi nataşa bide votka bak nası geliyorum. Neyse sen gel ayarlarız dedi. şirakda geliyor. İki oturup laflarız. Hem bak ona bu sefer iyi içiricem. Gelirsen ab için razı etme fırsatınıda yakalarsın. Ab mabe yalan dedim. cd varmı dedim. Kapattı telefonu. Arıyom arıyom açmıyo. Sonra kırmızı telefonu çıkardım. Pek kullanmam arada saddam falan bi tel açardı. oda gitti mapusa pek kullanmıyodum. Neyse açtı bu sefer telefonu. Taam lan kızma geliyom dedim. Hemende trip attın, Yesinler senin tribini dedim. Al ye dedi. Bu sefer ben kapadım. Neyse onun aramasını bekledim aramadı. Gurur yapmış ibiş. Geri aradım onu.. HAdi hadi uzatmayalım çok yazıyo dedim geliyim orda görüşürüz dedim. Yannız hava muhalefeti var dedim. Nerde muhalefet dedi birden kanı beynine sıçtı herifin. Dedim yok yok.. Başka bişi neyse gelince annatırım dedim. Uçak varmı yola bi tane dedim. Yok valla sen ayarla bi aten işte dedi. Neyse aradım bizim tayyoş'u. Dedim Ata uçağı lazım abi. Baba sen büyüksün yap bize bir kıyak. Al dedi ama dikkatli kullan pek çizme dedi. Neyse atladım geldim kremline.. İşte giriş kapısı. Sonra girdim içeri. Kapının önünde bir resim çektirdim.. Sonra bi baktım. Bizim mahmut abide gelmiş. Bana sürpriz yapmaya.. Oda tayyoşu aramış. Yeni verdim uçağı nedoşa ddemiş bizim tayyoşda.. Oda şirketin arabasını kaçırmış. Arkadaki mahmut nakliyat arabası odur..[signature][hline]
MartinLGore Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Bu arada ip'me bakıp türkiyeden girdiğimi sanmayın. Kopamadım. Türkiye üzerinden bağlıyım. Cidden kopamadım. Çok acele çıktım yola. Bağlantıyı koparmadım. Halen bağlıyım..[signature][hline]
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 dejavu oldu.[signature][hline]- sauron is back frodo. - FUCK!
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 FOR MADIR RAŞAAAAA!!!![signature][hline]FRANCO FEST ULUDAĞ! Ayrıntılı bilgi burada
Natural Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 lenin heykelinin resmini istiyorum!!![signature][hline]Alexi_Septimus, 28 Eylül 2004 19:30 tarihinde demiş ki: Tanrıya diyalektik materyalizm'i anlatmak lazım
HocaEfendi Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Nedanko için teeyyy antalyanın içinden kremline kadar gittim.içeri giremedım fılan ama sonunda görüştük 2-3 saat takıldık.bende foto cektim baya onlarıda yolluyacagım nedanko ya o zaman koyar..kralsın nedanko ne diyek :)[signature][hline]By Majesty. icq: 113784403 Arqasın Fahri Destekcisi... AntalyaSpor...
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 ne şanslı adamsın be ya :)[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... |playingarena|Pati Pet *Kuş,tavşanlar ve balıklar için..* orc_lord in melancholy (day 73)
elvyn Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 rus kizlariyla takildin mi bari?[signature][hline]john the insane fork.
whissinn Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 abı kanmayın burası rusya deil antalya kremlin palace hoteli ehhe
GM-Newbie Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 evet bu kadar küçük değil çünkü :)[signature][hline]||Hisar Oyun[b]||
TooRan Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 ben de düsünüyom,ben de gittim oralara nası göremedim o kadar bayragı???zira bi devlet adamının calıstıgı yerde birden cok ulusun bayragı anormaldir :)
enema Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 yanliz en son resimdeki kamyon harbiden mahmut nakliyat :)[signature][hline]fol lol the doh fol the day
GM-Newbie Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 said: nedanko, 27 Kasım 2004 16:24 tarihinde demiş ki: Bu arada ip'me bakıp türkiyeden girdiğimi sanmayın. Kopamadım. Türkiye üzerinden bağlıyım. Cidden kopamadım. Çok acele çıktım yola. Bağlantıyı koparmadım. Halen bağlıyım.. Öldüm , Öldüm.. Yerlerdeyim..[signature][hline]||Hisar Oyun[b]||
Cthulhu Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 güzel olmuş... [offtopic]bu arada pm atacaktım vazgeçtim pexu senin mi?[/offtopic][signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür.(chE) Üstüne Şehir Örten Şehir www.heavymetaltr.com/forum [Bu mesaj Cthulhu_ tarafından 27 Kasım 2004 18:39 tarihinde değiştirilmiştir]
-Kobe- Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 rusyada kar yağmıyomu?[signature][hline]Fm veCmTurk Site Editör. FUTBOLA SIDDET KARISTIRAN,FAİR PLAY RUHUNDAN HABERSİZ OLAN,STADA FUTBOL İZLEMEK DIŞINDA HER ŞEYİ YAPMAK İCİN GİDEN HERKESİ ,VE BUNLARA ÇANAK TUTAN,ENGEL OLAMAYAN KULÜP YONETİMLERİNİ ŞİDDETLE KINIYORUM.
GM-Newbie Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 said: -Kobe-, 27 Kasım 2004 18:41 tarihinde demiş ki: rusyada kar yağmıyomu? yani yo rusya yani yo =)[signature][hline]||Hisar Oyun[b]||
MartinLGore Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Benim olduğum yerde kar yağmaz güller açar.. @Cthulhu_:eed benim..[signature][hline]
sheref Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 said: Androner, 27 Kasım 2004 18:12 tarihinde demiş ki: WOW world of wonders gerçi rusyadan daha çok eylenebileceğin biyer :) o bölgedeki rus sayısı zaten sana rusyayı aratmaz :lol:[signature][hline]|GBmod.|PAmod.|MEresimos|Pati Sözlük| |Lominadze|News|Blog| |Mail|MSN [email protected]|icq:2135528|
geffen Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Adam yemiş be sizi.[signature][hline]Novice fordfocus driver..[/i] klh
HocaEfendi Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 ben az daha batırıyordum olayı ama sonaradan düzelttim antalyadakı kremlın yazacaktım:) ben nedankonun yanına gittim kremline.bendekı fotolar bi çıksın şaşıracaksınız.nedankonun olaylarını göreceksınız.Çok az kaldı.nedanko meşhur olacak. :)[signature][hline]By Majesty. icq: 113784403 Arqasın Fahri Destekcisi... AntalyaSpor...
Prawler Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 bu aralarda zaten karlarla kaplı rusyanın her tarafı ordan anlamanız gerekirdi[signature][hline]İ$te geldik gidiyoruz bilinmez bir diyara Eskiden karpuz idik, şimdi döndük biz hıyara. UO-TF-CS-NWN-RO-AA Serverları@mix.gen.tr // Yazılarım
sheref Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 moskova da her zaman kar olmuyo ama orası antalya :-P[signature][hline]|GBmod.|PAmod.|MEresimos|Pati Sözlük| |Lominadze|News|Blog| |Mail|MSN [email protected]|icq:2135528|
forgiver122 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 wow o zman[signature][hline]Tell me, what did I do wrong, To make you stay away so long
paparnoz Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Moskovada ne zmn gök yüzü o kadar açık oldu kışın ilginç:D Ama en son resimdede kamyonetin üstünde Rusça yazılar yazıyor dikkat ederseniz oda ilginç 2lemde kaldım:D[signature][hline]Saeros, 24 Kasım 2004 22:34 tarihinde demiş ki: bi an çok korktum ben de. geçti sonra
Öne çıkan mesajlar