Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kremlinden Sevgilerle

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

Selamlar arkadaşlar,

Bi kaç gündür yoktum ortalıkta. Putiş aramıştı. (Biz aramızda putin'e putiş deriz, herneyse...) Gel dedi canım sıkılıyo nedoşum. Bi kahvemi iç dedi özledim seni dedi.. Dedim şimdi bir kahve falan hikaye, koy yanına şoyle güsel bi nataşa bide votka bak nası geliyorum. Neyse sen gel ayarlarız dedi. şirakda geliyor. İki oturup laflarız. Hem bak ona bu sefer iyi içiricem. Gelirsen ab için razı etme fırsatınıda yakalarsın. Ab mabe yalan dedim. cd varmı dedim. Kapattı telefonu.

Arıyom arıyom açmıyo. Sonra kırmızı telefonu çıkardım. Pek kullanmam arada saddam falan bi tel açardı. oda gitti mapusa pek kullanmıyodum. Neyse açtı bu sefer telefonu. Taam lan kızma geliyom dedim. Hemende trip attın, Yesinler senin tribini dedim. Al ye dedi. Bu sefer ben kapadım. Neyse onun aramasını bekledim aramadı. Gurur yapmış ibiş. Geri aradım onu.. HAdi hadi uzatmayalım çok yazıyo dedim geliyim orda görüşürüz dedim. Yannız hava muhalefeti var dedim. Nerde muhalefet dedi birden kanı beynine sıçtı herifin. Dedim yok yok.. Başka bişi neyse gelince annatırım dedim. Uçak varmı yola bi tane dedim. Yok valla sen ayarla bi aten işte dedi.

Neyse aradım bizim tayyoş'u. Dedim Ata uçağı lazım abi. Baba sen büyüksün yap bize bir kıyak. Al dedi ama dikkatli kullan pek çizme dedi. Neyse atladım geldim kremline.. İşte giriş kapısı.

Sonra girdim içeri. Kapının önünde bir resim çektirdim..

Sonra bi baktım. Bizim mahmut abide gelmiş. Bana sürpriz yapmaya.. Oda tayyoşu aramış. Yeni verdim uçağı nedoşa ddemiş bizim tayyoşda..

Oda şirketin arabasını kaçırmış. Arkadaki mahmut nakliyat arabası odur..

[signature][hline]

Mesaj tarihi:
Bu arada ip'me bakıp türkiyeden girdiğimi sanmayın. Kopamadım. Türkiye üzerinden bağlıyım. Cidden kopamadım. Çok acele çıktım yola. Bağlantıyı koparmadım. Halen bağlıyım..[signature][hline]
Mesaj tarihi:
Nedanko için teeyyy antalyanın içinden kremline kadar gittim.içeri giremedım fılan ama sonunda görüştük 2-3 saat takıldık.bende foto cektim baya onlarıda yolluyacagım nedanko ya o zaman koyar..kralsın nedanko ne diyek :)[signature][hline]By Majesty.
Arqasın Fahri Destekcisi...
AntalyaSpor...
Mesaj tarihi:
ben de düsünüyom,ben de gittim oralara nası göremedim o kadar bayragı???zira bi devlet adamının calıstıgı yerde birden cok ulusun bayragı anormaldir :)
Mesaj tarihi:
said:
nedanko, 27 Kasım 2004 16:24 tarihinde demiş ki:
Bu arada ip'me bakıp türkiyeden girdiğimi sanmayın. Kopamadım. Türkiye üzerinden bağlıyım. Cidden kopamadım. Çok acele çıktım yola. Bağlantıyı koparmadım. Halen bağlıyım..

Öldüm , Öldüm.. Yerlerdeyim..[signature][hline]||Hisar Oyun[b]||
Mesaj tarihi:
rusyada kar yağmıyomu?[signature][hline]Fm veCmTurk Site Editör.
FUTBOLA SIDDET KARISTIRAN,FAİR PLAY RUHUNDAN HABERSİZ OLAN,STADA FUTBOL İZLEMEK DIŞINDA HER ŞEYİ YAPMAK İCİN GİDEN HERKESİ ,VE BUNLARA ÇANAK TUTAN,ENGEL OLAMAYAN KULÜP YONETİMLERİNİ ŞİDDETLE KINIYORUM.
Mesaj tarihi:
ben az daha batırıyordum olayı ama sonaradan düzelttim antalyadakı kremlın yazacaktım:) ben nedankonun yanına gittim kremline.bendekı fotolar bi çıksın şaşıracaksınız.nedankonun olaylarını göreceksınız.Çok az kaldı.nedanko meşhur olacak. :)[signature][hline]By Majesty.
Arqasın Fahri Destekcisi...
AntalyaSpor...
Mesaj tarihi:
Moskovada ne zmn gök yüzü o kadar açık oldu kışın ilginç:D Ama en son resimdede kamyonetin üstünde Rusça yazılar yazıyor dikkat ederseniz oda ilginç 2lemde kaldım:D[signature][hline]Saeros, 24 Kasım 2004 22:34 tarihinde demiş ki:
bi an çok korktum ben de. geçti sonra
  • Yeni Oluştur...