KuddusiMavra Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 arkadaşlar, nasıl olmuş bilmiyorum ama google chrome'u tıkladığımda otomatik olarak http://www.aramalar.biz/index.html diye bir site geliyor. hiçbir şekilde yukarı çubukta google'ı yazdırmıyor...diğer sitelere izin veriyor. ben bu saçmalıktan nasıl kurtulurum? ne olur yardım? gugılımı geri istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Chrome'un Kapatma işaretinin [x] altında seçenekler menüsü var (3 yatay çizgi). Oraya tıkla, açılan menüden ayarlar'a tıkla. O sayfada solda Uzantılar diye bir sekme var solda. Ona tıklayıp bilmedigin hepsini kaldır ve aç kapa kapayıp aç chrome'u bakalım. edit: hmm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 cıks ne yazık ki ben de seçenekler yok dolayısıyla ayarlar yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cempostaci Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 bu benimde basima geldi bugun sanirim 1mayis oncesi insanlari fisleyerek, nerede toplanalimla ilgili bilgileri internetten ogrenmeyelim diye engel oluyorlar. sana tavsiyem internet baglantini kes. basina daha kotu seyler gelebilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 KuddusiMavra said: cıks ne yazık ki ben de seçenekler yok dolayısıyla ayarlar yok seçenekler yok zaten ayarlar var direk. en sağda üstteki üç çizgi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 arkadaşlar,benim kapatma işaretimin altında araçlar sekmesi var, ayarlar değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 araçlar->uzantılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 yok arkadaşlar.olmuyor.sağolun önerileriniz için ama olmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 çetin abi buradan halledeceksin http://i.imgur.com/RQDLIUD.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cempostaci Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 zoom yaptım yine bir şey anlamadım saten o nasıl bir ss alma ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 düzelttim. aferin lan bi işe yaradın postacı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 http://2.bp.blogspot.com/-ExB7zQOlry8/UYA1va5cmxI/AAAAAAAAAOE/MZrpIXlhQFY/s1600/1.jpg http://1.bp.blogspot.com/-2I2MPeDXdUE/UYA0-JAbZbI/AAAAAAAAAN4/CAh90jYieFA/s1600/2.png bu da uzantılardaki zararlı uygulamaların nasıl kaldırıldığını gösteriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 canlarım...teşekkür ederim önerileriniz için...ancak benim ekranın fotosunu çektim,aşağıda göreceksiniz,benzetemiyorum sizin verdiğiniz ekran örneklerine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 ohhh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 "google chrome'u" chrome demişsin internet explorer çıktı kuddusi usta nasıl iş bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 yandex browser kullanıyormuşsun. xp işletim sistemini görünce içim bi garip oldu ayrıca. hahah simgeden yandex sanmışım. ie ve xp. vay be ffsda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reflective Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 abi o internet explorer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 ehuhehe abi koskoca INTERNET EXPLORER yazıyor orda. Sen millete chrome da nasıl olur demişsin? Chrome diye internet explorer kullanmıyorsun herhalde bu zamana kadar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Şaka diyin lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reflective Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 abi bi şekilde google a gir "chrome indir" yaz. ordan bulduğun linklerden birinden indir. bi dahada internet explorer kullanma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 print screen tuşunun işlevini de biri söylesin benim dilim varmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Yalnız bende 40 yaşına gelince hala firefox + windows 7 kullanıyor olcam galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Dark_Soul said: ehuhehe abi koskoca INTERNET EXPLORER yazıyor orda. Sen millete chrome da nasıl olur demişsin? Chrome diye internet explorer kullanmıyorsun herhalde bu zamana kadar? yav googlechrome sekmesini tıklatınca bu ekran açılıyor gençler. kınamayın beni. ben de normalde yandex'de yüklü ve aslında ağırlıklı olarak onu kullanıyorum ama bu googlechrome sekmesi ile özellikle bir şeyi hızlı aratacağım zaman googleda falan veya bir link yazacağım zaman kullanıyorum...işte bugün ne olduysa böyle oldu...el yardım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Acaba biri Internet Explorer simgesini değiştirip kısayolu da yeniden mi adlandırdı ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 işte menüden çektim fotoyu,googlechrome işte... tıklayınca yukarıdaki ekran açılıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar