roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 yav said: çift telefonla çift iphone'un ne farkı var birbirinden? birini şirket vermiştir veya adamımız sağlam zamparadır ancak bu şekilde altından kalkabiliyodur iphone dediğinin masaya koyularak rep toplattığı yıllar geride kalalı çok oldu Aynen. Benim çalıştığım yerde de bir sürü insanda çift iphone vardı. Şirkete geçmeden önce almış kendi iPhone'unu hattını, e şirket de hat artı telefon veriyo, mecburen çift taşıyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Finklorpeyniri said: ben yine bunu aynı konuya bağlamak istemiyorum ama dünyada at gibi bir kavram varken neden kendin koşasın. bin atın üzerine koşsun. at var abi at var at boşa konuşuyorsunuz atı nerden bulcan lan zombi apokalipste. insan sadece kendi vücuduna güvenebilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manve Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 olay soyle degilse gayet normal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 Lectre said: onuda koymuştur o! zippo koymuştur! uçak benzini o uçak ahahahhuasdh (!) da ayrı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 vururum seni. gözümü kırpmam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar