Finklorpeyniri Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Mc_Lovin said: artık her şeyi gördüm diyebilirim yani. masanın üzerine araba anahtarı, sigara, havalı çakmak, çift iphone koymuş oturuyordu herifin teki starbucks'ta. daha da starbucks'a gitmem. biz eskiden kendi yağında kavrulan, sade, oturaklı bir millettik yahu. paranın varlığını hissettirmeye çalışmak bu kadar mı önemli ya?.. Benim giydiğim en kaliteli kıyafetler Karaca'dan olur max. Samsung dumbphone kullanıyorum hala. Fotoğraf çekmiyor, radyosu bile yok. Nedir bu para gösterme hırsı arkadaş? 88'den sonra doğanlar geri gitsin bir zahmet. Ya anüsüne mi iliştirsin o kadar aytımı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 ben gittigim her yerde masaya at koyuyorum, cebime sigmiyo cunku, kapiya da baglayamam, binlerce dalton var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 ben çift at koyuyorum zenginlik işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Ferrariyi cikarip masaya koyan, genc, sivri dilli bi reverse trapin butun haysiyetini bir ekran karti ile satin alan adamlarin oldugu su forumda cift ayfon baya baya weak kalmis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
parlafungi Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 pek bişey gormemissin sen daha,ne var bunda sasılıcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 aquila said: ben gittigim her yerde masaya at koyuyorum, cebime sigmiyo cunku, kapiya da baglayamam, binlerce dalton var. ahah bu arada madem cep lerinizde rahatsız ediyor bel çantası ile gezin o da çok mu emekli işi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Mc_Lovin said: masanın üzerine araba anahtarı, sigara, havalı çakmak, çift iphone koymuş oturuyordu herifin teki starbucks'ta. sequo olmasın?? said: binlerce dalton var. edit : pis genç fakirler rahatsız.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Soris said: aquila said: ben gittigim her yerde masaya at koyuyorum, cebime sigmiyo cunku, kapiya da baglayamam, binlerce dalton var. ahah bu arada madem cep lerinizde rahatsız ediyor bel çantası ile gezin o da çok mu emekli işi abi böyle gay gibin oluyor öyle açıkcası hoşlanmıyorum pek, bende masaya koyuyorum ama dikkat ederim yani, hoş karşılamayacak biri varsa cebimde tutarım. hayır kışın iyiydi, yaz geldi emenike. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Mc_Lovin said: artık her şeyi gördüm diyebilirim yani. masanın üzerine araba anahtarı, sigara, havalı çakmak, çift iphone koymuş oturuyordu herifin teki starbucks'ta. daha da starbucks'a gitmem. biz eskiden kendi yağında kavrulan, sade, oturaklı bir millettik yahu. paranın varlığını hissettirmeye çalışmak bu kadar mı önemli ya?.. Benim giydiğim en kaliteli kıyafetler Karaca'dan olur max. Samsung dumbphone kullanıyorum hala. Fotoğraf çekmiyor, radyosu bile yok. Nedir bu para gösterme hırsı arkadaş? 88'den sonra doğanlar geri gitsin bir zahmet. o kadar parası var utanmadan normal bildiğin masaya mı oturmuş bir de it? dalsaydın abi direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sonofa Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Arabası, telefonu olmayan mı kaldı. Ne havası. Görende özel jetinin bilmemneyini koydu zannedecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 onuda koymuştur o! zippo koymuştur! uçak benzini o uçak ahahahhuasdh (!) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Viktor said: reverse trap DUSUNEMEDI.JPG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 ohoo butun pati bilio xunnun reverse trap oldugunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finklorpeyniri Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 ya herşeyden rahatsız olmayın artık. kendini hayatlarınızda kendinizden rahatsız olduğunuz şeylere odaklanın insanların mal varlıkları yerine ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 topicin özeti "zenginler yaptıklarıyla, fakirler yapmadıklarıyla övünürler, ego ortak düşmandır" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 citir kizlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 ben de bara gittiğim zaman bisiklet kaskımı koltuğumun arasında taşıyorum sonra çat diye masaya koyuyorum. ilk bir kaç saniyelik süre zarfında onun bir motosiklet kaskı sanılmasından topladığım mana ile zaten "suggestion" büyüsü yapıp olayı toparlıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Fakir dolu le pati Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 fakirim ama zombie apocalypse olursa senden uzun yaşarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Zenginsek tifilmi olmamiz lazim illa. Hem parali hem gucluyum ben, ilahi adaletin hikaye oldugunun yasayan kanitiyim. Fakirseniz fakirliginizi bilin. . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 hec. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 mesele güç değil dayanıklılık. benzinin bittiğinde koşman gerekince ne kadar koşabilcen he? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finklorpeyniri Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 ben yine bunu aynı konuya bağlamak istemiyorum ama dünyada at gibi bir kavram varken neden kendin koşasın. bin atın üzerine koşsun. at var abi at var at boşa konuşuyorsunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 at>all Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Finklorpeyniri said: ben yine bunu aynı konuya bağlamak istemiyorum ama dünyada at gibi bir kavram varken neden kendin koşasın. bin atın üzerine koşsun. at var abi at var at boşa konuşuyorsunuz Fakir iste ne bilsin, kendi kosar o anca parasi baska bisiye yetmediginden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar