KuddusiMavra Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 hepimiz emekçiyiz. yarın hepimizin bayramı. bayramınızı kutlayın, demokratik yollardan tepkinizi gösterin. nereye kadar lol, asdasdasdas, afsdsfsdsfsdsfsfd? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Jim_E_Rustler said: İnanılmazmış. Gerçekten adamlar savaş taktigi şeklinde yaklaşıyor olaya. CUT THE SUPPLY LINES, DENY ENEMY TRANSPORTATION. kafalar gerçekten enteresan ya herifler de bir hırs yapmış psikopat çocuk havası var. Bu hırsı başka şekilde açıklayamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 adam resmen "oraya gidicen benim otobüsümle gidicen, vermiyom otobüsümü banane" diyor. topunu saklayan çocuk misali. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 http://i.imgur.com/WJ5bF1e.jpg geçen sene de aynı maili atmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 insanları öyle bir hale getiriyorlar ki evden çalışmak tatil gibi geliyor o yüzden kimse de itiraz etmiyordur hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 bitane dinibütün yandaş arkadaş da gelip valinin bu haklı kararlarını savunmamış. linç korkusu herhalde ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sefacaNBA Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Bu solcular şiddetli bir şekilde provokasyon şeklinde bayramı kutlayacak diye biz normal sıradan vatandaşlar mağdur olduk yine. Olaylar daha sonra hükümetin üstüne kalıyor ne olursa olsun, o yüzden onların önlem alması mantıklı bir açıdan tamamen savunmasam da. Ama bunu tetikleyen göstericiler ve hesapta emekçinin vatandaşın dostu olanlar, kendi ayaklarına kurşun sıkmaktan başka hiçbir şey yapmamış oluyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 NBA lock out olunca çok ağlamış mıydın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sefacaNBA Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Aylar önce ilk mesajımı ufak kuzenim yazmıştı, oradan vurmaya çalışmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 nerede alevi, terörist, ergenekoncu varsa hepsi sokaklarda bugun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 sefacaNBA said: Aylar önce ilk mesajımı ufak kuzenim yazmıştı, oradan vurmaya çalışmayın. söylemesen farketmeyecektim bile, ben direkt nickinden yola çıkmıştım oysa AHAHAHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar