Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Denyo insanların tarama geçmişini silerken herşeyi silmesi durumunda ne yapılabilir

chrome

Öne çıkan mesajlar

Bilgisayarınız açık, birşeyler bakabilir miyim diye oturan bir denyo düşünün. Tam bir denyo ama. Neyse bu denyo artık neye girdiyse utancından tarama geçmişini de silmeye çalışıyor. Ama o sırada ne var ne yok siliyor. Sizin aylarca internette gezinirken bir ara bakayım bu konu önemli dediğiniz ve favorites e aldığınız ne varsa gidiyor. Hepsi gidiyor. Denyo da gidiyor. Böyle bir durumda google chrome için bu verileri kurtarmanın bir yolu var mı. 15 dakika oldu. Restart yapmadım henüz.
Sosyal ağlarda paylaş

detaylı anlatıyım önce sunu dene,

chrome historylerini bookmarkların nerde saklıyo bilmiyorum ama ogren işte, git o dosyanın parent dosyasına, bi üstüne yani.

sağ tusla tıkla, özellikler de, orda önceik sürümler olması lazım, ordan bir önceki sürümünü yükle dosyanın.

eğer bu işe yaramazsa, baslat>donatılar>sistem aracları>sistem geri yükleme> ordan bi önceki yükleme noktasını geri yükle.
Sosyal ağlarda paylaş

Cuce said:

detaylı anlatıyım önce sunu dene,

chrome historylerini bookmarkların nerde saklıyo bilmiyorum ama ogren işte, git o dosyanın parent dosyasına, bi üstüne yani.

sağ tusla tıkla, özellikler de, orda önceik sürümler olması lazım, ordan bir önceki sürümünü yükle dosyanın.

eğer bu işe yaramazsa, baslat>donatılar>sistem aracları>sistem geri yükleme> ordan bi önceki yükleme noktasını geri yükle.

OLDU BE ÜSTAD! çok teşekkür ederim. İzmire gelirsen dürüm çalışır benden sana. Yazın alaçatıya gel hatta flyboard işletmesi aldık 2 arkadaş, 1 defa bedavaya bindireceğim seni söz :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...