Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Paran yetiyorsa onlari al, ust model olduklari icin daha iyiler zaten. Gerci 820'nin 1GB ram, daha buyuk ekran ve daha iyi kameradan baska farki yok. GPU ve CPU benzer. Cozunurluk ayni. Oyun oynamiyorsan ya da hep dizi filan izlemiyorsan ne kadar gerekli bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 sonunda cikip bakma firsatim oldu da evet dedigin gibi pek super degil, zune'daki gibi hele hic degilmis :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 60 yasina yaklasmis teyzeme verdim simdi Lumia 620'yi kendini ara diye, hayatinda dokunmatik telefon kullanmamis kendisi. 3-4 dakika icinde, acip, once telefon programini oradan da rehberi bulup aramayi becerdi. SMS ve eposta yollamayi da buldu simdi, anne testini gecti telefon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 opera nasıl yüklenemiyor anlamadım. hem böyle bir sınır koyma yetkisi var mı microsoftun hemde birileri portlayamıyor mu. ilerde opera gelmesi söz konusu olur mu acaba. sırf opera yok diye almayabilirim. birde youtube mobile de 3gp stream izleyebiliyomusun gerge? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 youtube icin metrotube diye bir program kullaniyorum, 3gp stream gormeyeli yilalr oldu ama. Goster bir tane bakayim. IE disinda tarayici yok, yetkisi niye olmasin ki hem? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 ben şimdi youtube u şöyle kullanıyorum. opera mobile sürümünün user agentini desktop olarak ayarladım. m.youtube a girince videoları android sistemin oynatıcısında 3gp stream olarak açıyor. vodafone sınırsızda bekleme takılma olmadan izliyorum. opera mobilin user agent ını mobil olarak ayarlarsam youtube app ten açmaya çalışıyor ona da vodafone sınırsızın hızı yetmiyor. yani youtube da hala 3gp seçeneği var. explorerda user agent belirlemenin bir yolu varsa desktop yapıp youtube mobile girince 3gp açar belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 user agemnt degisiyor ma oynatmadi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 gerçi ben birde ayrıca opera:config den girip ayarlara şu user agent kodunu yazmıştım. symbian olarak algılamasını sağlıyor bu. onunla alakalı galiba Mozilla/5.0 (SymbianOS/9.1; U; [en]; Series60/3.0 NokiaE60/4.06.0) AppleWebKit/413 (KHTML, like Gecko) Safari/413 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 o kadar degil abi, desktop, mobil var sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 500 liraya bayandan 2. el 3 aylık cihaz satıyorum. almak isteyen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 Bunun 520sini almayi dusunuyorum ama Kvk bakiyormus, cok sorun cikartiyorlarmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar