riglous Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Ranchero iyiydi eskiden de popüler oldukça adamlar fiyatları artırıp posiyonları küçülttüler. Eskiden guacamoli yapan tek yer oldukları için tutuyordum adamları. Ama artık alternatif gerek. Adayları alalım. Şimdilik test edilesi yerler: Baja Picante Ranchero Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 kendin yapsana abi eğlenceli olur hem? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 ranchero'ya gideli 3 sene oldu. hiç beğenmemiştim o zaman da vallahi, bi daha gitmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 picante kadar kötü bir mekan olamaz. O fiyatlarla bir de... hediyem vardı da gittim ama hiç beğenmedim. Bütün yemekleri kötü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 baja'ya gitmedim picante felaket kotu ranchero'dan cok yedim: ama tex-mex cok degil.. (evet artik baya pahali ranchero) siyah fasulye corbasi + salatalari efsane gerisi idare eder Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 Picante kadar kötü bir meksike yemekleri yapan yer daha görmedim. Allah göstermesin. Picante o kötü yemeklerle nasıl hala ayakta anlamıyorum bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 Ranchero bizim suadiyedeki ranchero mu? Pek severim orayi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar