chrome Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 sag dizimde grade 3 yirtik var askerden beri. Ameliyat olmak istemiyorum ne onerirsiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 ebe gümeci Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 1 kere neşter deydi mi vah vah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Fistan sen yokken daha iyiydi burasi niye dondun ki geri? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 fistan haklı, öyle posta böyle cevap. doktora git sor. ya da sorunu "ameliyat olmadan sorunu halletmiş birileri var mı" şeklinde güncelle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 yumurtanin sarisiyla beyazini ayir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 http://hurarsiv.hurriyet.com.tr/goster/ShowNew.aspx?id=161049 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finklorpeyniri Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 chrome said: Fistan sen yokken daha iyiydi burasi niye dondun ki geri? 2012 girişli olduğunu bu kadar belli etmezsen. o dönsün sen git geri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Doktor ameliyat diyor zaten. Ameliyat olanlar ise hic tavsiye etmem diyorlar. Celiskili bir durum var ortada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 durdugu yerde rahatsizlik veriyomu, vermiyosa salla gitsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Rahatsizlik vermiyor ama hareket etmeden 5dk ayakta durunca zorlanmaya basliyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 şunlar baya rahat http://www.dvice.com/sites/dvice/files/images/pics/robotsuit_hal.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 benim dizlerim her kosulda rahatsizlik veriyo, doktora gitmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 chrome said: Rahatsizlik vermiyor ama hareket etmeden 5dk ayakta durunca zorlanmaya basliyorsun grade'ini bilmiyorum da bende de vardı aynı sorun, askerde hergün 10km+ devriye atmakan menisküs başlamıştı. ilk zamanlarında hemen ağrı yapıyodu en ufak spor vs de. asker dönüşü spor salonunda hafif hafif bacak çalışmaya başladım, ağrı başlama süresi git gide uzadı uzadı, nihayet artık geçti gibi. 6 ay 1 sene falan fizik tedavi yap kendine, bacak kaslarını güçlendir iyileşme olmazsa ameliyat düşün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 tabi yaa grade. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar