Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

sirine yollara duser mi? yoksa kredi kartı borcunu öder mi?

solaris

Öne çıkan mesajlar

selam arkadaşlar, geçen gün bir arkadaşım bir rüyasını anlattı ve gülmekten kırıldım!?!

olay şirinlerin köyünde gerçekleşmektedir. şirine, alışveriş olayını abartmış ve kredi kartı borcunu tavana vurdurtmuştur. kesinlikle ödeyememekte ve ne yapacağını da bilememektedir.

son çare olarak aklına bir hayat kadını olmak ve çevre yoluna çıkıp iş beklemeye başlamak gelir!?!

tabi ki şirinler buna izin veremeyecektir, her zamanki ortak çalışma ruhuyla birleşerek tek vücut olurlar, aralarında para toplayıp şirinenin borcunu öderler. :)[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Wendigo, 13 January 2004 15:44 tarihinde demiş ki:
aslında bu çizgi değil fantazi dünyasında olmalı ama
şirine çok dardaysa kredi açardık be

hehe yok ya, olay tamamen sirinler ortami, yani cinsel hicbir tarafi yok, yani fantazi derken onu kastettiysen.

boş zamanı olan çizgi animci olsam filmini hazırlardım bunun :)[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
First of all, Papa Smurf didn't create Smurfette, Gargamel did (berk yani). She was sent as an evil spy to the Smurf village, but the overwhelming goodness of smurf lifestyle transformed her. And about all that gangbang scenario, it just couldn't happen. Smurfs are asexual, they don't have reproductive organs under those small white pants. That's the whole illogical thing about being a smurf. What's the point of living, if you don't have a dick?

...[signature][hline]Lights out,
. As you hit the ground...
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
  • 8 ay sonra ...
said:
Volfied, 27 Ocak 2004 10:37 tarihinde demiş ki:
First of all, Papa Smurf didn't create Smurfette, Gargamel did (berk yani). She was sent as an evil spy to the Smurf village, but the overwhelming goodness of smurf lifestyle transformed her. And about all that gangbang scenario, it just couldn't happen. Smurfs are asexual, they don't have reproductive organs under those small white pants. That's the whole illogical thing about being a smurf. What's the point of living, if you don't have a dick?

...

ya...komik aslinda, aylar once yazdigim mesajin cevaplarini simdi okudum. ve buyuk bir yanlis anlamanin farkina vardim.

Volfied'in daha rahat anlamasi icin ingilizce yaziyorum:

There was no gang bang in the dream, can you imagine such a sick person who'd dream of smurfs as sexual objects? lol no ofcourse not. it's just smurfette decides to be a prost. and all other smurfs give her money to solve her credit card problem.
Sosyal ağlarda paylaş

şirinler koministtir bi defa "no work no eat" prensıbınde tek lıderlerı olan kızıl sakalllı şirin babanın etrafında toplanıp mutlu mesut işbolumuyle calısırlar
"aghhhhhh stay away commiess"[signature][hline]Hiko Seijuro,öğrencisi Kenshine bılınmıyen bir tarihde demişki:
Sword is just a weapon,Swordmanship is learning how to kill.

Sosyal ağlarda paylaş

şirin babanın beresine orak çekiç işledikleri resmi görünce ne gülmüştüm.. :-)[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki:
People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together.
Sosyal ağlarda paylaş

solcu oldugu ıcın 40 yaşına gelmişte şirinleri izliyen cok adam var :P
komık olan komınıst sırınlerın kapıtalıst yontemlerle pazarlanıp oyuncak dergı bılımum urununun satılması ve pazar rekabetıne gırmesıdır[signature][hline]Hiko Seijuro,öğrencisi Kenshine bılınmıyen bir tarihde demişki:
Sword is just a weapon,Swordmanship is learning how to kill.

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Volfied, 03 Kasım 2004 01:29 tarihinde demiş ki:
red father dedim
red bearded father demedim
beresi kirmizi ama?

yok volfiedçim sana değil viktora söylemiştim o lafı:
said:
Viktor, 02 Kasım 2004 07:50 tarihinde demiş ki:
kızıl sakalllı şirin baba

arada hiten mitsirugi ryu çekeyim dedim de,
olmadı...