atesbenicagiriyo Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Beyler her hafta 1-2 sefer tantuni siparişi veririm 2 lavaş 1 somun et tantuni ve 1 lt ayran , neyse her seferinde hepsini bitirmeye çalışırım ancak tam 2.5 tanesini yediğim zaman tıkanıyorum her seferinde aynısı , midemin her seferinde kabul etmemesi nasıl oluyor yani bomboş veya yarı dolu olsa dahi 2.5 oldugunda tıkanacagımı hissediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 dalak kanserinin göstergesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
atesbenicagiriyo Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 dalaksız insanlar var hatta dalaksız doğan bir çok kişi onun sorun olacağını zannetmem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 o zaman testis kanseridir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 sen yine de bi doktora görün 2.5 tantuni hiç hayra alamet değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 ilgi çekmenin gostergesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 obezite olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 koşullanma? (koşullanmanın hangi türüne girdiğini bilmiyorum) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 atesbenicagiriyo said: Beyler her hafta 1-2 sefer tantuni siparişi veririm 2 lavaş 1 somun et tantuni ve 1 lt ayran , neyse her seferinde hepsini bitirmeye çalışırım ancak tam 2.5 tanesini yediğim zaman tıkanıyorum her seferinde aynısı , midemin her seferinde kabul etmemesi nasıl oluyor yani bomboş veya yarı dolu olsa dahi 2.5 oldugunda tıkanacagımı hissediyorum kaç kilosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coco Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 evet,stratejik soru bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Aynı sorun benimde büyük büyük teyzemde de vardı ve 2,5 dan 3 e geçmeye çalışırken öldü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chipetbeth Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 forgiver said: atesbenicagiriyo said: Beyler her hafta 1-2 sefer tantuni siparişi veririm 2 lavaş 1 somun et tantuni ve 1 lt ayran , neyse her seferinde hepsini bitirmeye çalışırım ancak tam 2.5 tanesini yediğim zaman tıkanıyorum her seferinde aynısı , midemin her seferinde kabul etmemesi nasıl oluyor yani bomboş veya yarı dolu olsa dahi 2.5 oldugunda tıkanacagımı hissediyorum kaç kilosun ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 boy kaç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Octavarium Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 insanlar çok garip arkadaş, adamın problemine bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
atesbenicagiriyo Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 forgiver said: boy kaç 1.82 - 98 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 yaş kaç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 olm, kanserle dalga geçilmez... yapmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 forgiver yavas yavas kimlik fotokopisini istemeye dogru gidiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Tantuni melodik ismi olan bir yemek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 hangi adrese sölüyosun tantuniyi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Hangi tantunici? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reflective Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 bence spiritüel bir sorun yaşıyorsun. çok enerji kaybetmişsin. enerjini koruman lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
atesbenicagiriyo Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 gülmedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Adamın balonu var zalımca tenkit etmeyin. Kişisele açaydın hafız bir de afiyet olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar