Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bu neyin göstergesi

atesbenicagiriyo

Öne çıkan mesajlar

Beyler her hafta 1-2 sefer tantuni siparişi veririm 2 lavaş 1 somun et tantuni ve 1 lt ayran , neyse her seferinde hepsini bitirmeye çalışırım ancak tam 2.5 tanesini yediğim zaman tıkanıyorum her seferinde aynısı , midemin her seferinde kabul etmemesi nasıl oluyor yani bomboş veya yarı dolu olsa dahi 2.5 oldugunda tıkanacagımı hissediyorum
Sosyal ağlarda paylaş

atesbenicagiriyo said:

Beyler her hafta 1-2 sefer tantuni siparişi veririm 2 lavaş 1 somun et tantuni ve 1 lt ayran , neyse her seferinde hepsini bitirmeye çalışırım ancak tam 2.5 tanesini yediğim zaman tıkanıyorum her seferinde aynısı , midemin her seferinde kabul etmemesi nasıl oluyor yani bomboş veya yarı dolu olsa dahi 2.5 oldugunda tıkanacagımı hissediyorum

kaç kilosun
Sosyal ağlarda paylaş

forgiver said:

atesbenicagiriyo said:

kaç kilosun

?
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...