yav Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 reyou said: farkli browserlar ac ve bana mutesekkir ol evladim. ctrl + n. ctrl + shift + click. gruplama olarak kullanabilirsin bolece ctrl+click yetiyo orda shift'e gerek yok ahah ctrl+w en güzeli ama ha bir de ctrl+shift+t son kapatılan sekmeyi açar hani bilmeyeniniz varsa ....
Wolas Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 iş arkadaşım sabah 8 akşam 6 hiç kapatmıyor sekmeleri bazen sevabına ben gidip kapatıyorum onu kapatmak bile büyük zevk veriyor. sorucada böle alıştım diyor malmısın abi ? o nasıl bir dağınıklıkdır
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Opera kulanirken ben de 40-50 sekme acik tutardim. Bir makale yaziyorsan o makale ile ilgili 30 sekme makale bitene kadar acik olurdu. Chrome'a gectigimden beri ama kapatmayi ogrendim. Opera'nin tab yonetimi hic bir yerde yok.
fenn Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 10 tab da bunalıyorum. Tüm sekmeleri kapat seçeneği kadar sevdiğim seçenek yok.
Rotweiler Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 bir pronu izlemeyi bitirmeden diğer bitanesinin thumbnailini görüp tıklayınca böyle sıkıntı oluyor haliyle :D
yav Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 bi de bi linki aynı sayfada açmayalı yıllar geçmiştir heralde elim ctrl'ye yapışık geziyorum interneti resmen (scroll butonu basmadığından ötürü) ne garip alışkanlıklar
Öne çıkan mesajlar