Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bazı oyunlarda bilgisayar resetleniyor ve..

26ee140

Öne çıkan mesajlar

Bazı oyunları oynarken bilgisayar resetleniyor ve windows tekrar açıldığında "Sistem önemli bir hatadan kurtarıldı" başlıklı bir hata raporu penceresi çıkıyor. Bilgisayarımın sürekli bu şekilde resetlenmesinden nasıl kurtulabilirim?[signature][hline]nickimin 26ee140 olduğuna bakmayın, önüme gelen her siteye 26ee140 diye kayıt olurken burayada olmuşum kazayla yıllar önce.. şimdide onu kullanıyorum. yoksa ben xaty
De Bakemm
Sosyal ağlarda paylaş

herşeyin son driverı yüklü
ramin dolduğunuda düşünmüyorum
daha önce de oluyodu format attım düzelmedi

sistem özellikleri:
asus k8v anakart (ses kartı bunun üstünde)
amd athlon 64 3200+ işlemci
512mb ram
256 mb HIS ati radeon 9600xt ekran kartı
80gb harddisk

yazmamı istediğiniz başka sistem özelliği var mı?[signature][hline]nickimin 26ee140 olduğuna bakmayın, önüme gelen her siteye 26ee140 diye kayıt olurken burayada olmuşum kazayla yıllar önce.. şimdide onu kullanıyorum. yoksa ben xaty
De Bakemm
Sosyal ağlarda paylaş

format ehehe yok yok spydır ya da virüsdür :D

birincil ihtimal senin power supply'ın bozuktur, fanına felan bak.
oyunlarda kilitleniyorsa. ekran kartının, cpu'nın veya power supply'ın fanı çalışmadığından/bozuk olduğundan olabilir.

eğer o değilse evet ramden kaynaklı birşey olabilir. ancak ramden kaynaklı olsa oyunun zorlandığını hissederdin öyle pat diye kapanmazdı.

sen bir fanlarının hızına bak da bir ihtimal, sonra ram'i düşünürsün...[signature][hline]mono - life in mono
Sosyal ağlarda paylaş

zone alarm yok.

güç kaynağıyla alakalı olabilir mi ki? windows'tayken veya herhangi bi işle uğraşırken problem çıkarmıyor. sadece tam ekranda çalışan oyunlarda yapıyor bunu[signature][hline]nickimin 26ee140 olduğuna bakmayın, önüme gelen her siteye 26ee140 diye kayıt olurken burayada olmuşum kazayla yıllar önce.. şimdide onu kullanıyorum. yoksa ben xaty
De Bakemm
Sosyal ağlarda paylaş

Arkadaşım son noktayı kouyum da sende rahatla herkeste
ben bu sorunla cok karsılastın bizim burdaki internet cafede de bi kaç bilgisayar boyle yapıyordu.
Sistemeni duyunca da ok dedim
bak arkadaşım senin öncelikle power supply de bi sırun vardır.
sonra da fan sisteminde bu ikisi en buyuk ihtimal pc nin resetlemesini saglıyor nasıl dersen.
1-power suply yeterince kasaya enerji veremediği için bilgisayar bir süre sonra kendine reset atıyordur.
2-fanların yeterınce kasayı sogutmadıgı için(işlemci ekran kartı bla bla ..)makına kendı kendıne reset atıyor.
3-bu da düşük bi ihtimal ama olabilir anakartında bi sorun vardır.
bu dediklerimi kontrol etmenı tafsiye ederim!!![signature][hline]'' 3. Dünya savaşında ne olacağını bilmem ama 4. Dünya savaşı taş ve sopalarla olcağı kesin''
Albert Einstein *'Amcamız'*
Mail Adresim

Ben kimmiyim Ahanda Gör

Aha bak bu da Css ateş ederek yaptığım amblem :D
Sosyal ağlarda paylaş

arkadaşlar bunun gibi bi olay bendede olmuştu yeni bi topic açmadan burda da sorıyım.

galaxies oynayanlar bilir oyuna girmeden önce PLAY e bastıgımda ekran çözünürlügü değişirken bilgisayar kendini resetliyor. SADECE galaxies te oluyor bu. dediğini gibi power supply u değiştirerek denedim aynı şey komple 3 hard disk bölümünede format attım dirverların son versiyonları yenilendi vs. vs. aklında başka şey olan varmı?[signature][hline]CoH
Tunch [i]Energy/Ice Blaster[i]
SWG
Heyd Spinner of FrF [i]Lost in Galaxy
Sosyal ağlarda paylaş

power supply olamaz çünkü belli bir süre geçtikten sonra resetlemiyor. oyunlarda resetliyor. fanlarla ilgili olduğunuda sanmıyorum çünkü ekran kartını fazlasıyla zorlayacak grafik programları çalıştırdım, işlemciyi zorladım fanlar gayet düzgün çalışıyor. sadece oyunlarda resetliyor. ayrıca mainboard'da problem olsa oyunların dışındaki şeylerde de problem çıkartır.

işletim sistemiyle ilgili olabileceğini düşünüyorum. sizce olabilirmi?
ayrıca ntfs biçimli disk kullanmamla alakalı olabilir mi?[signature][hline]nickimin 26ee140 olduğuna bakmayın, önüme gelen her siteye 26ee140 diye kayıt olurken burayada olmuşum kazayla yıllar önce.. şimdide onu kullanıyorum. yoksa ben xaty
De Bakemm
Sosyal ağlarda paylaş

ya benim de benzer bir sorunum var. aynen sadece oyunlarda oluyor. ama reset atmak yerine windowsa atıyor. windows xp home edition kullaniyorum, 2-3 kere format denedim. driver'ın directx'in alasını denedim düzelmedi. durum epey ciddi ama, ne yaptıysam kurtulamadım imdak. cpu fanımı yeniledim thermaltake aldım şimdi 50 derecenin üstünü görmüyorum, 2 tane kasa fanı da aldım ama sorun hala devam ediyor.

bilgisayar:
asus a7n8x nforce2 anakart
amd 2800+ işlemci
sapphire radeon 9600 pro ekran kartı
512mb markasını bilmediğim ram
325w markasını bilmediğim power supply

kafayı yemek üzereyim[signature][hline]"Oğluuuum, esprinin şakası olmaz!" Sezai Gündoğdu

[Bu mesaj Mirage tarafından 27 Kasım 2004 18:18 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

yok kullanmıyorum overclock. ama bazı programlarda (atinin prog.larında) ve bios'da overclockla ilgili bazı şeyler var. onlar nedir ne değildir bilmiyorum ama[signature][hline]nickimin 26ee140 olduğuna bakmayın, önüme gelen her siteye 26ee140 diye kayıt olurken burayada olmuşum kazayla yıllar önce.. şimdide onu kullanıyorum. yoksa ben xaty
De Bakemm
Sosyal ağlarda paylaş

aLAKAsi Yok derim ben 2 gunde 12 format attim bu yuzden :) 4 98 6 xp 4 2000 kurdum sonunda Yolunu buldum :D

Simdi Ilk Olarak Anakart Uzerindeki Bios Pilini Cikarip bi calistir tak yapioruz sonra biosu default hale getiriyoruz ( zaten oluyor ama ) guzel bir format cekiyoruz

Opirişiinnn Kompilateee[signature][hline]GNR Family]PatiSozluk ->
Msn |[email protected]|
Mail |[email protected]|
icq |123303415|

wastie, xx - xx 2004 tarihinde demiş ki:
buyuyuncede coder olucam
Sosyal ağlarda paylaş

Bende de Radeon var arkadaşımda da Radeon vardı.Aynı sorun bizde de vardı.Ben Catalyst 4.9 sürücüleri ve üstüne geçince düzeldi onun ki kasaya fan taktırınca düzeldi ikişer tane yanlardan.Ekran kartına bağlı olabilir.[signature][hline]I came, I saw, I conquered
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...