26ee140 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Bazı oyunları oynarken bilgisayar resetleniyor ve windows tekrar açıldığında "Sistem önemli bir hatadan kurtarıldı" başlıklı bir hata raporu penceresi çıkıyor. Bilgisayarımın sürekli bu şekilde resetlenmesinden nasıl kurtulabilirim?[signature][hline]nickimin 26ee140 olduğuna bakmayın, önüme gelen her siteye 26ee140 diye kayıt olurken burayada olmuşum kazayla yıllar önce.. şimdide onu kullanıyorum. yoksa ben xaty De Bakemm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 format[signature][hline]-Micheal Jordan mı ??? -Hayır cormadım -Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... Genciz Güçlüyüz Atatürkçüyüz ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 bir şöyle herşeyiyle sistem özelliklerini yaz ve hangi oyunları oynadığını belki sistem aşırı yüklendiği için oluyordur[signature][hline]Benim Şirin Ezik Sitem Estel_Anorien, 03 Eylül 2004 01:16 tarihinde Head'e demiş ki: ulan kelle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaish Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 resetleme bunun sebebi ya ramının az olması yada ekran kartinin fazla dolması[signature][hline]İced Earth Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 ekran kartı ile ilgilidir büyük ihtimalle ekran kartının son driverini yüklersen sorunun hallolabilir[signature][hline]Fire in the Darkness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
26ee140 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 herşeyin son driverı yüklü ramin dolduğunuda düşünmüyorum daha önce de oluyodu format attım düzelmedi sistem özellikleri: asus k8v anakart (ses kartı bunun üstünde) amd athlon 64 3200+ işlemci 512mb ram 256 mb HIS ati radeon 9600xt ekran kartı 80gb harddisk yazmamı istediğiniz başka sistem özelliği var mı?[signature][hline]nickimin 26ee140 olduğuna bakmayın, önüme gelen her siteye 26ee140 diye kayıt olurken burayada olmuşum kazayla yıllar önce.. şimdide onu kullanıyorum. yoksa ben xaty De Bakemm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 bence ramler az geliyor 512mb yetmez[signature][hline]Benim Şirin Ezik Sitem Estel_Anorien, 03 Eylül 2004 01:16 tarihinde Head'e demiş ki: ulan kelle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 format ehehe yok yok spydır ya da virüsdür :D birincil ihtimal senin power supply'ın bozuktur, fanına felan bak. oyunlarda kilitleniyorsa. ekran kartının, cpu'nın veya power supply'ın fanı çalışmadığından/bozuk olduğundan olabilir. eğer o değilse evet ramden kaynaklı birşey olabilir. ancak ramden kaynaklı olsa oyunun zorlandığını hissederdin öyle pat diye kapanmazdı. sen bir fanlarının hızına bak da bir ihtimal, sonra ram'i düşünürsün...[signature][hline]mono - life in mono Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
26ee140 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 spy veya virüs olduğunu da düşünmüyorum. işletim sistemini değiştirsem acaba düzelir mi?[signature][hline]nickimin 26ee140 olduğuna bakmayın, önüme gelen her siteye 26ee140 diye kayıt olurken burayada olmuşum kazayla yıllar önce.. şimdide onu kullanıyorum. yoksa ben xaty De Bakemm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Güç kaynağın yetmiyodur. Kaliteli bişey al markalı.[signature][hline]Küfre sapanlar ve ayetlerimize yalan diyenler. İşte onlar ateşin arkadaşlarıdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 zone alarm 5.5 var mı?[signature][hline]Bob Kelso.10 inches. It's like a baguette. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
26ee140 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 zone alarm yok. güç kaynağıyla alakalı olabilir mi ki? windows'tayken veya herhangi bi işle uğraşırken problem çıkarmıyor. sadece tam ekranda çalışan oyunlarda yapıyor bunu[signature][hline]nickimin 26ee140 olduğuna bakmayın, önüme gelen her siteye 26ee140 diye kayıt olurken burayada olmuşum kazayla yıllar önce.. şimdide onu kullanıyorum. yoksa ben xaty De Bakemm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Arkadaşım son noktayı kouyum da sende rahatla herkeste ben bu sorunla cok karsılastın bizim burdaki internet cafede de bi kaç bilgisayar boyle yapıyordu. Sistemeni duyunca da ok dedim bak arkadaşım senin öncelikle power supply de bi sırun vardır. sonra da fan sisteminde bu ikisi en buyuk ihtimal pc nin resetlemesini saglıyor nasıl dersen. 1-power suply yeterince kasaya enerji veremediği için bilgisayar bir süre sonra kendine reset atıyordur. 2-fanların yeterınce kasayı sogutmadıgı için(işlemci ekran kartı bla bla ..)makına kendı kendıne reset atıyor. 3-bu da düşük bi ihtimal ama olabilir anakartında bi sorun vardır. bu dediklerimi kontrol etmenı tafsiye ederim!!![signature][hline]'' 3. Dünya savaşında ne olacağını bilmem ama 4. Dünya savaşı taş ve sopalarla olcağı kesin'' Albert Einstein *'Amcamız'* Mail Adresim Ben kimmiyim Ahanda Gör Aha bak bu da Css ateş ederek yaptığım amblem :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 arkadaşlar bunun gibi bi olay bendede olmuştu yeni bi topic açmadan burda da sorıyım. galaxies oynayanlar bilir oyuna girmeden önce PLAY e bastıgımda ekran çözünürlügü değişirken bilgisayar kendini resetliyor. SADECE galaxies te oluyor bu. dediğini gibi power supply u değiştirerek denedim aynı şey komple 3 hard disk bölümünede format attım dirverların son versiyonları yenilendi vs. vs. aklında başka şey olan varmı?[signature][hline]CoH Tunch [i]Energy/Ice Blaster[i] SWG Heyd Spinner of FrF [i]Lost in Galaxy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
26ee140 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 power supply olamaz çünkü belli bir süre geçtikten sonra resetlemiyor. oyunlarda resetliyor. fanlarla ilgili olduğunuda sanmıyorum çünkü ekran kartını fazlasıyla zorlayacak grafik programları çalıştırdım, işlemciyi zorladım fanlar gayet düzgün çalışıyor. sadece oyunlarda resetliyor. ayrıca mainboard'da problem olsa oyunların dışındaki şeylerde de problem çıkartır. işletim sistemiyle ilgili olabileceğini düşünüyorum. sizce olabilirmi? ayrıca ntfs biçimli disk kullanmamla alakalı olabilir mi?[signature][hline]nickimin 26ee140 olduğuna bakmayın, önüme gelen her siteye 26ee140 diye kayıt olurken burayada olmuşum kazayla yıllar önce.. şimdide onu kullanıyorum. yoksa ben xaty De Bakemm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 oyundansa büyük ihtimalle power supply..[signature][hline]mono - life in mono Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malcolmx Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Ekran kartının ve anakart chip set inin restart attıktan sonra hiçdegilse elinle nekadar fazla ısınıp ısınmadıgını kontrol et sorun bundan da olabilir fazla ısınma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ragnar Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 oc varı makinada occcc[signature][hline]ilk nefesimde ben senin son nefesinde sen benim kollarımda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 ya benim de benzer bir sorunum var. aynen sadece oyunlarda oluyor. ama reset atmak yerine windowsa atıyor. windows xp home edition kullaniyorum, 2-3 kere format denedim. driver'ın directx'in alasını denedim düzelmedi. durum epey ciddi ama, ne yaptıysam kurtulamadım imdak. cpu fanımı yeniledim thermaltake aldım şimdi 50 derecenin üstünü görmüyorum, 2 tane kasa fanı da aldım ama sorun hala devam ediyor. bilgisayar: asus a7n8x nforce2 anakart amd 2800+ işlemci sapphire radeon 9600 pro ekran kartı 512mb markasını bilmediğim ram 325w markasını bilmediğim power supply kafayı yemek üzereyim[signature][hline]"Oğluuuum, esprinin şakası olmaz!" Sezai Gündoğdu [Bu mesaj Mirage tarafından 27 Kasım 2004 18:18 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
26ee140 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 said: Ragnar, 27 Kasım 2004 16:10 tarihinde demiş ki: oc varı makinada occcc oc nedir?[signature][hline]nickimin 26ee140 olduğuna bakmayın, önüme gelen her siteye 26ee140 diye kayıt olurken burayada olmuşum kazayla yıllar önce.. şimdide onu kullanıyorum. yoksa ben xaty De Bakemm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 overclock[signature][hline]"Oğluuuum, esprinin şakası olmaz!" Sezai Gündoğdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
26ee140 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 yok kullanmıyorum overclock. ama bazı programlarda (atinin prog.larında) ve bios'da overclockla ilgili bazı şeyler var. onlar nedir ne değildir bilmiyorum ama[signature][hline]nickimin 26ee140 olduğuna bakmayın, önüme gelen her siteye 26ee140 diye kayıt olurken burayada olmuşum kazayla yıllar önce.. şimdide onu kullanıyorum. yoksa ben xaty De Bakemm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mordrac_ Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Guc kaynagini degistiricen, benimki de resetliyodu oyun oynarken, bi sure sonra patladi.[signature][hline]With his holy cross raised high, he shouts a warcry against evil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eray_GNR Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 aLAKAsi Yok derim ben 2 gunde 12 format attim bu yuzden :) 4 98 6 xp 4 2000 kurdum sonunda Yolunu buldum :D Simdi Ilk Olarak Anakart Uzerindeki Bios Pilini Cikarip bi calistir tak yapioruz sonra biosu default hale getiriyoruz ( zaten oluyor ama ) guzel bir format cekiyoruz Opirişiinnn Kompilateee[signature][hline]GNR Family]PatiSozluk -> Msn |[email protected]| Mail |[email protected]| icq |123303415| wastie, xx - xx 2004 tarihinde demiş ki: buyuyuncede coder olucam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zamo Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Bende de Radeon var arkadaşımda da Radeon vardı.Aynı sorun bizde de vardı.Ben Catalyst 4.9 sürücüleri ve üstüne geçince düzeldi onun ki kasaya fan taktırınca düzeldi ikişer tane yanlardan.Ekran kartına bağlı olabilir.[signature][hline]I came, I saw, I conquered Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar