Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

UEFA: Benfica : Fenerbahçe [2 Mayıs Perşembe 22.05] @ Estádio da Luz

Wyand

Öne çıkan mesajlar

eheh he he .

neyse genel bi tartismayi BJK taraftari olmasina ragmen yine GS vs gerisi muhabbetine ceken elmavodka arkadas; GS, Hamburg'a elendigi an resmi sitesinden 1 hafta boyunca girisinde alttaki fotoyu yayinlayan takimi desteklemesini bekliyorsun insanlarin? sonra cemal nalga Takipcisiyiz filan. sonra Unal basgan davet edilirsem giderim desteklemek isterim demesine ragmen Sivas baskanini davet eden FB yonetimi vs vs. ya gecin bunlari olm. balik bastan kokar.

Sosyal ağlarda paylaş

khala said:

Khelben said:

Avrupa'da rakibi destekleyen adam samimiyetsizdir. Yani Fenerliyse desteklemesin kardeşim Galatasaray'ı. Ben de Fener'i niye destekliyim. Ha tutup statta Benfica bayrağı açmam, Benficanın kazanmasını tercih ederim. Fener Şampiyonlar Ligi ön elemesinde elensin isterim, ne işi var Fener'in zaten Şampiyonlar Liginde lol.

this

Normali buymuş gibi göstermeye çalışmayın gençler, anormal ve "daha beyinsizce" olan düşünce sizinki maalesef. Tırnak içinde yazdım zira bulamadım oraya koyacak başka kelime, hakaret yok. ;)
Sosyal ağlarda paylaş

fizban said:

fikrimiz değişmedi diyip gizli gizli küfürler etmeler, kendince kelime oyunu yapmalar falan.. sonra avrupa maçlarında fenerbahçe'nin rakibini desteklemenize şaşırıyor insanlar.

Seren, unity yukarıda yazmış 1000 sebepten 3ünü, sonra gelip Avrupa'da niye rakibinizi desteklediğimize şaşırıyorsunuz, geçin bu işleri.
Sosyal ağlarda paylaş

khala said:

Khelben said:

Avrupa'da rakibi destekleyen adam samimiyetsizdir. Yani Fenerliyse desteklemesin kardeşim Galatasaray'ı. Ben de Fener'i niye destekliyim. Ha tutup statta Benfica bayrağı açmam, Benficanın kazanmasını tercih ederim. Fener Şampiyonlar Ligi ön elemesinde elensin isterim, ne işi var Fener'in zaten Şampiyonlar Liginde lol.

this

algı o kadar dar ki varlığını kabul edememişler. herkes sizin gibi kör fanatik değil beyler. takımınızı sevmek için rakipten nefret etmek zorunda değilsiniz. yine de nefret edersiniz, o ayrı da, başkasının samimiyetini sorgulamak için önce biraz objektivite ve mantık lazım.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...