applev0dka Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 abi dün ayni insanlar, madrid bayragı acanlara,schalke bayragi acanlara vatan haini diyordu, destek gerekir hödheh diyenler, şimdi desteklemek samimiyetsizlik diyor kavrayamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 hangi ayni insanlar? soylesene allasen, havadan ezbere cumleler saciyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 dönüp tek tek bakıcak kadar işsiz degilim, araştırmak istersen konular duruyor orda. cok net hatırlıyorum açılan bayraklar konusundaki yorumları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 Valla ben fener yencek diye korkuyordum ama yenilirken de hadi lan at bi gol lan hadi lan diyordum farkında olmadan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Memphis7 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 beyler maç bitti gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 eheh he he . neyse genel bi tartismayi BJK taraftari olmasina ragmen yine GS vs gerisi muhabbetine ceken elmavodka arkadas; GS, Hamburg'a elendigi an resmi sitesinden 1 hafta boyunca girisinde alttaki fotoyu yayinlayan takimi desteklemesini bekliyorsun insanlarin? sonra cemal nalga Takipcisiyiz filan. sonra Unal basgan davet edilirsem giderim desteklemek isterim demesine ragmen Sivas baskanini davet eden FB yonetimi vs vs. ya gecin bunlari olm. balik bastan kokar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 ha bu arada bayrak acmaya ben de laf ederim, benfica bayragi falan da acmam. benficali gitsin bizim bayragi acsin, o ayri mesele. neyse niye gaza geldiysem hadi eyyorlamam bu kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 herkes sizin gibi sığ düşünmüyor gençler, büyüyün biraz daha. bu lafım "gs maçını destekleyen fenerli olmaz" diyen khelben, khala gibilere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Olm gel fenerli olma sen. Prof olacan 5 seneye zaten , adam gibi bi takim tut. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 khala said: Khelben said: Avrupa'da rakibi destekleyen adam samimiyetsizdir. Yani Fenerliyse desteklemesin kardeşim Galatasaray'ı. Ben de Fener'i niye destekliyim. Ha tutup statta Benfica bayrağı açmam, Benficanın kazanmasını tercih ederim. Fener Şampiyonlar Ligi ön elemesinde elensin isterim, ne işi var Fener'in zaten Şampiyonlar Liginde lol. this Normali buymuş gibi göstermeye çalışmayın gençler, anormal ve "daha beyinsizce" olan düşünce sizinki maalesef. Tırnak içinde yazdım zira bulamadım oraya koyacak başka kelime, hakaret yok. ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 tuh olmadi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Fikrimiz değişmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 hincal yine yardırmış.. adama hak vermemek mumkun degil http://skorer.milliyet.com.tr/hincal-uluc-korkak-kocaman-/fenerbahce/detay/1703368/default.htm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Bizim ki de değişmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 bck said: hincal yine yardırmış.. adama hak vermemek mumkun degil http://skorer.milliyet.com.tr/hincal-uluc-korkak-kocaman-/fenerbahce/detay/1703368/default.htm femere,beşiktaşa sallayınca ''hak vermemek mümkün degil'' gs hakkında konusunca, içimizdeki irlandalı, yok gs düşmanı falan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 fikrimiz değişmedi diyip gizli gizli küfürler etmeler, kendince kelime oyunu yapmalar falan.. sonra avrupa maçlarında fenerbahçe'nin rakibini desteklemenize şaşırıyor insanlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 iyi sen teşekkür etmeye devam et asds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 fizban said: fikrimiz değişmedi diyip gizli gizli küfürler etmeler, kendince kelime oyunu yapmalar falan.. sonra avrupa maçlarında fenerbahçe'nin rakibini desteklemenize şaşırıyor insanlar. Seren, unity yukarıda yazmış 1000 sebepten 3ünü, sonra gelip Avrupa'da niye rakibinizi desteklediğimize şaşırıyorsunuz, geçin bu işleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 http://www.ligtv.com.tr/App_Themes/2011/gfx/top.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 fenerbahceyi herkes şikeci biliyor avrupada, olay illa ki ülkeyi temsil etmekse baska takım etse keske, ben her türlü desteklerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Hadi ya bak sen oylemiymis? Naaptin AB genelinde anket mi yaptin? 50 tane Avrupa maci oynadi takim, niye hic bir rakip veya taraftari gundeme getirmedi bunu? Kendin cal kendin oyna anca, ama dur daha Uefanin tokadi gelecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 evet oyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 sen sus Sukru, bu senin meselen degil cekil aradan kaza kursununa gelme!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 bişey olmaz kendi kaza kurşunu zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 khala said: Khelben said: Avrupa'da rakibi destekleyen adam samimiyetsizdir. Yani Fenerliyse desteklemesin kardeşim Galatasaray'ı. Ben de Fener'i niye destekliyim. Ha tutup statta Benfica bayrağı açmam, Benficanın kazanmasını tercih ederim. Fener Şampiyonlar Ligi ön elemesinde elensin isterim, ne işi var Fener'in zaten Şampiyonlar Liginde lol. this algı o kadar dar ki varlığını kabul edememişler. herkes sizin gibi kör fanatik değil beyler. takımınızı sevmek için rakipten nefret etmek zorunda değilsiniz. yine de nefret edersiniz, o ayrı da, başkasının samimiyetini sorgulamak için önce biraz objektivite ve mantık lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar