forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 http://pbs.twimg.com/media/BJSrH73CEAI67zY.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 Khelben said: Avrupa'da rakibi destekleyen adam samimiyetsizdir. Yani Fenerliyse desteklemesin kardeşim Galatasaray'ı. Ben de Fener'i niye destekliyim. Ha tutup statta Benfica bayrağı açmam, Benficanın kazanmasını tercih ederim. Fener Şampiyonlar Ligi ön elemesinde elensin isterim, ne işi var Fener'in zaten Şampiyonlar Liginde lol. Sensin samimiyetsiz. Hop oturup hop kalkarak izlerim hem de Fener maclarini. Gol atinca havaya zipliyorum, gol yedigi zaman icim aciyor. Bu duygum GS dusmani FB taraftari postlari ve facebook, twitter sacmalamalari ile hasar alsa da samimi bir sekilde destekliyorum heravrupa macinda feneri. Ben karsiyaka basketbol maclarinda karsiyakayi destekleyebilen de bir goztepeliyim. Sevgi duygusu nefretinden buyuk olan her insan evladi da benim gibidir eminim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 Voys said: :D Bu kadarıda sert oldu İvana sert Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 sostizm said: Khelben said: Avrupa'da rakibi destekleyen adam samimiyetsizdir. Yani Fenerliyse desteklemesin kardeşim Galatasaray'ı. Ben de Fener'i niye destekliyim. Ha tutup statta Benfica bayrağı açmam, Benficanın kazanmasını tercih ederim. Fener Şampiyonlar Ligi ön elemesinde elensin isterim, ne işi var Fener'in zaten Şampiyonlar Liginde lol. Sensin samimiyetsiz. Hop oturup hop kalkarak izlerim hem de Fener maclarini. Gol atinca havaya zipliyorum, gol yedigi zaman icim aciyor. Bu duygum GS dusmani FB taraftari postlari ve facebook, twitter sacmalamalari ile hasar alsa da samimi bir sekilde destekliyorum heravrupa macinda feneri. Ben karsiyaka basketbol maclarinda karsiyakayi destekleyebilen de bir goztepeliyim. Sevgi duygusu nefretinden buyuk olan her insan evladi da benim gibidir eminim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 macini izlerken heyecanlanmak, gol atinca sevinmek pek "destek" olmuyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 Demek ki aykut 5 sene daha takımın başında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 ben fener gol atsa da yese de seviniyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 fener iyi ya fener olmasa eglence olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 sostizm zaten gizli fenerli üşenmedim geçen ay ilk mesajından itibaren kontrol etmiştim gsli trolü mü yapıyor diye hiç açık vermemiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 sostizm said: Khelben said: Avrupa'da rakibi destekleyen adam samimiyetsizdir. Yani Fenerliyse desteklemesin kardeşim Galatasaray'ı. Ben de Fener'i niye destekliyim. Ha tutup statta Benfica bayrağı açmam, Benficanın kazanmasını tercih ederim. Fener Şampiyonlar Ligi ön elemesinde elensin isterim, ne işi var Fener'in zaten Şampiyonlar Liginde lol. Sensin samimiyetsiz. Hop oturup hop kalkarak izlerim hem de Fener maclarini. Gol atinca havaya zipliyorum, gol yedigi zaman icim aciyor. Bu duygum GS dusmani FB taraftari postlari ve facebook, twitter sacmalamalari ile hasar alsa da samimi bir sekilde destekliyorum heravrupa macinda feneri. Ben karsiyaka basketbol maclarinda karsiyakayi destekleyebilen de bir goztepeliyim. Sevgi duygusu nefretinden buyuk olan her insan evladi da benim gibidir eminim. Sen Karşıyaka basket maçlarında Karşıyakayı destekleyen bir Göztepeliysen ben sana ne diyim zaten haha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 SeaGle said: Sitocu daha erken alsaydi oyuna daha fazla sans bulabilirdi fener. Karambolden fln tiklardi bi tane kesin. +1 stok girince adamlar fener kalesine 7 geliyorsa 2 geldiler Şu adamı verin gs ye mundar bari etmeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 sitoc GS de malzemeci olur seneye en fazla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 Sıtoç bu kadar çileğin içinde muşmula gibi durur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 abilerinden ogrenir iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 hamiti kime satsank ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 beşiktaşa satalım,, diyeceğim de adamların menemene banmaya ekmek alacak parası yok =/ Hamiti verelim fernandesi alalım, siyahi top toplayıcı lazım bize. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 forgiver said: sostizm zaten gizli fenerli üşenmedim geçen ay ilk mesajından itibaren kontrol etmiştim gsli trolü mü yapıyor diye hiç açık vermemiş İşin mi yok yaa... Gerçekte Göztepeliyim ama Galatasdarayı ÇOK severim. Hepsinden ama hepsinden öndeki kimliğim ben bir sporseverim. Şu rakibini alkışlamayı bilen türden sporseverim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 keşke her kaleci Artur gibi olsa. Mal gibi zaman geçirip kart görüyorlar. Adam kart görmeden zaman geçiriyor, karşı takımın oyuncusunu sinirlendiriyor. Devamlı arkada yan pas yapıp tribünlere oley çektirmekten bi farkı yok yaptığının. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 unity said: sostizm said: Khelben said: Avrupa'da rakibi destekleyen adam samimiyetsizdir. Yani Fenerliyse desteklemesin kardeşim Galatasaray'ı. Ben de Fener'i niye destekliyim. Ha tutup statta Benfica bayrağı açmam, Benficanın kazanmasını tercih ederim. Fener Şampiyonlar Ligi ön elemesinde elensin isterim, ne işi var Fener'in zaten Şampiyonlar Liginde lol. Sensin samimiyetsiz. Hop oturup hop kalkarak izlerim hem de Fener maclarini. Gol atinca havaya zipliyorum, gol yedigi zaman icim aciyor. Bu duygum GS dusmani FB taraftari postlari ve facebook, twitter sacmalamalari ile hasar alsa da samimi bir sekilde destekliyorum heravrupa macinda feneri. Ben karsiyaka basketbol maclarinda karsiyakayi destekleyebilen de bir goztepeliyim. Sevgi duygusu nefretinden buyuk olan her insan evladi da benim gibidir eminim. şirinler değil oraya rapunzeli koysan bile bu böyledir arkadaşım, nefret beslemek yerine dünyayı daha yaşanılabilir bir alan kılmaya yönelik düşünceyi 5 yaşında çocuk çizgi filmi ile kıyaslamak geri kafalılıktan başka bir şey değildir. hatta taş devrine uygun olabilir, çünkü yakın tarihte bu taraftarlar tribünlerde yan yana maç izlediler onlara saygısızlık olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 Stoch gibi malzemeciye can kurban lan, gelsin o, oynatacak bir yer buluruz. Oynamadigi her dakika harcaniyor bence adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 bck said: stochla kavgalı almaz onuda bıtırdı.. da ayrı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 kavurma said: longstorybro unity said: sostizm said: Khelben said: Avrupa'da rakibi destekleyen adam samimiyetsizdir. Yani Fenerliyse desteklemesin kardeşim Galatasaray'ı. Ben de Fener'i niye destekliyim. Ha tutup statta Benfica bayrağı açmam, Benficanın kazanmasını tercih ederim. Fener Şampiyonlar Ligi ön elemesinde elensin isterim, ne işi var Fener'in zaten Şampiyonlar Liginde lol. Sensin samimiyetsiz. Hop oturup hop kalkarak izlerim hem de Fener maclarini. Gol atinca havaya zipliyorum, gol yedigi zaman icim aciyor. Bu duygum GS dusmani FB taraftari postlari ve facebook, twitter sacmalamalari ile hasar alsa da samimi bir sekilde destekliyorum heravrupa macinda feneri. Ben karsiyaka basketbol maclarinda karsiyakayi destekleyebilen de bir goztepeliyim. Sevgi duygusu nefretinden buyuk olan her insan evladi da benim gibidir eminim. şirinler değil oraya rapunzeli koysan bile bu böyledir arkadaşım, nefret beslemek yerine dünyayı daha yaşanılabilir bir alan kılmaya yönelik düşünceyi 5 yaşında çocuk çizgi filmi ile kıyaslamak geri kafalılıktan başka bir şey değildir. hatta taş devrine uygun olabilir, çünkü yakın tarihte bu taraftarlar tribünlerde yan yana maç izlediler onlara saygısızlık olur. nefret beslemekle, yanyana mac izlemekle alakasi yok bunun. herkesin rakip takim arkadasi, akrabasi vs var, yine izlersin yanyana mac o ayri mesele; ezeli rakibinin avrupa kupalarinda basarili olmasi sonucu gucune guc katacak olmasindan mutluluk duymak ayri mesele. bu artik yavas yavas kliselesmeye baslayan 'ben delikanliyim ama arada i.nelesiyorum' benzetmesi tam cuk oturuyor aslinda. bir tek bizim millette vardir bu ha TURK BAYRAGI TASIYOR DESTEKLEYIN -sanki kusatmaya gidiyoruz - diyip deplasman yasagi koymak filan. gecicen bunlari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 sostizm said: forgiver said: sostizm zaten gizli fenerli üşenmedim geçen ay ilk mesajından itibaren kontrol etmiştim gsli trolü mü yapıyor diye hiç açık vermemiş İşin mi yok yaa... Gerçekte Göztepeliyim ama Galatasdarayı ÇOK severim. Hepsinden ama hepsinden öndeki kimliğim ben bir sporseverim. Şu rakibini alkışlamayı bilen türden sporseverim. düşüncelerini yanlıs forumda aktarmaya calısıyorsun, burdaki insanlar kendi takımı dısında mac izlemeyen, anca zorda kalınca rakibim puan kaybeder mi diye izleyen insanlar. hatta kendi takımını bile büyük mac olmadan izlemeyen falan fişman insan dolu, o yüzden sporseverlik söylemlerini böyle rocket science gibi karşılıyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 fanatik insan sporsever olamaz, spor sever insan fanatik olamaz mantigi paticik'e ozgu. ezeli rakibinin bir turnuvada basarisiz olmasini istemeyi spor severlik disi goren zihniyet. cok derin dusunmeyin olm raad olun biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 Khelben said: Avrupa'da rakibi destekleyen adam samimiyetsizdir. Yani Fenerliyse desteklemesin kardeşim Galatasaray'ı. Ben de Fener'i niye destekliyim. Ha tutup statta Benfica bayrağı açmam, Benficanın kazanmasını tercih ederim. Fener Şampiyonlar Ligi ön elemesinde elensin isterim, ne işi var Fener'in zaten Şampiyonlar Liginde lol. this Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar